Çok kararsızım

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
29
Merhaba hanimlar yaklaşik 3 senedir sitede yokum daha bugun giriş yaptım . Neyse uzatmayacağım. 5 senelik evliyim 2 cocuğum var . Biri 4 biri daha 2 aylık . Kaynanam olacak asla bize huzur vermedi. Evimi taşladı ağır hakaretler kocamın si..ni ye ananda gelsin oda yesin ikinize de yeter vs.. oğluna diyor boşa bu suratsiz or...yu cocuklarimada beddua ediyor . Büyük cocugum yani oğlum da babannesinden aşrı tiksiniyor çünkü sürekli bağırıyor . beni eşimden ve kayinpederimden çok kiskaniyor. Işin tuhafi kocasiyla da anlaşamiyor. Eşime ayri bi ev tutmasini istiyorum ama yanaşmiyor gecim korkusundan . Annesi piskolojik rahatsiz iyce kafayi bozmuş evde başini bekliyorlarmış . Ayrı evde annesine bakıyor bu arada kv. Eşim sürekli düsüncelere dalıyor vijdanen azap duyuyor belli nede olsa annesi diyorum . Belki de diyorum ayrılmamiz en hayırlisi ama çocugum cok kücük siz ne dersiniz.

kv tedavi olsun
ev ev üstne olmaz evinizi ayırın başka türlü huzur bulamazsınız
geçim derdine gelince sizde çalışın
madem biliyorsun durum böle 2 çocuk neden
hiç mi düşünmüyor muhasebe yapamıyorsunuz

kv tedavi olsun
ev ev üstne olmaz evinizi ayırın başka türlü huzur bulamazsınız
geçim derdine gelince sizde çalışın
madem biliyorsun durum böle 2 çocuk neden
hiç mi düşünmüyor muhasebe yapamıyorsunuz
Ikinci cocugum kazara oldu spral kaymasi sonucu. Eşim biraz değisik ama kv şeytanliktan yapiyor cogunu . Calisiyordum zaten doguma kadar . Birikimde var ama eşim hic yanaşmiyor

Back
X