çok kararsızım :(

beyaz tenliysen bir de açık renk elbise giyme derim
kendi elbiseni kesinlikle giyme derim
daha modern şeyler tercih etmelisin bence

bence mezuniyet için biraz ağır bir kıyafet ....daha modern sade bişey olabilir...mini olmasıda şart değil madem mini sevmiyorsun dizkapağında biten veya yine uzun ama daha şık bişey giy..bu arada tebrik ederim herşey gönlünce olsun

canım ılk gosterdıgın elbıseyı gıyme bence guzel degıl,ama ıkıncı netten buldugun cok tarz kısa olan

bence böyle bir şeyler düşün.Madem fiziğinde iyi yaşında gençç mankenlere taş çıkar.

maviye bayıldımmm. teşekkür ederim
o zaman benim bu elimdeki elbiseye bel bağlamam lazım. mezuniyet balosuna birkaç gün önce karar verdim. Gitmeyecektim aslında, gidersem de bu elbisemi giyerim diye düşünüyordum. Ama kimse beğenmedi elbisemi
o zaman benim bi piyasa araştırması yapmam gerekiyor.

Aslında güzel bir elbise fakat daha çok kına veya nişan gecesi için uygun olabilecek bir kıyafet...

Sizin yerinizde olsam uzun elbise tercihimden vazgeçmezdim.. Uzun ve zayıf olmanız bu konuda iyi bir avantaj.

cnm bence daha yaşına uygun bişeyler tercih et çok kadınsı bi elbise hiç beğenmedim açıkcasııı.mezuniyetin 1 defa olacak.uzun yada kısa olması değil hem rengi hem şekli hiç hoş değil

Aslında güzel bir elbise fakat daha çok kına veya nişan gecesi için uygun olabilecek bir kıyafet...

Sizin yerinizde olsam uzun elbise tercihimden vazgeçmezdim.. Uzun ve zayıf olmanız bu konuda iyi bir avantaj.

çok haklısın kına gecesi için ideal bi elbise ama mezuniyet için değil

cnm bence daha yaşına uygun bişeyler tercih et çok kadınsı bi elbise hiç beğenmedim açıkcasııı.mezuniyetin 1 defa olacak.uzun yada kısa olması değil hem rengi hem şekli hiç hoş değil

çok haklısın kına gecesi için ideal bi elbise ama mezuniyet için değil

teşekkür ederim fikir verdiğin için

evet gercekten biraz kına gecesinde giyilebilecek tarzda bi elbise giyme derim bende.. uzun bi elbise giy ama kesinlikle fiziğin güzel cünkü..

aynı dertten bende muzdaribim beim mezuniyet daha yakın tarihte
hatta ama senin elbisene gelince bencede çoğunluğun
dediği gibi giymemelisin onu aşırı düğün havasında
bende kısa straplez yada tek omuz düşünüyorum
birde tavsiyem uzun alacaksan bence uçuşanlardan tercih etme :))))

ikinci koyduğun elbiseye benzer önden kısa arkası uzun bir elbise giy bence canım ilk elbiseni giyme uzun boyluysan sana ole bir model cok yakısır . bende örnek olabilecek bu ikisini buldum farklı renklerde düşünebilirsin..

ikinci ekledigin resimdeki sol tarafta olan çok güzel iyi eglenceler şimdiden

çok güzel olmuşsun canım mezuniyetini de tebrik ederim. :81:

çok teşekkür ederim. biraz ağır bir kıyafet-saç ve makyaj oldu ama 4 yıldır çizdiğim bir izlenim vardı. son gün de bunu devam ettirmek istedim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…