Çok kararsızım

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhabalar sevgili dostlar,
Normalde çalışıyorum çalıştığım yer rahat karışan yok.Bugun bir iş görüşmesine cagrildim.İstedigim bir sektör aslında kendimi daha çok geliştirme imkanı var orda.Ama gitsem mi diye çok kararsız kaldim.Su anki huzurumu da bozmak istemiyorum.Bir dahaki ay zam olacakmış burda.Cagiran yerin yoluda ters baya.Yani kalıcı olur muyum orda işe çağırılır miyim belli değil.Ustelik hemen baslayamam en az 5 ay lazım.Burda sorumluluklarim var hemen bırakamıyorum.Ustelik borcum da var yeni bir macera için uygun zaman mi bilemiyorum.Siz olsanız napardiniz?

Daha kurumsal daha iyi şartları olanı tercih ederdim.
Bir de bir dahaki ay zam yapılacaksa, iş teklifi geldiğini söylerseniz zam oranınız daha makul olabilir. En azından görüşmeye gidip teklif alın en kötü şirketinizde zam için işinize yarar.

Gitmedim şu an moralim baska biseye bozuldu

Eğer bilgi vermeden gitmediyseniz zaten ayıp olmuş hiç etik değil.
Ama bilgi verdiyseniz gün değiştirip bu fırsatı değerlendirebilirsiniz
Günü degistirdim bugün gidemedim bilgi vermedim gün değiştirmek için aramıştım bi daha aramak istemedim bugün Sabah 10 daydi şimdi arasam geç mi kaldım is degistirmek istemiyorum şu an borçlarım var yeni yer beni benimsemezse risk alamam

Dediğim gibi ben iş değiştirmeyecek bile olsam tekliflerini duymak isterdim. Ona göre şirketimle de piyasa koşullarına göre maaş düzenletirdim.
Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…