Cok kararsizim

Kader1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
5
0
1
31
Eşimle cok severek evlendik. 5 yillikda evliyim ama nasil olduysa kalbime biri girdi cok sevdik birbirimizi karsimdaki bana imkansızsn deyip durdu ama bu benim sevmeme engel olamadi. Gecenlerdede bazi sebplerden dolyi esim 2 kere bitti artk yeter dedi ama simdi dediginden pisman ama bu seferde ben bitrdim gibi hem esim bitti dedigi icn hemde kalbimde biri varken daha fazla devam ettiremeyecegimi anladım sizce napmalyim yardim olun lutfen...

Aldatmaktansa bosanin bari.
Kalbiniz nasil kayiyor anlamiyorum.

Ben yerimi ayirtayim şimdiden burası degerlenir:kahve: dedikten sonra. Kalbinize biri girmiş. Siz daha ne yapayım diyorsunuz. Unutmak için bir çaba olmadığı gibi pişmanlık da yok. Ayrılın ve o adama haksızlık etmeyin.

Adamı kalben de beynen de zaten aldatmışsınız,maşallah karşı tarafa da imkansızım dedirtecek kadar da iliski kurmuşsunuz..

Az mide,esinize yazık diyeceğim anlamayacaksiniz..

Lütfen boşanın da eşiniz bari kurtulsun bu pisliğin içinden!!

Eşinizle 5 yıl içinde iyi kötü ne yaşadığınız pek önemli değil bence şu an. Başka biri olduğuna göre eşiniz yok artık hayatınızda. Madem başkasını seviyorsunuz boşanın. Eşinizin de daha fazla vaktinden hayatından çalmayın.

Ne yapmalıyım diye sormanız biraz saçma değil mi?
Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız boşanın lafını duymak için mi buraya yazıyorsunuz
Bosanmak koly birsey degil belki bi kac tavsiye daha farkli bir yere götürebilir yada baska carem yoktur biter

Back
X