Slm kizlar cok mutsuzum kararsizim isin icinden cikamiyorum esim firinda calisiyor yillardir calistigi patronu istanbula tasindi orda firin acti esimde ondan sonra baska yerde calisamadi borcumuz var bende calisiyorum patronu devamli arayıp cagiriyor sizde evi getirin diye aylik 4 bin maas arti sigortasi
Esimle dusunduk kiralar cok pahalli kredi odememiz var gidersek cok zorlanacaz orada calisamam cunku burda dayimin is yeri oldugu icin calisabiliyorum
Soyle bisey aklimiza geldi esim diyorki ben gitsem aylik 1650 krediyi telefonlari ben oderim kalanida hesaba atariz benim maasimada karismayiz 2 senede hem borc odeyip hemde birikim yapariz hesaplamamiza gore 40 bin kadar birikimiz oluyor ama esim giderse kendimi cok yalniz hissederim esim Bana birakiyor bu arada giderse bende annemde kalacam
Geldikten sonra asgari ucret olan bir ise girerim rahat ederiz diyor
Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Fikirlerinize cok ihtiyacim var
Esimle dusunduk kiralar cok pahalli kredi odememiz var gidersek cok zorlanacaz orada calisamam cunku burda dayimin is yeri oldugu icin calisabiliyorum
Soyle bisey aklimiza geldi esim diyorki ben gitsem aylik 1650 krediyi telefonlari ben oderim kalanida hesaba atariz benim maasimada karismayiz 2 senede hem borc odeyip hemde birikim yapariz hesaplamamiza gore 40 bin kadar birikimiz oluyor ama esim giderse kendimi cok yalniz hissederim esim Bana birakiyor bu arada giderse bende annemde kalacam
Geldikten sonra asgari ucret olan bir ise girerim rahat ederiz diyor
Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Fikirlerinize cok ihtiyacim var