çok karısıgım yardım edin lütfen

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
9 aydır bi ilişkin var günde bi kere arar sevgi sözcüğü kullanmaz ilgisiz ama beni sevdiğini biliyorum. Ben de ilgi çok sevmeme rağmen ona uydum eski ilişkimde çok acı çektim kavga çıkmasın diye uğraştım bu sefer ama alttan aldıkça ilişki üstüme yıkıldı bi kavga sonrası 2009dan beri ilk kez birine emek veriyorum hale bak dedim ne oldu o yıl dedi ben de kürtaj oldum dedim kimden dedi zaten biliyodu önceden biri olduğunu o dedim. neden şimdi söyledin bunu dedi kalktı sigara içti kimler biliyo bunu dedi ben de söyledim. sen stresli yorgunsun hep,benim de içim çok sorunsuz değil dengesizsem sebebi bu dedim. Çok şaşırdı sok oldu ertesi gün ise gitti çok soğuk davrandı az konuştu onu çok uzdum biliyorum bi anda söyledim darbe aldık çok ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum öğrenmemelydi belki de seviyorum onu nasıl davranmalıyım?

o bebeği aldırırkende bu kadar karışıkmıydınız?
yazıp yazıp siliyorum.
Susmak en iyisi.

Peki bizden ne dememizi istiyorsun ? Ben anlamadım.
Yazın biraz tuhaf.

tahmin edemeyecegn kadar hem de ve çok çaresiz..ben ne kadar acı çektim ve hala ne kadar üzgünüm kimse bilemez yoksa zaten böyle bi durumum olmayacaktı bilmeden anlamadan yargılama her sey insanlar için.

tahmin edemeyecegn kadar hem de ve çok çaresiz..ben ne kadar acı çektim ve hala ne kadar üzgünüm kimse bilemez yoksa zaten böyle bi durumum olmayacaktı bilmeden anlamadan yargılama her sey insanlar için.

Haklısınız.. Herşey insanlar için..
Erkekler bekarete bile sorun yapıyolar.. Bugün bi konu vardı eşinin evlenmeden önce beraberliklerinin olduğunu biliyor, ama evlendikten sonra bunu kendine yediremiyor.
Özellikle Türk erkekleri bekareti bile sorun yaparken sizin bunu pat diye söylemeniz pek iyi olmamış..
Her zaman söylediğim şeyi söyliyim sizede madem. Ben sizi yargılayamam.. Kimseye yargılattırmayın yaşadıklarınızdan dolayı..
sevgilinize "Geçmiş geçmişte kaldı beni bu yüzden yargılayamazsın bu yüzden soğuk davranıyorsan bilmeni isterim şimdiden bitsin "demelisin..

Peki bizden ne dememizi istiyorsun ? Ben anlamadım.
Yazın biraz tuhaf.

bana vedalasirken çok tuhaf acır gibi baktı ben de kendimi tüm masumiyetim kaybolmuş gibi hissediyorum ayrılmadık ama bu konuda hiçbi sey söylemedi çok soğuk davrandı henüz aramadı ben hiçbi sey olmamış gibi konuştum falan ertesi gün ama bundan sonra nasıl davranmalıyim neler olur sizce?

keske söylemeseydin belkide senden sogumustur, yapacak bisey yok akisina birak artik

Aynen , keşke söylemeseydin canım.
Ama olan olmuş. Seni olduğun gibi kabul ederse ne mutlu. Ama etmezse bırak gitsin...
Şuan kendi kafasında sorguluyordur eminim. Ona zaman tanımalısın.
Ve olurda ayrılırsanız, sakın bir sonrakine bunları anlatma.
Erkekler bu tarz şeyleri asla kabullenemiyorlar.

erkekler bıcok kadınla bırlıkte oldukları halde bayanın gecmıste yaptıgını kabullenmıyorlar,malesef toplum boyle..en dogrusu anlatmamak..madem olan olmuş kararı ona bırakmak en mantıklısı,kendı halıne bırakın ne ıstedıgıne karar versın

talihsiz bi durummm erkek arkadasının karakteri nasıl bilemem hani eger kinci ve böle bir seyi kaldıramıcak bir yapısı varsa hayır gelmez :S :S Türk toplumunda böle seler yadırganır hani.keşke sölemesdinn desem ortada büyük bir yalan olacaktı bundan sonrası önemli eger gercekten seviyorsa sana yasadıklarıı unutturur rabbim yardımcın olsun

o aramadan ben aramamaliyim değil mi? üstünden uzun zaman geçti ben de atlattım eskiye göre seninle ben yeniden başladım her şeye desem? Ya da hiç bu konuda bi sey söylemesem? çok üzüldü ya bu yaz ailesiyle tanısıcktm ama geçmiş geçmişte kaldı diyen biriydi bi kere bile öncesini konuşmadı belki aylardır söylemedim o yüzden ya da bunu benden beklemiyodu söylemeseydin keşke der gibiydi neden söyledin diye sorarken

hatalar insanlar için ve hatasız kul yok evet doğru ama ben kürtaj olayına malesef ılımlı yaklaşamıyorum...erkek arkadaşın yine iyi biriymiş seni terk etmemiş... birini sevmek yanlış değil... sev çok sev...ama neden...neden bebek olaylarına girip sonrada o yavrucağın canına kıyıyorsun... yazık değilmi...onuun ne suçu var... senin beş dakkalık zevkin uğruna yaptığın o hatanın bedelini neden o bebeğin çekiyor....bak canım bence sen erkek arkadaşınla aranı nasıl düzelteceğim çabalarına girmek yerine kendi vicdani durumunu ölçme yoluna git... o bebeğin elleri öbür tarafta yakanda olacak unutma...yolun açık olsun...biraz sert oldu ama kusura bakma artık...zevki sebeple kürtajı asla kabullenemiyorum...

anlamadığım nokta niye durup duurken söyledin ki

ewlenmemi teklif etmişti sana allah allah

madem birileri ile birlikte oluyorsun korun bari

birlikte oldugun kişilere de söyleme yavrucağın canına kıymışsın zaten

bırakta rahat huzur bulsun onun bunun ağzına laf veriyosun

yaşın küçük sanırım abuk sabuk hareketlerde bulunuyorsun kendine gel

düşüncelerimin tercümanı oldun canım...aslında yazacak çok şey var ama işte malum...

