Çok kararsızım

burcum2044

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
67
0
286
38
İstanbul
Buraya bu konuyu yazıyorum belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanınız vardır. yaklaşık 8 aydır yolunda giden bi ilişkimiz var erkek arkadaşım benden önce gezmeyi çok seven sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren eve yatmadan yatmaya giren biriydi biz görüşmeye başladıktan sonra ben durumdan rahatszı olduğum için bu düzen değişti. Ben artık bişeylerin ciddiye binmesinden ve adının koyulmasından yanayım onada söyledim bunu ilk başlarda oda çok sıcak bakıyodu kendisi söylüyodu fakat önümüzde engeller var kendisi açıköğretimde okuyo ve 2 nci sınıfta henüz 3 e geçicek askerliğini yapmadı un değimiyle evlilik için en az 2 3 sene var ben bu sürenin çok fazla olduğunu düşünüyorum şuan bi işte çalışıyo ama bunu yetrli bulmuyo geçenlerde evlililik fikrinin onu çok heyecanlandırdığını ve korktuğunu söyledii bu beni çok üzdüü ikimizinde ufak tefek borçları var kendimizi toparlamadan önünü görmeden böyle bişeye hazır olmadığını söyledi bu beni çok üzdü. ne yapcağımı ne düşünceğimi şaşırdım lütfen fikirlerinizi bekliyorummm :43::43:

Durum ortada erkek arkadaşın gerçekçi yaklaşmış. Bu devirde samanlık seyran olmuyor maalesef. Sen biraz duygusal yaklaşıyorsun. Askerlik pek önemli değil 6 ay yapar gelir belki ama yine de en güzeli 2-3 yıl bekleyip şartları olgunlaştırmak olur.

Sen bu duygusallıkla baskı yapıp evlenmeye zorlarsan zararlı çıkarsın. Üzülen yıpranan sen olursun.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Sevgilin bence haklı canım. şartlarınızı iyice olgunlaştırın. Zamanı gelince de evlilik için adım atarsınız. Daha 8 aylık bir ilişki bi de. Evlilik düşünmek için biraz da erken bence. iyice birbirinizi tanıyın. Sevgililik dönemlerinizin de tadını çıkarın. Bizde sevgilimle 3 yıldır beraberiz. Okul bitti askerlik bitti ama bekliyoruz. şartlar oluşmadan adım atılmıyor maalesef canım. sabırlı ol inşallah herşey en kısa zamanda dilediğin gibi olur tatlım:69:

üzülmene gerek yok cnm erkek arkadaşın haklı okulu bitmemiş askerligini yapmamış üstelik borçlarınızda varmış beklemek daha mantıklı ileride çok zorlanıp birbirinizi üzüceginize kısmet bu işler

Buraya bu konuyu yazıyorum belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanınız vardır. yaklaşık 8 aydır yolunda giden bi ilişkimiz var erkek arkadaşım benden önce gezmeyi çok seven sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren eve yatmadan yatmaya giren biriydi biz görüşmeye başladıktan sonra ben durumdan rahatszı olduğum için bu düzen değişti. Ben artık bişeylerin ciddiye binmesinden ve adının koyulmasından yanayım onada söyledim bunu ilk başlarda oda çok sıcak bakıyodu kendisi söylüyodu fakat önümüzde engeller var kendisi açıköğretimde okuyo ve 2 nci sınıfta henüz 3 e geçicek askerliğini yapmadı un değimiyle evlilik için en az 2 3 sene var ben bu sürenin çok fazla olduğunu düşünüyorum şuan bi işte çalışıyo ama bunu yetrli bulmuyo geçenlerde evlililik fikrinin onu çok heyecanlandırdığını ve korktuğunu söyledii bu beni çok üzdüü ikimizinde ufak tefek borçları var kendimizi toparlamadan önünü görmeden böyle bişeye hazır olmadığını söyledi bu beni çok üzdü. ne yapcağımı ne düşünceğimi şaşırdım lütfen fikirlerinizi bekliyorummm :43::43:

canımm haklı bncee ..herşeyi yoluna koymadnnn işine sağlam tutnmandnn erkekler pek dşnmezz ewliliğii..ewimmi varr blmem neee fln derlerr yanii onlardaa aslındaaa bizi rht ettrme çabasndalar üzme kendini seni seviyosaaa snde seviyosann bklemekk en doğrusu dermm bencee :)

bilmiyorum çok kararsızım bide şöyle bi sorunumuz var ben 24 yaşındayım o 22 yaşında bizim aramızda bunun konusu bile problem olmadı amaaa ben artık bişeylere hazır olduğumu düşünyodumm ama beklemeye ve artık evlilik lafını açmamaya karar verdimm en doğrusu bu galibaaa

Back
X