• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kararsızımm

kendini ikinci kadın konumuna düşürme derim...
yarın bir gün kız öğrense çok kötü..
o adam da adam değilmişki sevgilisi varken samimi davranabiliyor..
uzak dur..
boşluktan sen sarmış olabilirsin ama akıllıca davran duygularına yalnızlıgına yenilme..

Son düzenleme:
Kalbim büyük bir boşlukta sevgiye açım sanki . İstiyorum ki sevdiğim sevildiğim biri olsun gercek sevgi olsun paylastığımız. Bir yandan da okulumu düşünüp vazgeçiyorum uzak duruyorum böyle şeylerden hoş durmasam da karşıma çıkan adam akıllı biri de yok :( İşte sorun burada başladı birinden hoşlanıyordum ama sevgilisi var engel olamıyodum kendime. Ne zaman ona baksam o da bana bakıyordu . Derkeen biz mesajlaşmaya başladık bir konudan dolayı arkadaşmış gibi birşey sorarak başladı herşey. 1 aydır konuşuyoruz onunla konuşmayı seviyorum ama bir yanım buruk çünkü onun sevgilisi var. Lafla arkadaşız diyor sevgilisini inkar etmiyor ve onu sevdiğini söylüyor. Ama benimle de samimi oluyor bazen diyorum belki de anladı hoşlandığımı ve ilgim hoşuna gidiyor bilmiyorum :( Elimde olmadan aslında istemesemde konuştum kendime engel olamayıp hep.. Sevgililer gibi gece gündüz arkadaş da olsak normal değil kız bilse kızar kıskanır bunu ona da söylüyorum geçiştiriyordu hep. En son rest cektim sevgilisi olduğu için samimi olmamasını söledim. O şekil 2 gün önce küstük. Gece mesaj atmış barısmak için ben cevap vermeyince sen bilirsin yazmış. Bende dayamadım bugün iftarda yine afiyet olsn gibisnden birşey yolladım şimdi de o cevap vermedi belki verir yada vermez bilmiyorm. Tek derdim ben ne yapıcam böyle hem konusmak isteyip hem istemezken kendime nasıl engel olucam offffffffffff

canım anlaşılan daha çok geençsin bence dogru yolda degilsin madem biliyorsun sevgilisi var kendini bir ana önce ondan soyutlamalısın belliki seni elinin altında yedek olarak tutuyor ve senin ilgini anlamış olabilmesi çok yüksek bence bir an önce kendini soyutla daha çok gençsin etrafına bak kimler vardır kimler:61::61:

Kalbim büyük bir boşlukta sevgiye açım sanki . İstiyorum ki sevdiğim sevildiğim biri olsun gercek sevgi olsun paylastığımız. Bir yandan da okulumu düşünüp vazgeçiyorum uzak duruyorum böyle şeylerden hoş durmasam da karşıma çıkan adam akıllı biri de yok :( İşte sorun burada başladı birinden hoşlanıyordum ama sevgilisi var engel olamıyodum kendime. Ne zaman ona baksam o da bana bakıyordu . Derkeen biz mesajlaşmaya başladık bir konudan dolayı arkadaşmış gibi birşey sorarak başladı herşey. 1 aydır konuşuyoruz onunla konuşmayı seviyorum ama bir yanım buruk çünkü onun sevgilisi var. Lafla arkadaşız diyor sevgilisini inkar etmiyor ve onu sevdiğini söylüyor. Ama benimle de samimi oluyor bazen diyorum belki de anladı hoşlandığımı ve ilgim hoşuna gidiyor bilmiyorum :( Elimde olmadan aslında istemesemde konuştum kendime engel olamayıp hep.. Sevgililer gibi gece gündüz arkadaş da olsak normal değil kız bilse kızar kıskanır bunu ona da söylüyorum geçiştiriyordu hep. En son rest cektim sevgilisi olduğu için samimi olmamasını söledim. O şekil 2 gün önce küstük. Gece mesaj atmış barısmak için ben cevap vermeyince sen bilirsin yazmış. Bende dayamadım bugün iftarda yine afiyet olsn gibisnden birşey yolladım şimdi de o cevap vermedi belki verir yada vermez bilmiyorm. Tek derdim ben ne yapıcam böyle hem konusmak isteyip hem istemezken kendime nasıl engel olucam offffffffffff