Hakaret olarak algılamayın lütfen ama çok dengesiz davranmışsınız
Herseyin bı yeri zamanı dile getirme tarzı söyleyiş biçimi var
Gergin bı anda benim dengesiz oluşumun sebebi bu diye
Geçmişinizi sormayan birine pat diye söylemen ağır olmuş açıkçası
Onun açısından hem bu durum hemde baskalarının biliyo olması
Ustunede senin psikolojisi bozuk bı havada haykıracak dillendirmen iyi olmamış
Niye söylediğinde değilim söylemişin artık
Bundan sonra hayatında sadece onun olduğunu ona güvendiğini
Bilmesi gerektiği için söylediğini ve bu olaydan dolayı psikolojinin dengenin bozuk olmadıgını
Onunla hayat bulduğunu hissettir ve bir daha bu konuyu asla konuşmayacak sekilde
Yüzyuze konusun sonrada zamana bırak seviyorsanız hersey tamir olur...

düşüncelerimin tercümanı oldun canım...aslında yazacak çok şey var ama işte malum...

canim ben konu sahibini yargılamak için yazmadm fakat bilinçli olmalı özellikle de bir bayan tamam duyguları vardır birlikte olmuştr ona karışamayız ama korunsun o kadar insan bebek sahibi olmak için yırtınıyor ama malesef şekil A da neler oluyor.allahım ıslah etsin.bu kürtaj keyfiyet olunca cinler tepeme üşùşüyor

Yahu ben de bunu anlamıyor ve kızıyorum.
Kürtajın keyfiyet olduğunu nereden çıkardınız ?
Keyfiyet için olsaydı, şuanda bu durumda mı olurdu ?
Hem ... Belki de korundular, fakat yine de hamile kalanlar var korunmalarına rağmen. Onlardan biri olamaz mı ?
Eminim o da içinde taşıdığı cana kıymak istemezdi. Ve belki de buna zorunda kaldı ...
Bilemeyiz. Sanki tek kürtaj yaptıran bu kişi ...
Bırakın onun günahı ALLAH ile arasında kalsın.
Allah değiliz, bunu yargılamak için konu açmadı ki buraya ...
Bu arada bu sizin yorumunuzdan çıkışla, tüm genele yaptığım bir yorumdur, tüm yargılayanlara ...

bu vicdan konusunda ben hala çok acı çekiyorum ufacık bi imkanım olsa asla yapmazdım bunu ve tek başıma sebep olduğum bi durum değil bu.ben hep mevlananın üzülme kaybettiğin sey başka bi suretle geri döner sözüne inandırıyorum kendimi. Onu ne kadar çok istediğimi ne halde olduğumu hala onu nasıl özlediğimi pişmanlığımı hissettiğini düşünüyorum.öyle inanmak istiyorum çekeceğim tüm acıya da razıyım şimdi keşke dilenseydm de benimle olsaydı diyorum. bunun hesaplamasina şu an girmek istemiyorum ben hala çok acı çektiğim için zaten karşımdakine de söyledim. Dayanamadım acı çektiğimi bil bi de sen üzme demek istedim belki. Mesajın çok sert evet ama seninle aynı fikirdeyim hayatımın dönüm noktası ben artık şefkate ihtiyaç duyuyorum o kötü dönemlerden kimseye söylemeyip tek başıma içime ata ata ağlaya ağlaya çıkmaya çalıştım öğrenciydim daha hiçbi şeye üzülmem. yaşayan ölü gibiyim ben zaten hayatımın sonuna kadar böyle Yaşıycm ve razıyım hak ettim biraz huzur istedim biri de benim yaralarimı sarsın istedim çok yalnızım çok pişmanım

ben ister miydim hiç ben ki çocuklara bayılırım nasıl zor ben neler çektim 3 yıl oldu hala çok kötüyüm ben çok çaresiz kaldım hala da öyleyim ufacık bi ihtimalim olsa neleri yapmam aileme söyleyemedim tek başıma öyle sadece yaşadım daha çok güler oldum kimse acimı görmesin diye ben rol yapmaktan bıktım keşke bi yer olsa kapansam günlerce ağlasam çıkmasam hiçbi sey olmamış gibi yaşamaya devam etmek çok ağır ben çok acı çekiyorum zaten asla keyfi değildi nasıl olabilir ben iyi niyetim ölmesin diye uğraşıyorum içimdeki son kirintilarla tutunup bu ilişkiye başladım hep iyi niyetli oldum bunu da ona söyledim acıma ortak aradım belki ama hataydı belli ki. onu da çok uzdum normal seyrinde gıdecek olan hayatim benim yüzümden başka birini de üzerek daha da kötü oldu

kusura bakma cnm genç bir kız üstelik ögrenci korunmadan ilişkiye girerse kabullenemeyeceği sonuçları olur tekrar söylüyorum üstte de yazdm ben kimseyi yargılamak adına yazmadım.ama korunsa bunlar olmazdı.elbette bebeğine üzülmüştür üzùlemez demedim.ewet keyfi zewkleri sonucu hüsran yaşamış artık yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…