- 23 Ağustos 2015
- 9
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi bonibonn13
-
Sağol canım evet hafif yayılma var bazılarının ameliyat olduktan sonra düşüyormus tekrar o yüzden kararsizim açıkçası.burnun gayet iyi gülünce yayılıyosa hafif kaldırılabilir ama milimlik bişi
Tamam sakin ol:)Burnunda anormal olan birsey yok...gayet normal.daha güzel olsun derken dahada beter etme...!
Teşekkürler yorum için. Vazgeçtim olmaktan.Bence de burnunuzda nefes problemi yoksa olmayın çok sıkıntılı bir süreç burnunuz gayet güzel takıntı yapmayın pişman olursunuz sonra.
Sizce estetik olmalı miyim arkadaşlar
Kesinlikle olma derim ben burnun gayet güzel . Görüntü çirkinliği olsaydı inan söylerdim ol diye ama değmez bence o AcılaraSizce burun estetiği olmama gerek var mı? Su ana kadar kimse burnuma büyük demedi ama ben takıntı yaptım galiba alt ucunu biraz düşük buluyorum sizce yaptırmalı mıyım ? Ameliyat olduktan sonra kötü olmasından korkuyorum.
Teşekkür ederim canım yorumun için :)Bence burnun gayet iyi herhangi bir solunum sıkıntın olmadığı sürece ameliyat olmamanı tavsiye ederim :)
Evet haklısın insan korkuyor sonucundan burun estetiği insanı değiştirebiliyor daha çirkin olma ihtimalide var . Şans işi bu.Bende katiliyorum burnunuz gayet normal. Bicak altina mecbur kalmadikca yatmayin. Benim burnumda sag tarafta et sol tarafta kemik var. İnatla aldirmiyorum. Cunku cok korkuyorum
Haklisin canım sagol yorum icin.insana arada vesvese geliyor İşte bende bunları dinlemiyorum artık.Kesinlikle olma derim ben burnun gayet güzel . Görüntü çirkinliği olsaydı inan söylerdim ol diye ama değmez bence o Acılara
Aynen canım bende farkındayım da işte arada bir böyle bir düşünce geliyor.Burun'da kötü bir şey göremedim.
Iyi düşünün çünkü ameliyat hem masraflı hemde riskli yani umduğunuz gibi olmayabilir.Aynen canım bende farkındayım da işte arada bir böyle bir düşünce geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?