Çok kararsizim:(

bonibonn13

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
9
4
1
32
Sizce burun estetiği olmama gerek var mı? Su ana kadar kimse burnuma büyük demedi ama ben takıntı yaptım galiba alt ucunu biraz düşük buluyorum sizce yaptırmalı mıyım ? Ameliyat olduktan sonra kötü olmasından korkuyorum.

Bunlarda resimler..

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-23-02-08-57-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 350
  • Screenshot_2015-08-23-02-09-11-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 336
burnun gayet iyi gülünce yayılıyosa hafif kaldırılabilir ama milimlik bişi
Sağol canım evet hafif yayılma var bazılarının ameliyat olduktan sonra düşüyormus tekrar o yüzden kararsizim açıkçası.

Bence de burnunuzda nefes problemi yoksa olmayın çok sıkıntılı bir süreç burnunuz gayet güzel takıntı yapmayın pişman olursunuz sonra.

Sizce estetik olmalı miyim arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20150823_153209.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 334
  • IMG_20150823_153209.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 316
Bende katiliyorum burnunuz gayet normal. Bicak altina mecbur kalmadikca yatmayin. Benim burnumda sag tarafta et sol tarafta kemik var. İnatla aldirmiyorum. Cunku cok korkuyorum

Kesinlikle olma derim ben burnun gayet güzel . Görüntü çirkinliği olsaydı inan söylerdim ol diye ama değmez bence o Acılara

Bence burnun gayet iyi herhangi bir solunum sıkıntın olmadığı sürece ameliyat olmamanı tavsiye ederim :)

Bende katiliyorum burnunuz gayet normal. Bicak altina mecbur kalmadikca yatmayin. Benim burnumda sag tarafta et sol tarafta kemik var. İnatla aldirmiyorum. Cunku cok korkuyorum
Evet haklısın insan korkuyor sonucundan burun estetiği insanı değiştirebiliyor daha çirkin olma ihtimalide var . Şans işi bu.

Kesinlikle olma derim ben burnun gayet güzel . Görüntü çirkinliği olsaydı inan söylerdim ol diye ama değmez bence o Acılara
Haklisin canım sagol yorum icin.insana arada vesvese geliyor İşte bende bunları dinlemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…