Çok Kararsızımm

bence de bişi demene gerek yok. düşünmemeye çalış başka şeylerle oyala kendini gözün de sürekli telefonunda olmasın. kör-kütük aşık değilsin sanırım yanlış olduğunun da bilincindesin meraklanma tez zmanda geçicektir:79:

adam baya meğelli başka kızlarla takılmaya. bgn o kızı bırakıp senle olsa senin başına bunun gelmeyeceğini nerden biliyosun. adam bide diyo kız arkadaşımı seviyorum diye. uzak durulması gereken erkeklerden bence. ilgin hoşuna gidiyo ve büyük ihtimallle yedekte tutuyor seni. hiç umursama ve yoluna devam et. inan seni hak eden erkek çıkıcak karşına. ve emin ol bu o değil. boşuna zamanını böle kişiler le harcama. kolay bişey değil biliyorum. ama kendini düşünmen gerek. dediğm gibi zamanına yazık cnm.

Kızlar dün mesajıma cevap geldi saol demiş. Sonra hiçbir şey yazmadım o da yazmadı. Gece boş mesaj atmış demekki benimle konusmak istiyor laf atim diye. Ve az önce de dün benim yaptığımı yaptı afiyet olsun diye mesaj attı. Sizce saol filan diyip sadece o kadar mı konişim yani küs gibi hiç mi konusmayım yoksa çok nadir öle cevap mı verim .. Şu durumda ne yapmalıyım

o yokmuş gibi davransan daha ii bence. hala sevgilisi varken senle flört etmesine aklım almıyor. sen bu çocuğu herşeye rağmen istiyorsan sevgilisinden ayrılıp snle flörtleşmeye devam etmeli. yoksa o kızın yerine kendini koy. istermiydin sevgilin başkasıyla flört ederken senle beraber olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…