• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızımmmmm çoookkk

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
arkadaşlarr benim bir sevgilim var ...
4 seneye yakın güzel bir ilişki yaşadık..
ama bn üniversite okuyorum..
o okumuyor..
ilerde sorun olabilir ailemden dolayı...
şuann biri var.. arkadaşlarımın aracılığıyla tanıştık..
çok tatlı çok cana yakın ve efendi birisi..
çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor çalışkan bir çocuk..
kararsızımm ne yapabilirim..
belki diğeriyle geleceğimm olacakk..
nasıl bir yol izlemeliyim..
:50:

Bence sen çoktan 4 senelik ilişkini bitirmişsin,başkasını düşünmeye başlamışsın bile.O yüzden diğeriyle olan ilişkini bitirmelisin.İkiniz içinde en güzeli bu olur sanırım.

Anlayamadığım madem öyle düşünüyorsun neden sevgilini aldatıyorsun?
Madem bir geleceğiniz yok ayrıl , üniversite okumuş birini bul..
Sevgilin başka bir erkekle tanıştığını duysa ne yapardı acaba
Yada oda senin yaptığını yapsa ne düşünürdün ?
Senin aklndaki biri kimseyle mutlu olmaz , ilerde de çok zengini birinimi bulsam acaba dersin..

zenginlikle alakası yok canım benim..

birisine o kadar yıl geçtiği için bağlıyım..

bağlılıktan kurtulamıyorum sorun o

benim de sevgilim okumuyordu. ben üniversiteye başladığım yıl o bıraktı. ama ben onu bırakamadım. bu sene son senem. o da açıköğretimden yaptığı işin bölümünü okumaya başladı. 2 senelik de olsa en azından diploması olacak ve ailem artık o ilk başta verdikleri tepkiyi vermiyor.
biriyle sadece iyi bölüm okuyor diye bir ilişkiye başlamayı benim aklım almaz. ama aşık oluyorsan o ayrı...

tabi canım iyi bir bölüm okuyor diye beraber olunmaz.. ama okumayı düşünmüyor ve ailem tepkisi bu yönde farklı olacağını düşündüğümden bitirmek istiyorum

okumayı düşünmüyosa bile sen onu bu konuda yönlendirebilirsin, bi arkadaşın yazdığı gibi açıköğretimde de okuyabilir. yani en azından seni kaybetmek istemiyosa,ailenin sorun çıkarmasını istemiyosa, senin için bu fedakarlıkta bulunabilir.
şöyle bir şey de var, herkes üniversite okuyacak diye bir şey yok, sevgilin ne mezunu bilmiyorum ama kimisi ilkokul mezunudur ve çok iyi bi işi vardır, ya da lise mezunlarına da artık kpss ile memur olma hakkı tanıyolar.
yeter ki o seninle olmak için çabasını eksik etmesin, o zaman bu sorunun üstesinden gelinebilir bence çözülemicek bi sorun değil,4 yıla yazık etmeyin

zaten 4yıllık sevgilini sevseydin başka birini düşünmezdin
ne günlere kaldık yaa artık aşk,sevgi makama mevkiye bakıyor

aynen 4 senelik bi iliskini sirf universite okumuyo diye bitiriyosan yazik o gecen yillara....
okumakla adam olunmuyo canim...
diploma denilen o kagit parcasi icin 4 seneden boyle kolay vazgecebiliyosan
sen daha cok vazgecersin o cocuktan o yuzden onu daha fazla oyalama derim ben...

Bence sen başka adamı düşünmeye başlamışsan 4 yıllık sevgilinle kafana bitirmişsin. Ayrıca şimdi ben mesela 2 diplomalı olucam önümüzdeki yıl e bende durup 2 diplomalı biriylemi çıkıyim yanı. Diplomanın önemi yok önemli olan sana davranışı insanlığı ilgi alakası bence

bekar arkadaslar yorum yazmasin bu konuya bence, arkadasimiz gelecek derken evlilikten bahsediyo ki evli arkadaslar bu konu hakkinda yorum yazsa daha mantikli olur. bekarken hersey tozpembe gorunuyo aska sevgiye onem veriliyo ama bi omur askla gecmiyo evlilikte gecim sevgiden once saygida basliyo. okumayan ipsiz sapsiz calismayan bi adamla gecimde olmaz. (tabi bilmiyorum calisiyomu yada calismaktan ziyade okumasa bile elinde bi meslegi varmi?)

aska sevgiye gecen 4 yilina bakma arkadasim. hangisi kafana yatiyosa, diyebiliyosan ; ben bu adamla bi omur yasayabilirim falan tamamdir ozaman. hersey sende baslar sende biter. evlilik konusunda herseyi en ince ayrintisina kadar dusunup oyle karar ver.

bekar arkadaslar yorum yazmasin bu konuya bence, arkadasimiz gelecek derken evlilikten bahsediyo ki evli arkadaslar bu konu hakkinda yorum yazsa daha mantikli olur. bekarken hersey tozpembe gorunuyo aska sevgiye onem veriliyo ama bi omur askla gecmiyo evlilikte gecim sevgiden once saygida basliyo. okumayan ipsiz sapsiz calismayan bi adamla gecimde olmaz. (tabi bilmiyorum calisiyomu yada calismaktan ziyade okumasa bile elinde bi meslegi varmi?)

