Çok kararsızım

Dmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
18
0
1
27
Çok kararsız durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Konu şöyle erkek arkadaşım ve babam arasında kaldım ikisi tartıştılar babam kesinlikle artık olmaz diyo sudan sebepler yüzünden sorun çıkıyor ve olan bana oluyor ben ne yapacağımı bilmiyorum böyle bisey yaşayan oldu mu

Tartisma konulari nedir mesela?
Bir de erkek arkadasiniz babanizla ne curetle ne ara samimi olup tartisma yasıyor?
İlla babalar haklı demiyorum elbette ama kücük yerini konumunu bilecek damat olacağa eve kayınpeder ile tartisma yasamak nedir basta yani..

+1

Ne ara tanıştılar da tartıştılar. “Bu ne cesaret yiğidim” diye sormak isterdim erkek arkadaşınıza…

+1

Ne ara tanıştılar da tartıştılar. “Bu ne cesaret yiğidim” diye sormak isterdim erkek arkadaşınıza…
2 senelik nisanlilik 16 senelik evlilikte kocamin babama babam bazen tartısılacak konulara acmıs olsa dahi kurdugu cumlelerden derlemeler;

-anladim baba
-dogrudur baba
-eyvallah baba

2 senelik nisanlilik 16 senelik evlilikte kocamin babama babam bazen tartısılacak konulara acmıs olsa dahi kurdugu cumlelerden derlemeler;

-anladim baba
-dogrudur baba
-eyvallah baba
Yav hadi tartışma da olur, şimdi ne değişik insanlar var istemeden tartışma içinde buluyor insan kendini ama erkek arkadaş yahu. Sözlü değiiil, koca değil daha şimdiden neyi paylaşamadılarsa

Yav hadi tartışma da olur, şimdi ne değişik insanlar var istemeden tartışma içinde buluyor insan kendini ama erkek arkadaş yahu. Sözlü değiiil, koca değil daha şimdiden neyi paylaşamadılarsa
Baba bey bu is olmaz demis zaten insallah ilk tanısma falan degildir

Şöyle ki babam baştan beri ilişkimizi onaylamadı karıştığı ve karışmadığı zamanlarda oldu sürekli diken üstündeydi ikisi de arada akrabalık işte sürekli insanlar araya girmeye çalışıyordu hani karışma filan anlamın da en son işte yine buna benzer biseyler oldu amcam yurtdisinda yaşıyor geldi işte dedi ki böyle olmaz nişan yapalım biseyler olsun laf söz olmasın amcam babama istemediği halde annesiyle erkek arkadaşımı alıp bize getirdi babamda eve almadı kovdu kapıdan erkek arkadaşıminda babası daha 7 8 yaşındayken vefat etmis annesine düşkün karşılıklı şeyler işte

Baba bey bu is olmaz demis zaten insallah ilk tanısma falan degildir
İlk ve çok uzadı bu zamana kadar ne dediyse yapmış evlerimiz birbirine yakın babam ne olsa onu çağırır musluk dahi bozulsa arardı gel yap sürekli elinde getirip götürüyordu

İstemeden olmuş bisey biraz da abartılıyor babam tarafından uzatilmasi gereken pek bisey yok çünkü karşılıklı olmuş bisey sen annesini kovarsan evinin kapısından illaki oda bisey yapar

Her iki tarafta haklı değil bana kalırsa her ne olursa olsun bir babanın önce kendi kızını düşünmesi gerekiyor ben mutlu olacağıma değer göreceğime inanıyorsam benim arkamda durması gerekiyor insan bazen bazı şeyleri unutmamali ama sineye çekmeli bana göre öyle olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…