• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım

Burası beni korkuttu açıkçası... Bir de koskoca adam ne diye saklar ki biriyle konuştuğunu ... Garip :işsiz:

Evet askerdeykn annesi ile yarim saat konusyordu telde ben annemle gunluk 2 dk ayri sehirlerdeyiz bi de =)) annesi bilsin bende istemem ama banada o garip geldi ki bz birmize askim canim demiyorz kadin benle bi konusyorz arkdasiyla mi anlamaz bile =)

O zaman sizde çok bel bağlamadan o yazarsa konuşursunuz. Her yazdığınız dediğime çıkıyor . Erkekler bu kadar düşünmüyordur ya, biz bu kadınların çilesi nedir :hamarat: Bosveriiinn, gelecek olan gelir, gidecek olan gider...

Bakin bende inanin arkdaslarima hepp bu tavsiyeyi veriyorm inanin ama kendine gelince olmuyor dun ders calisamdim mesela

Evet askerdeykn annesi ile yarim saat konusyordu telde ben annemle gunluk 2 dk ayri sehirlerdeyiz bi de =)) annesi bilsin bende istemem ama banada o garip geldi ki bz birmize askim canim demiyorz kadin benle bi konusyorz arkdasiyla mi anlamaz bile =)
Arkadaş kalmaya devam et. ... Askerdeyken uzun uzadıya konuşması normal oranın psikolojisi çok farklı ama anneci olması bambaska bir durum. İyi düşün...

Bakin bende inanin arkdaslarima hepp bu tavsiyeyi veriyorm inanin ama kendine gelince olmuyor dun ders calisamdim mesela

Ders ve is konusunda ben çok disiplinliyimdir. Ne zor zamanlar yaşadım , dersimin başına oturduğumda unuttum. Kesinlikle bunu yapmayın. Takıntıya doğru gider. Dünyadaki tek erkek o değil ve birşey olacağı varsa olur. Ekstra ve gereksiz davranışsal ve zihinsel çabalar sizi sadece yorar.

Ders ve is konusunda ben çok disiplinliyimdir. Ne zor zamanlar yaşadım , dersimin başına oturduğumda unuttum. Kesinlikle bunu yapmayın. Takıntıya doğru gider. Dünyadaki tek erkek o değil ve birşey olacağı varsa olur. Ekstra ve gereksiz davranışsal ve zihinsel çabalar sizi sadece yorar.

Oyle hakikatten çok haklisiniz evet bir sey olacagi varsa olur diyorum canta mi takip okula gidicegim simdi yazmazsa yazmasin =))

Herkese merhaba,

Önceki konumu okuyanlar bilirler. Ocak ayı gibi askerde olan biriyle tanıştım geçmişte bizim okula gidip gelmiş biri ile o zamandan beri görüşüyoruz askerden geleli 1 ay olmadı. Günaydın yazılacaksa muhabbete başlanacaksa ondan bekledim bende başlattım arada tabi şimdi her şey öyle olur mu diyecksiniz ama ruh hali biraz değişken yengeç burcu kendisi. Bende kova En son olaya gelirsek ben bunu aradım. Evdeymiş 2 dk kadar konuştuk annem evde rahat konuşamıyorum tarzı bir sey dedi. Çaktirmadan konusursam problem yok ama falan dedi bende kapattım ama tuhaf geldi günlük 10 dk telde konuşursak konuşuyoruz bazen yarım saatte konustugumuz sabah aksam ne yaptin gibi mesajlasiyoruz kendim bunalttigimi düşünmüyorum zaten bende universite okuyorum ve bi yandan universite sinavina hazirlaniyorum çok viç viç olmaya vaktimde yok ama bi sey eksik samiyet mi bilmiyorum. Kendisi beyfendi bi insan ondan yana sıkıntım yok. Bazen mesajlasiyoruz sorum kaliyor obur gün günaydın diye mesaja atiyor. Kendimi çok konuşuyor gibi hissediyorum o zaman. Dun bana günaydın ondan oncede bugün modum cok düşük yazmis bende buna cevap yazmadim gunaydin dedim sadece dunden beri sadece konusmamiz bu ne o ne ben bi adim attik. Benim tecrubem yok pek konusmak istemiyor gibiyim artik ama sonra ya pişman olursam diye korkuyorum uzun zaman sonra hissetmedigim seyleri hissediyorum ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum ablalarım =)))
Valla canım burcunun verdiği bu özellik emin ol bende öyle bir adamla evleyim evlenmeden önce oda öylesi ay neler çektim bir bilsen :D aramaz sormaz doğru dürüst adamı hasta ederdi ha evlendim mutluyum çok mutluyum hemde iyi ki evlenmisim diyorum

Bana tavsiyen nedir ?
Çok seviyorsan o olacak diye uğraşmak istiyorsan uğraş ama o olmazsa yaşayamam diye bı sıkıntın yoksa otur bı daha düşün ben çok sevdim o yüzden altı senem onu egitmekle gecti desem yeridir yani onlar nasıllar biliyon mu arkama anasını babasını yanında konuşmaktan çekinir ay ben aileme ne açıklama yapacam diye bile ikimiz arasında yüzük bile takmadik hani sevgiliyiz hevesleniuoruz ya çok yorarlar adamı hani bazen böyle bikarasin öyle insalnalr doğru dürüst suprizden anlamazlar vs vs ha evine sadık mı sadık olurlar herşey sende biter bitanem gözün alıyorsa devam et ama ben böyle biri ile nasıl yaparım dersen zor çünkü ben senin yaşlarında sevgili oldum üni de çok zordu ha şimdi aklım olsa o kadar çok uğraşmaz oluruna birakirdim

Çok seviyorsan o olacak diye uğraşmak istiyorsan uğraş ama o olmazsa yaşayamam diye bı sıkıntın yoksa otur bı daha düşün ben çok sevdim o yüzden altı senem onu egitmekle gecti desem yeridir yani onlar nasıllar biliyon mu arkama anasını babasını yanında konuşmaktan çekinir ay ben aileme ne açıklama yapacam diye bile ikimiz arasında yüzük bile takmadik hani sevgiliyiz hevesleniuoruz ya çok yorarlar adamı hani bazen böyle bikarasin öyle insalnalr doğru dürüst suprizden anlamazlar vs vs ha evine sadık mı sadık olurlar herşey sende biter bitanem gözün alıyorsa devam et ama ben böyle biri ile nasıl yaparım dersen zor çünkü ben senin yaşlarında sevgili oldum üni de çok zordu ha şimdi aklım olsa o kadar çok uğraşmaz oluruna birakirdim

bende oluruna bırakyorum ve salıyorum çayıra =) Allah hayırlısıysa nasip etsin

Ben 22 o 24 sevgili degiliz konusyoruz ama birimize canim aşkım demisligimiz yok tanisma asamasindayiz ocaktan beri. Annesinin bilmesini bende istemiyorum kendisi cok anneci tam bi yengec ondada problem yok ama bana oyle demesi tuhafima gitti zaten daha birbirmizi goremedik ;((
anneci erkeklerden yakınan kadınların konusunu burada okuyoruz daima aklın varsa arkana dahi bakmadan kaç

Back
X