Ayyyyy yeminle sizin yerinize ben daraldım öne öyle ben olsam artık gelmeyin diyip parasını verip gönderirdim iyi sabretmissinizne yapsam bilemedim keşke birileri akıl verse...
bebeğim 16 aylık bakıcımızla ilgili bazı problemler vardı.ögretmenim ve çok az dersim var boş günüm var ve 12de evdeyim.buna rağmen işlerini bana göre ayarlamak istemiyor sürekli şu gün gelemicem napalım diyip duruyodu uyardım biraz duzeldi sonra yine devam etti.çocuğa 3-4saat bakıyo bunun en az 1 saatinde uyuyo ve çok uslu kendi kendine oynar ama çok zor bi iş yapıyoMuş gibi davranıyo.telefonuyla fazla ilgileniyo eve gelir gelmez wifiyi açıyodu. video izletme diye uyardığım halde izletmeye devam ettiğini farkettim.bide çocuğu severken sapıkmısın sen, seksi erkeğim metro seksüel erkek gibi şaka yollu laflar kullaniyodu ve çok rahatsız oluyodum. artık izin istemeye yüzü olmadığı için geçen cok sancılanmış eşini eve çağırmış çocuğa baksın diye sinir oldum.son zamanlarda çok isteksiz geliyodu bitsede gitsem modundaydı zaten.en son pazartesi aradı benim hemen çıkmam lazım kızım rahatsızlanmış uçağa almamışlar gidip onu almamız lazım nası yapalım çocuğudamı götüreyim dedi.izmitten sabiha gökçene gidecekler. bi panik olmuşki hemen gelmen lazım dedi.bende yok dedim çocuğu niye götürsün ikiniz gitmeseniz eşin gitse olmazmı dedim.yok gitmem lazım mutlaka orda hastaneye götürmemiz gerekebilir apandis falandır dedi.idarem sıkıntı yapıyo böyle şeyleri haklı olarak herkesin çocuğu var herkes böyle yapacak olsa okulda ders işlenmez.panikle çıktım sağlık ocana gittim çok sıra vardı öncelik vermediler bende korktum öyle bırakıp gidecek çocuğu diye anahtar falanda yok yanimda rapor falan almadan gittim eve.kapıda düdüğü bekleyen koşucular gibi beni bekliyo.dedim sizi beklemesin hastaneye gitsin madem apandis zehirler o kadar saat.bilmiyom bakalım dedi koştu gitti.akşam aradım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inş.diye.anlattı işte ordan buraya basa basa geldik burda doktora gittik dedi.benim artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı davranışları.zaten hoşlanmadığım çok şey vardı.1 hafta kızı hasta diye gelmedi bide tahlilleri falan vardı.bu haftada laporoskopi oldu öyle gelmedi.ramazandada yok misafirim var yok gece uyumadık hiç halim yok gibi bahanelerle çocuğu sallamasyon bakacak gibi geliyo.bilmiyorum hersey normalde benmi taktım kadina.
artık istemiyorum onu bi arkadaşın tavsiye ettiği bakıcısı ben bakarım dedi boşum şuanda çocuklarla oynamayı çok seviyorum falan dedi.onunla konuştum dün yeni bebeğini düşürdü morali çok bozuk psikolojim için istiyorum falan dedi.bazıları o bakamaz güvenme psikolojisi normal değildir diye yorum yapıyo.baktiran arkadaş çok vicdanlı ve güvenilir diyo gözün arkada kalmaz diyo.
ben kararsız kaldım diğer bakıcıyla konuşup kalan 1.5 ayda böyle bakabileceksen bakmı desem.yoksa hiç söz hakkı vermeden yol mu versem bilemedim biran önce karar vermem lazım. sizce?
yani ben bilemiyorum aslında iyi bi insan çocukları çok seviyo Allah banada nasip eder inş diyo 10 yaşında bi oğlu var cok kardes istiyomuş.aynı binadayız.2 kere düşük yaptı çok istiyodu morali çok bozuldu.yakından tanımıyorum meraba meraba sadece.annem burda şimdi 4 saatlik mesafeden geldi.annem burdayken gelsin baksın oynasın çocukla alışsınlar birbirlerine diye düşündüm.öyle pat diye birakamam zaten kuzumuTanıyıp etmediğin insana birilerinin önerisiyle çocuğunu şak diye emanet etme tabiki, ama düşük yapanın psikolojisi Nasıl oluyormuş onu anlamadım?ne yapmasından korkuyorsun senin çocuğuna tam olarak?
