- Konu Sahibi burcum2044
Buraya bu konuyu yazıyorum belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanınız vardır. yaklaşık 8 aydır yolunda giden bi ilişkimiz var erkek arkadaşım benden önce gezmeyi çok seven sürekli erkek arkadaşlarıyla vakit geçiren eve yatmadan yatmaya giren biriydi biz görüşmeye başladıktan sonra ben durumdan rahatszı olduğum için bu düzen değişti. Ben artık bişeylerin ciddiye binmesinden ve adının koyulmasından yanayım onada söyledim bunu ilk başlarda oda çok sıcak bakıyodu kendisi söylüyodu fakat önümüzde engeller var kendisi açıköğretimde okuyo ve 2 nci sınıfta henüz 3 e geçicek askerliğini yapmadı un değimiyle evlilik için en az 2 3 sene var ben bu sürenin çok fazla olduğunu düşünüyorum şuan bi işte çalışıyo ama bunu yetrli bulmuyo geçenlerde evlililik fikrinin onu çok heyecanlandırdığını ve korktuğunu söyledii bu beni çok üzdüü ikimizinde ufak tefek borçları var kendimizi toparlamadan önünü görmeden böyle bişeye hazır olmadığını söyledi bu beni çok üzdü. ne yapcağımı ne düşünceğimi şaşırdım lütfen fikirlerinizi bekliyorummm