cok kararsizim

AkuaMarin02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
23
0
36
Adıyaman
cok sacma bi durumla karsi karsiyayim nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum

Sevgilim is yerinden üc kisiyle ayni evi paylasiyor. Bunlardan birinin kiz arkadasi cok sIk eve gelir giderdi simdi digerininkide o evde kalmaya basladi ( eski gelin yeni gelin) Eski gelinin bu durum pek hosuna gitmedi kiz evden gitsin diye yalanlar söyledi aralarini bozmaya calisti. Benim sevgilim bu duruma cok tepki gösterdi uyardi onu. Neyse dün telefonun caldi cok acil konusmamiz gerek cok önemli diye aradi eski gelin. bende telasladin merak ettim. Sonrada bana senin sevgilin arkamdan bunu bunu diyomus filan demeye basladi evdekilerden ögrenmis o yokken bi sohbette benim sevgilim bunlari söylemis yüzüne söylemeliymis bi diyecegi varsa arkasindan konusmamaliymis :S Sasirdim. bende durum öyleyse kendisine sor yüzlesin cek kenara konusun dedim. Simdi bunu sevgilime söylesemmi söylemesemmi. Kendisi gemide calisiyo haftada 2-3 kez nöbetci kalir gemide cok bunaldigi icin onlarla ayni evde kalmayi kabul etti. Ona anlatirsam o eve bir daha gitmez aralari bozulur hem buda dedikodu yapmak olur icime sinmiyo söylemezsemde baskasindan duyarsa sen biliyodun nie bana demedin derse ne yapicam kafam karisti :S :S

tabikide söylee hiç zaman kaybetme. sonuçda sevgilin senn herşeyin hani aranızda hiçbi şekilde bilinmezlik kalmamalı bnce ben olsam bunu sormazdım bile hemen söylerdim tatlım belkide söylemezsen aranız bozulcak neden sakladın diye söyleemelisiinn hemen hemdeeeee

gelin diye adlandirdigim askimin ev arkadaslarinin sevgilileri birisi zaten cok sIk onlarla ayni evde kaliyordu simdi digeride kalmaya basladi

içine sinmiyorsa söyle kalmasın tabi ayrıca erkeklrn sevgililrni eve getirmesi olayı hiç hoş değil..sen sevgiline güveniyo olablrsn ama erkk sonuçta aralrı açılablr ha erkkrl olmaynca sevgili alınablrde onlarda varken çok saçma geliyo yani..aklında bulunsun.bence söyle ben derdim.ne dedikodusu olanalrı söyluyrsn ..kalamzsa kalamasn yermi yokki..

Hoş bişey değil sevgililerinin evde kalması
Açıkcası ben çok fazla rahatsız olurdum bu durumdan

haklisiniz bende istemiyorum aramizda gizli sakli bisey olsun böyle olmasi dahada icime sinmez ama üzülmesini istemiyorum yaa böyle tuaf insanlar yüzünden. Ya benim sevilgim kimsenin arkasindan konusacak bi insan degil helede bi bayanin asla. Bana kalirsa onlar eve yerlesmek istiyolar ve benim sevgilimi fazla görüyolar evde tatsizlik ciksin da gitsin diye ugrasiyolar böyle insanlar icin aslinda canimizi sIkmaya degmez zaten istemiyodum orda kalsin buda vesile oldu saglik olsun

Back
X