İlk bakıcıyı kesinlikle şutla kızı hastaymış son sefere tamam diyelim ama derdi bitmemiş başladığından beri. Misafirim var gelemem nedir babasının çiftliğinde çalışmıyor. Geçici bir süre (bakıcı ayarlayana kadar) aileden birini çağırın. Yeni almayı düşündüğünüz bakıcıyı da önce gözetimde bir iki hafta çalıştırın. Çocuk bu öyle şak diye al sen bak denilmez ki
Eee kadının çocuğu da varmış zaten, psikolojisinin bozuk olduğunu nerden çıkardınız? Bişeyini mi gördünüz kadının? Garip bir hareket falan ? Yoksa sallıyormusunuz düşük yapmış onun psikolojisi bozuktur diye?yani ben bilemiyorum aslında iyi bi insan çocukları çok seviyo Allah banada nasip eder inş diyo 10 yaşında bi oğlu var cok kardes istiyomuş.aynı binadayız.2 kere düşük yaptı çok istiyodu morali çok bozuldu.yakından tanımıyorum meraba meraba sadece.annem burda şimdi 4 saatlik mesafeden geldi.annem burdayken gelsin baksın oynasın çocukla alışsınlar birbirlerine diye düşündüm.öyle pat diye birakamam zaten kuzumu
ben düşük yapmış olmasını problem etmiyorum.çocukla oynamak falan bana iyi geliyo evde çok bunaliyorum kendi psikolojim için bakmak istiyorum dedi.çok hayalini kurmuş bebeğimi ayamda sallayacam şöyle oynayacam fakan diye.şimdi benimkiyle bu özlemini bir nebze gidermek istiyo.ama çok sağlıklı yaklaşmaz çocuğa diyolar.içim hiç rahat değil.okuldaki bi öğretmen arkadaş baktırmıştı buna aynı binadayiz onunlada çok güvenilir dedi.çok iyi bakar yedirir diyemem ama dikkat eder sever ilgilenir uyarılarını yapar dedi.diğerini uyarmaya ben çekiniyodum eşim durduruyodu beni çocuğa dikkat ediyo benim için bu önemli ev yüksek çocuk prizleri kurcalamak istiyo ocakla oynuyo bıçaklara uzanmaya çalışıyo falan gözünün önünden ayırmiyodur diyoduEee kadının çocuğu da varmış zaten, psikolojisinin bozuk olduğunu nerden çıkardınız? Bişeyini mi gördünüz kadının? Garip bir hareket falan ? Yoksa sallıyormusunuz düşük yapmış onun psikolojisi bozuktur diye?
Zaten kendini kötü hissediyor olsa Bebek görmek istemezdi. Düşük yapınca farklı bir yaratık olmuyoruz yani. Ama siz bunu sorun edecekseniz kadını da yıpratmayın. Bulun başka birini, düşük yapmamış olan normal psikolojilisinden olsun.
şaşkınım... bu kadına hala tahammül etmene cidden şaşırdım..ne yapsam bilemedim keşke birileri akıl verse...
bebeğim 16 aylık bakıcımızla ilgili bazı problemler vardı.ögretmenim ve çok az dersim var boş günüm var ve 12de evdeyim.buna rağmen işlerini bana göre ayarlamak istemiyor sürekli şu gün gelemicem napalım diyip duruyodu uyardım biraz duzeldi sonra yine devam etti.çocuğa 3-4saat bakıyo bunun en az 1 saatinde uyuyo ve çok uslu kendi kendine oynar ama çok zor bi iş yapıyoMuş gibi davranıyo.telefonuyla fazla ilgileniyo eve gelir gelmez wifiyi açıyodu. video izletme diye uyardığım halde izletmeye devam ettiğini farkettim.bide çocuğu severken sapıkmısın sen, seksi erkeğim metro seksüel erkek gibi şaka yollu laflar kullaniyodu ve çok rahatsız oluyodum. artık izin istemeye yüzü olmadığı için geçen cok sancılanmış eşini eve çağırmış çocuğa baksın diye sinir oldum.son zamanlarda çok isteksiz geliyodu bitsede gitsem modundaydı zaten.en son pazartesi aradı benim hemen çıkmam lazım kızım rahatsızlanmış uçağa almamışlar gidip onu almamız lazım nası yapalım çocuğudamı götüreyim dedi.izmitten sabiha gökçene gidecekler. bi panik olmuşki hemen gelmen lazım dedi.bende yok dedim çocuğu niye götürsün ikiniz gitmeseniz eşin gitse olmazmı dedim.yok gitmem lazım mutlaka orda hastaneye götürmemiz gerekebilir apandis falandır dedi.idarem sıkıntı yapıyo böyle şeyleri haklı olarak herkesin çocuğu var herkes böyle yapacak olsa okulda ders işlenmez.panikle çıktım sağlık ocana gittim çok sıra vardı öncelik vermediler bende korktum öyle bırakıp gidecek çocuğu diye anahtar falanda yok yanimda rapor falan almadan gittim eve.kapıda düdüğü bekleyen koşucular gibi beni bekliyo.dedim sizi beklemesin hastaneye gitsin madem apandis zehirler o kadar saat.bilmiyom bakalım dedi koştu gitti.akşam aradım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inş.diye.anlattı işte ordan buraya basa basa geldik burda doktora gittik dedi.benim artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı davranışları.zaten hoşlanmadığım çok şey vardı.1 hafta kızı hasta diye gelmedi bide tahlilleri falan vardı.bu haftada laporoskopi oldu öyle gelmedi.ramazandada yok misafirim var yok gece uyumadık hiç halim yok gibi bahanelerle çocuğu sallamasyon bakacak gibi geliyo.bilmiyorum hersey normalde benmi taktım kadina.
artık istemiyorum onu bi arkadaşın tavsiye ettiği bakıcısı ben bakarım dedi boşum şuanda çocuklarla oynamayı çok seviyorum falan dedi.onunla konuştum dün yeni bebeğini düşürdü morali çok bozuk psikolojim için istiyorum falan dedi.bazıları o bakamaz güvenme psikolojisi normal değildir diye yorum yapıyo.baktiran arkadaş çok vicdanlı ve güvenilir diyo gözün arkada kalmaz diyo.
ben kararsız kaldım diğer bakıcıyla konuşup kalan 1.5 ayda böyle bakabileceksen bakmı desem.yoksa hiç söz hakkı vermeden yol mu versem bilemedim biran önce karar vermem lazım. sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?