canım bir de şu açıdan bak sevgilisi varken böyle davranıyo diyelim ki ayrıldı kızdan senle başladı güvenebilicek misn ona?
bir de kendini o kızın yerine koy napardın? sanırım biraz senin ilginden hoşlanıyor ve bu ilgiyi kaybetmek istemiyor insanoğlu hem erkeği hem kadını aynı şeyi yapıyor işte elindekiyle yetinemiyor..lütfen dikkatli ol canım sonra sen kötü olursun kendi kendini yıpratırsın..

Sımdı buraya boyle konu acanlara elestırı yapılması sorun oluyor.
ama madem akıl almak ıcın konu actınız bu konuda destek beklemeyın lutfen.:37:

sızın yaptıgınız cok yanlıs.
bunun zaten farkındasınız ama hatanızdan gerı donmemektede ısrarcısınız:26:

Kendınızı o sevgılının yerıne koyun..
kım ıster Allah askına??:47:
madem sızden hoslanıyor sevgılısını kandırmasın.
yada sız duygularınızın farkındaysanız restı cekıp mesaj atıp durmayın...:19:

ne ıstıyosunuz sızle mı olsun yada sevgılısını severken sızle mesajlasmaya devam mı etsın?
tek hata sızın mı hayır.ama suan uzaklasması gerekıp bı ılıskıyı bozmaması gereken sızsınız::34:

rest çekerek iyi yapmışsın ama dayanamamışsın sonra keşke msj atmasaydın.hoşlanıosan paylaşmayı göze alamazsınki biyandan sevgilisiylede konuşuyo.bence bisüre konuşma eğer senle olmak isterse gelir yoksa zaten ölesine konuşuyo demektir hiç bi bayanında bunu kaldırabileceğini zannetmiyorum önemsemiyo demektir bu

konuyu çocuğun sevgilisi açsaydı bu arkadaşa demediğimizi bırakmazdık

bu konu da ne gibi bir fikir verilebilir ben anlamıyorum

yaptığının yanlış olduğunu zaten biliyor ama ayrılmak işine gelmiyor.

zaten paylaşamıyordum ki onunla bulusucam diince trip gibi hareketlerim vardı saçmalıyordum daha sonra anlamasın diye yok bişeye kızdım ondan öle yaptım falan filan diyorum saçmalıyorum resmen :/

yaptığı yanlışın farkında hiç deilse duygularıyla hareket ediyo bunuda söylüoruz napması gerektiğine kendi karar verir acımasız eleştriler yapmayalım bence

Farkındaysan arkadaşım ben illaki onunla olucam sevgilisinden nasıl ayırırım diye birşey sormadımmm !!!

Ben yanlışın farkındayım sevgilisi olan birinden hoşlanmak insanın elinde değildir ota b.ka konma meselesi. Ben sadece kendime nasıl engel olacağımı bilmediğimden danışıyorum sizleree..

:34::34::34:
canım senin için sevgilisin bırakan yarın başkası içinde seni bırakır.tamam hoşlandığın biri insan duygularına engel olamaz ama sen uzak durmalısın o güvenilecek bi erkek değil önce bunu bil.
:34:

Farkındaysan arkadaşım ben illaki onunla olucam sevgilisinden nasıl ayırırım diye birşey sormadımmm !!!

