çok karasızım

cem yılmaz ın eğitim şart cümlesini alıp genişletiyorum ve dini eğitim şart diyorum.
Allah hidayet de derinlik nasip eylesin

Merhaba konu sahibi burada sana yap ya da yapma desek de bir ise yaramaz. Ama sen zaten bu konuyu actiysan demekki kafanda soru isaretleri var. Soru isaretleri varsa zaten dur ve dusun. Sonradn pisman olacagin bisey yapma.
Ben 21 yasinda evlendim 1,5 senedir evliyim. 17 yasindn beri esimle cinsel birlikteligimiz vardi. Bundan hic de pismanlik yasadigim gun olmadi ayrildik uzun sure ayri kaldigimiz zamanlar oldu benim onu terkettigim zamanlar oldu. Kendimi hic ona mecbur hissetmedim ya da bekaretimi kaybettigim icin eksik hissetmedim. sadece onu sevdigim icin yasadigim seyden pismanlik duymadim cunku ne de olsa evlenicez mantiginda olmadim hic. Esim de asla bu kiz benimle birlikte oldu bu kiz hafif bir kizdir artik bana mecbur diye de dusunmedi.
İlk evlendigimiz gun de ayni heyecani yasadik evliligimiz boyunca her gun de yasiyoruz. Ama biz artik zamani geldi diyerek cinsellik yasamadik ikimiz de o gun tamamen spontane olarak yasadik bunu. Dogru kisi ve dogru zaman herkese gore degisir,cogunluk icin bu dugun gunudur. Aklinda soru isareti varsa yapma kisacasi. Mutluluklar size...

Sen çok masumca düşünüyor olabilirsin ama karşındaki bir erkek ve cinsellik ne yazıkki çok çok hassas bir konu. Evlenememek ihtimali değil de evlendikten sonra bir kavga anında bunları hatırlatma ihtimali korkutmalı bence seni. Ben açıkçası doğru bulmuyorum evlenmeden önce birlikte olmayı ama kimseyi yargılamadım, yargılamam da. Ama güvendiğine pişman olan o kadar çok arkadaşım oldu ki... İnşallah evlenir de bir kız evladın olursa anlarsın söyleyeceklerimi. Benim kız çocuk annesi arkadaşıma eşi bir kavga anında "sen de evlenmeden önce benimle birlikte oldun neticede, çocuğu yetiştirirken sana mı güveneceğim." tarzı bir cümle kurmuştu. Bu tarz yaklaşımlar beni daha çok korkutur açıkçası. Benim erkek arkadaşım yapmaz deme. Dünyanın en kibar ve anlayışlı erkeği bile olabilir ama sinir anında söyleyeceklerini hayal dahi edemezsin. :50:

Arkadasinizda deseymis beni bile kandirdin. O zaman doğru diyordun simdi yanlış diyorsun senin gibi biri yetistirecegine benim gibi biri yetiştirsin.
En azından durustum. Bu adam cok terbiyesizmis.

Son düzenleme:
merhaba, forumda yeniyim. Bir şey paylaşmak istiyorum. 22 yasındayım, erkek arkadaşım 24 yaşında. 2,5 senedir birlikteyiz, çıkmaya basladıktan 6 ay sonra biz evlenicez demeye başladık ve o yolda ilerliyoruz. Ara sıra tartışsak da ilişkimiz iyi gidiyor. Ailesi, teyzesi, vb herkes beni tanıyor, onlarda da kalmışlığım var, hatta annesi bana gelinim diyor şimdiden. Benim annem-babam hariç teyzelerimin hepsi biliyor, tanıştırdım. Annem bu konularda pek konuşmayı sevmez.

Her neyse konuya geleyim. Beraber kaldığımızda cinsellik olarak bazı seyler yasadık evet ama o olayı yapmadık cok istesekte hep tuttuk kendimizi. Yaşadığımız şeyler çok masum şeyler oldu aşkın etkisiyle. O da beni hiç bir zaman zorlamadı bu konuda hep rahat bıraktı. Ben seninle evlenmek istiyorum, pişman olmanı istemiyorum, 5 sene sonra da evlensek 5 sene beklerim seni der hep. Ama bi erkek olarak beni arzuladığını da belirtir zaman zaman. Daha önce ikimizde hiç cinsel deneyim yaşamadık bu arada.

Ben de hep evlenmeden asla yapmam derdim ama son zamanlarda şöyle düşünmeye basladım: Ben dogru kişiyi bulduguma inanıyorum, evlenmeyi beklememe ne gerek var? 5 yıl sonra evlendiğimde keşke daha önceden yapsaymışız, o günlerin tadını çıkarsaymışız diye düşünmek istemiyorum. Son olarak, allah korusun ama diyelimki ayrıldık, neden yaptım diye pişman olmam gibi geliyo, çünkü beni gerçekten seven ve mutlu eden biriyle ve tamamen kendi isteğimle yapmış olucam.

Yanlış mı düşünüyorum acaba?

ablacım sakın amannn sakınnn gözünü seveyim
daha dün bir yazı okudum topikte aman çevrenizde kim varsa böyle uyarın diye
aklını başına topla erkek milleti alacağını aldıktan sonra bakmaz arkasına
sen şimdi benim sevgilim öyle değil diceksin ama yaşlarınız çok küçük
aileni düşün,sevgilinin gözündeki değeri düşün ilerde senin için kötü şeyler söylemeyeceği ne malüm
ahhh ablacım sakın
hem bu dinimizcede haram .haram ile başlayan birşey nasıl güzel olsun ki
cahillik etme ,annen duysa ne der onu düşün
ama tabiki bu benim düşüncem
ama pişman olma sakın topikte neler okuyoruz
erkek milleti çiğ süt emmiş,köpek nefisli
valla aklını başına allll

ne kadar saçma bir konu olmuş isstersen yaparsın istemezsen yapmazsın sonuçlarına katlanıp ,kaldırabilicegin bişeyse yapar insan kimisi için önemsizdir kimisi içinse önemlidir bekaret .ya adam senı bırakırda giderse demişler.
sırf bu yüdende sana kendısını borçlu hissetmemeli ( evlenmek gibi ) bence hem artık bukadar önemli degıl bence eger önemli olsaydı lise çaglarına kadar inmezdi bu durumlar. bakire evlendigi için madalyada takmıyo adamlar üzerimizede titremiyolar kısacası herkezin kendı görüşü ama olayın dini boyuta var işte günah her koyun kendı bacagından asılır .içinden ne gelıyosa onu yaşamalı insan
öle insanlar tanıyorumkı her haltı yiyolar sadece cinsel birleşme olmadıgı için ben bakıre geldım eşime dıyıncede bana gelıyolar bence hiç bir fark yok ıkı damla kanda olmamalı namus bu kadar basit bişey degıl

Back
X