Cok kararsizim

Zor bir durum açıkçası. 2 yıl da az zaman değil. Ben olsam maddi konular için eşimden ayrılmazdım. Bir akrabam işsiz kaldığı için mecburen dediğiniz gibi bir durum olmuştu. Kadın evini boşaltmadı ama eşi şehir değiştirdi. Adam ablasında kaldı 1.5 yıl kadar. Sizin o kısım da bana mantikli gelmedi. Anne baba evinde rahat edemezsiniz evinizin rahatlığını ararsınız. Üstünüzde psikolojik baskı olur. Ben sevmedim bu fikri her şeyi göze alarak düşünün.
evet annemle cok iyi anlasmamiza ragmen gittigimde aksam esimi bekliyorum ki evime geleyim

ordaokalacak yer var iscilerle beraber kalacak yemesi icmesi patron karsilayacak yani ayda 500 civari masrafim olur
Aylık 3500 biriktiririm diyorsa gitsin o zaman eğer masrafı ayda 500 civarı olacaksa,en azından bir süre çalışır ortama bakar yapabiliyor muyum diye yapamazsa geri döner,siz de giderseniz birikim zor olabilir.

Aylık 3500 biriktiririm diyorsa gitsin o zaman eğer masrafı ayda 500 civarı olacaksa,en azından bir süre çalışır ortama bakar yapabiliyor muyum diye yapamazsa geri döner,siz de giderseniz birikim zor olabilir.
evet gidersem bi anlami kalmaz ve isimdeni olurum

kira kredi ev masrafi derken ucu ucuna yetisiyor esimde asgari ucret alsa hic yetismez :KK43:
çok eksik anlatmışsınız
toplam şuan geliriniz gideriniz ne kadar
oraya gidince birikim olacak ama eşiniz dönünce asgari ücrete başlayınca idare edebilecek misiniz
bence de siz de gidin. 1+1 ev tutarsınız harcamaları minimumda tutarsınız ama ayrı kalmazsınız

İstanbulun daha uygun semtlerinden birinde küçük bir eve çıkabilirsiniz. Siz de çalışabilirsiniz aynı zamanda. Ya da eşiniz önceden gitsin durumlara baksın, olmazsa siz sonra gidersiniz. Şuan oturduğunuz ev sizinse onu kiraya verme şansınız yok mu?

Senden bı kaç önce gitsin biraz para biriktirsin.ornegin 6 ay .sonra sende git iş ara.2 sene uzun bir sure

is mesafeye kalinca git gel masrafi baslayacak. bayram oldu gel seyran oldu gel dugun var gel ozledim gel ya sen gidecen ya o gelecek. gezilecek edilecek alisveris yapilacak.

çok eksik anlatmışsınız
toplam şuan geliriniz gideriniz ne kadar
oraya gidince birikim olacak ama eşiniz dönünce asgari ücrete başlayınca idare edebilecek misiniz
bence de siz de gidin. 1+1 ev tutarsınız harcamaları minimumda tutarsınız ama ayrı kalmazsınız
su sekil anlatayim aylık 1650 kredi veriyoruz 400 telefon faturası 200 taksit esim istanbula giderse 4000 bin alacak kalma yeri var yeme içme firindan olacak aylık 500-600 hesaba atarım diyor benim maasimada karismayiz 2 yil sonra kredi bitiyor benim maasim asgari ucret ve eşimin hesaba attığı parayı biriktiririz diyoruz bu sekil düşündük cunku kredi telefonlar ve taksitimiz bitince esimde asgari ücretli bir iste calisirsa rahat gecinebiliriz

eşiniz istanbula gittiğinde masraflar tahmin ettiğinizden çok olabilir, bilginize. boşuna ayrı kalmış olmayın da. başka bir fırına girse eşiniz? ya da küçük bir yer siz açın?

İstanbulun daha uygun semtlerinden birinde küçük bir eve çıkabilirsiniz. Siz de çalışabilirsiniz aynı zamanda. Ya da eşiniz önceden gitsin durumlara baksın, olmazsa siz sonra gidersiniz. Şuan oturduğunuz ev sizinse onu kiraya verme şansınız yok mu?
oturdugum ev bizim degil canim firin gungorende esim bi defa bir kacgunlugune gitti kararsız oda

eşiniz istanbula gittiğinde masraflar tahmin ettiğinizden çok olabilir, bilginize. boşuna ayrı kalmış olmayın da. başka bir fırına girse eşiniz? ya da küçük bir yer siz açın?
acmayi isteriz ama suan açma gibi bir sansimiz yok burda çalışıyor sigortasi yok fırınlar yapmiyor kolay kolay

esimde sizin gibi soyledi masraf olur illaki 2 ayda bir gelirim diyo 1 hafta kalirim diye firindada gunluk aldiklari icin oda zarar oluyor

acmayi isteriz ama suan açma gibi bir sansimiz yok burda çalışıyor sigortasi yok fırınlar yapmiyor kolay kolay

insanlar taa arabistanlara gidiyorlar çalışmaya ama eşiniz bu durumda süreci uzatmış olacak sanki, 3-5 yıl sonra gelip yine şu an ki durumunda olacak. yine iş arayacak, şimdiden bu işi bi çözüme ulaştırsanız süreci uzatmasanız daha iyi gibi. ya da kredi ev kredisi değilse tası tarağı toplayıp gitmek en mantıklısı. bilemiyorum ayrı kalmak istemezdim ben.

Back
X