aska sevgiye gecen 4 yilina bakma arkadasim. hangisi kafana yatiyosa, diyebiliyosan ; ben bu adamla bi omur yasayabilirim falan tamamdir ozaman. hersey sende baslar sende biter. evlilik konusunda herseyi en ince ayrintisina kadar dusunup oyle karar ver.

pardon ama universite okumayan herkes ipsiz sapsizmi oluyo?
diplomasi olan herkes calisiyomuda diplomasizlara issiz diyosunuz??

diplomasi olmayip pekala guzel bi isi olup evinide guzel gecindiren sayisiz ornek var benim etrafinmda..
onceki yorumumdada soyledim okumakla adam olunmuyo

okumus diye onla evlenip sevgisiz saygisizda bi omur gecmez
evet ask karin doyurmuyo ama o sirf diplomasi icin evlendigin kisiyle mutlu olacaginin
garantisini kim verebilir...

ben sadece gecen o 4 seneye aciyorum yazik....
ayrica evet bekarim, bu yuzden bu yorumumu onemsemezsenizde bisey diyemem ama ben dusunduklerimi soylemekte ozgurum
buraya yazmak istedigimi buraya yazarim...

4 seneye yazık elbette ama aile de çok önemli birşey yani sen onu ailenin önüne çıkarıp tanııtacaksın e ama tabi çok iyi özelliklere sahip bir insansa bir işi varsa yani kısaca insan gibi bi insansa okumamış olması çok da önemli değil çünkü diğer güzel özellikleri kapatır onu bence ama hiçbir meziyeti de yoksa saygı duyabileceğin bir insan değilse bir daha düşün derim...

pardon ama universite okumayan herkes ipsiz sapsizmi oluyo?
diplomasi olan herkes calisiyomuda diplomasizlara issiz diyosunuz??

diplomasi olmayip pekala guzel bi isi olup evinide guzel gecindiren sayisiz ornek var benim etrafinmda..
onceki yorumumdada soyledim okumakla adam olunmuyo

okumus diye onla evlenip sevgisiz saygisizda bi omur gecmez
evet ask karin doyurmuyo ama o sirf diplomasi icin evlendigin kisiyle mutlu olacaginin
garantisini kim verebilir...

ben sadece gecen o 4 seneye aciyorum yazik....
ayrica evet bekarim, bu yuzden bu yorumumu onemsemezsenizde bisey diyemem ama ben dusunduklerimi soylemekte ozgurum
buraya yazmak istedigimi buraya yazarim...

arkadasim parantez icini okumuyosun sanirim, okumuyosa bile bi meslegi varmi elinde diyorum. elinde meslegi olan adamlar is bulamiyoken bos gezenin bos kalfasimi is bulacak. ask karin doyurmaz ask diye bisey yokta zaten kalici tek sey saygi. Evleneceginiz zaman aska degil karsinizdaki adamin kisiligine bakin, size tavri sevgisi onemli okeyde akli varmi bide ona bakin. sevgiyle gecmez bi omur. eli is tutmayani ne yapacaksiniz. genc haliyle calismayan ilerde ne olur. Allah askina yapmayin lutfen.

Hayat gorundugu kadar basit degil! Yorumunuzu yapabilirsiniz. ama sunu unutmayin kesin bi yargiya varmadan arkadasa ogut veriyosunuz yasamadan etmeden. belki yorumunuzdan etkilenip yaptigi tercihte mutsuz olursa oda sizin vicdaniniza kalmis. onun icin demistim evli arkadaslar yorum yapsin diye.

yanlis anlasilmasin sorry. buyrun yazin istediginiz kadar!:34:

Son düzenleme:

ne demek bekar arkadaşlar yorum yazmasın :19: ne kadar saçma yaaa siz burda resmen okumayan insanları aşağılamışınız :20: bu memlekette ki herkes okusa kim sanayi de çalışacak kim terzi olacak kim esnaflık yapacak...???
belki de bir çoğumuzun anne babası bir diplomaya sahip değildir biz aç mıyız açıkta mıyız? Ne kadar saçmaaa herkes paraya pula makama mevkiye tapar olmuş her şey maddiyat değildir bazı şeyler vardır parayla satın alınmaz...dürüstlük gibi edep gibi güzel ahlak gibi... Şu kainat bile sevgi üstüne kurulmuşken nasıl siz sevgiye aşka tozpembe dersiniz kii :19:

Açıkçası düzgün biriyse gerçekten çalışkansa elinden iş geliyorsa ve sizi geçindireceğine inanıyorsan ve birbirinize karşı saygınız sevginiz tamsa 4 sene yazık etmeyin. Ama hem okumamış hem kendini hiç bir alnda geliştirmemiş biriyse sırf aşık olundu diye de evlenilmez. Evlilik her ne kadar kalp işiyse biraz da mantık olmalı işin içinde düşünüyorum ben.

Back
X