cok sacma bi durumla karsi karsiyayim nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum
Sevgilim is yerinden üc kisiyle ayni evi paylasiyor. Bunlardan birinin kiz arkadasi cok sIk eve gelir giderdi simdi digerininkide o evde kalmaya basladi ( eski gelin yeni gelin) Eski gelinin bu durum pek hosuna gitmedi kiz evden gitsin diye yalanlar söyledi aralarini bozmaya calisti. Benim sevgilim bu duruma cok tepki gösterdi uyardi onu. Neyse dün telefonun caldi cok acil konusmamiz gerek cok önemli diye aradi eski gelin. bende telasladin merak ettim. Sonrada bana senin sevgilin arkamdan bunu bunu diyomus filan demeye basladi evdekilerden ögrenmis o yokken bi sohbette benim sevgilim bunlari söylemis yüzüne söylemeliymis bi diyecegi varsa arkasindan konusmamaliymis :S Sasirdim. bende durum öyleyse kendisine sor yüzlesin cek kenara konusun dedim. Simdi bunu sevgilime söylesemmi söylemesemmi. Kendisi gemide calisiyo haftada 2-3 kez nöbetci kalir gemide cok bunaldigi icin onlarla ayni evde kalmayi kabul etti. Ona anlatirsam o eve bir daha gitmez aralari bozulur hem buda dedikodu yapmak olur icime sinmiyo söylemezsemde baskasindan duyarsa sen biliyodun nie bana demedin derse ne yapicam kafam karisti :S :S