Çok Kararsızım

beni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
sizce kaderim bu deyip evet mi diyeyim

Çok zayıflamışsın daha fazla zayıflama bari adam beğenmez sonra.

Kilonuzu neden paylaşma gereği duydunuz anlamadım 77 kilo zaten az bir kilo değil tabi boyunuz 180 ve üstü ise o başka. Bu arada size gram çekici gelmeyen biriyle gorusmeyin her iki tarafın da zamanına yazık.
Feci zayifmis 77 kilodayken, Vanessa'nin boy 2.10 çünkü

tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
mesela kendisi sürekli maç peşinde pes futbol beşiktaş barlar okey nargile ortamı ama saygılı bir çocuğa benziyor gene de
Mesela sen nelerle ilgileniyorsun? Ortak ilginiz hiç yok mu?
Sen de çok bilgisayar başındasın sanki? Biraz hayal aleminde yaşıyorsun sanki? Acaba bunları anlatsan çocuk ne yapar belki o da uzaklaşır. O kendini olduğu gibi gösteriyor sen de göster

tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
mesela kendisi sürekli maç peşinde pes futbol beşiktaş barlar okey nargile ortamı ama saygılı bir çocuğa benziyor gene de
O dişleri çürük, hentaici , asosyal , PC de oyun oynamaktan g.tü tepsi gibi düzleşmiş veledden bin kat iyi ama.

ya hanımlar neden moralimi bozdunuz boyum 1.70 e yakın
şu an 90 kgyim o zamanlar 85 falandım ve bir anda zayıflayınca çok dikkat çekmişti.
balık etli statüsündeydim yani amma takıldınız he

babababa,simdi de bulmus,mirin kirin ediyor.
Sona kalan dona kalir..
Sevmiyorlar diyerekten yirtiniyordun..
Al iste..Hemen kabul et.
Sende kurtul,bizi de kurtar :)

şu an 90 kgyim o zamanlar 85 falandım ve bir anda zayıflayınca çok dikkat çekmişti.
77 mi 85 mi karar ver, 85 kiloyken mi feci zayiftin?

Görüşmeyin madem öyle.

beni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
sizce kaderim bu deyip evet mi diyeyim
İyi misiniz? gram çekici gelmiyor deyip kaderim bu evet mi diyeyim diye soruyorsunuz ilginçsiniz gerçekten.

Artık gerçek bir kişilik olduğuna inanmıyorum. Resmen dalga geçmek için konu açıyorsun.

Hadi bu son kiyağim olsun 😏

Back
X