Ben yanlışın farkındayım sevgilisi olan birinden hoşlanmak insanın elinde değildir ota b.ka konma meselesi. Ben sadece kendime nasıl engel olacağımı bilmediğimden danışıyorum sizleree..

karşılaşmama ihtimaliniz yok anladığım kadarıyla ..mesela olabildiğince uzak durmaya çalışabilirsin canım ve telefonunu da kendinden uzak bi yerde tutabilirsiz yoksa mesaj atasın gelir devamlı kitap okumaya başka şeylere odaklanmaya çalışabilirsiz çok zor gelicek belki ilk başta ama bir kaç denemedn sonra kafandaki düşünceleri biraz olsun başka yere çekebilirsin..

Ben kitap okumayı düşünüyorum zaten ama okul acılınca görücem yine onu. Of yaa neden olmayacaklar dualar beni bulur ki :/ hep onun yüzündne umut verici samimi

tatlım uzak dur bu cocuktan hem sevgılısıne de yazıkk .durduk yere ılıskılerını bozma cnm .senın ıcın sevgılısınden vazgecen yarın senden de bır baskası ıcın vazgecer.ayrıca bu cocuk ta sevgılısınden vazgececek sanma .yanlıs anlama benı ama ,bu cocuk ;sevgılım oldugu halde benımle bırlıkteyse o onun onursuzlugudur banane dıyıp gonlunu eglendırmeye keyfıne bakar .yanı anlıyacagın senı çantada keklık olarak goruyor tatlım .malesef ama gercek bu .sen dıyorsun ben duygularımı ıfade etmedım arkadas gıbıyız dıyorsun ama ,erkek mılletı ne kurnazdır senın baksıından anlar senın ona ılgılı oldugunu .onun ıcın su anda sen nımettsın cantada duran bır keklıksın .sakın aman canım uzak dur .baksana terbıyesize rest cektıgın halde ,ıyı sen bılırsın dıye msj atmıs .olsanda olur olmasan da olursun banane demek ıstemıs .daha neyı zoruluyorsun kı sen .

Son düzenleme:
Ben kitap okumayı düşünüyorum zaten ama okul acılınca görücem yine onu. Of yaa neden olmayacaklar dualar beni bulur ki :/ hep onun yüzündne umut verici samimi

canım üni de mi lise de mi okuyosun? üni deysen zaten istemzesen görmezsin merak etme ama lisedeysen biraz dha zor olabilir bu yüzden mutlaka yanına kitap götür yada kafanı oyalicak mesela bulmaca kitapları mantık oyunları kitapları al yanına derslerine odaklan.. olabildiğince uzak kaldığnda geçicektir bi süre sonra dışardan bakmaya başlarsın ve sen de daha net görürsün herşeyi ;)

Tamam konusmucam artık ama keşke iftarda afiyet olsn dmesedim şimdi d eo cevap vermio kendini yeniden birşey sandı.Gece belki cevap verir verirse birdaha cevap atmam bölece bite rkonusmamız ama cevap vermesse cok gıcık olurum o kesmiş gibi olcak konusmayı beni sinir ediyor atmazsa ne yapim sizce ne diyim ona son kez ?

Tamam konusmucam artık ama keşke iftarda afiyet olsn dmesedim şimdi d eo cevap vermio kendini yeniden birşey sandı.Gece belki cevap verir verirse birdaha cevap atmam bölece bite rkonusmamız ama cevap vermesse cok gıcık olurum o kesmiş gibi olcak konusmayı beni sinir ediyor atmazsa ne yapim sizce ne diyim ona son kez ?

seninle konuşmama kararımda haklıymışım yolun açık olsun diyebilirsin ama en önemlisi mesaj bekleme içten içe atabilir de atmayabilir de benim için önemli değil ben kararımı verdim de telkinde bulun canım çok sıkılırsan buraya yaz sıkıntını ;)

Bir şey demene gerek yok canım sadece uzak duramalısın. Ne düşündüğü umrunda olmasın msj atıp değerini düşürme sakın.

Back
X