tahmin edemeyecegn kadar hem de ve çok çaresiz..ben ne kadar acı çektim ve hala ne kadar üzgünüm kimse bilemez yoksa zaten böyle bi durumum olmayacaktı bilmeden anlamadan yargılama her sey insanlar için.
Peki bizden ne dememizi istiyorsun ? Ben anlamadım.
Yazın biraz tuhaf.
bana vedalasirken çok tuhaf acır gibi baktı ben de kendimi tüm masumiyetim kaybolmuş gibi hissediyorum ayrılmadık ama bu konuda hiçbi sey söylemedi çok soğuk davrandı henüz aramadı ben hiçbi sey olmamış gibi konuştum falan ertesi gün ama bundan sonra nasıl davranmalıyim neler olur sizce?
bana vedalasirken çok tuhaf acır gibi baktı ben de kendimi tüm masumiyetim kaybolmuş gibi hissediyorum ayrılmadık ama bu konuda hiçbi sey söylemedi çok soğuk davrandı henüz aramadı ben hiçbi sey olmamış gibi konuştum falan ertesi gün ama bundan sonra nasıl davranmalıyim neler olur sizce?
9 aydır bi ilişkin var günde bi kere arar sevgi sözcüğü kullanmaz ilgisiz ama beni sevdiğini biliyorum. Ben de ilgi çok sevmeme rağmen ona uydum eski ilişkimde çok acı çektim kavga çıkmasın diye uğraştım bu sefer ama alttan aldıkça ilişki üstüme yıkıldı bi kavga sonrası 2009dan beri ilk kez birine emek veriyorum hale bak dedim ne oldu o yıl dedi ben de kürtaj oldum dedim kimden dedi zaten biliyodu önceden biri olduğunu o dedim. neden şimdi söyledin bunu dedi kalktı sigara içti kimler biliyo bunu dedi ben de söyledim. sen stresli yorgunsun hep,benim de içim çok sorunsuz değil dengesizsem sebebi bu dedim. Çok şaşırdı sok oldu ertesi gün ise gitti çok soğuk davrandı az konuştu onu çok uzdum biliyorum bi anda söyledim darbe aldık çok ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum öğrenmemelydi belki de seviyorum onu nasıl davranmalıyım?
erkekler bıcok kadınla bırlıkte oldukları halde bayanın gecmıste yaptıgını kabullenmıyorlar,malesef toplum boyle..en dogrusu anlatmamak..madem olan olmuş kararı ona bırakmak en mantıklısı,kendı halıne bırakın ne ıstedıgıne karar versın
9 aydır bi ilişkin var günde bi kere arar sevgi sözcüğü kullanmaz ilgisiz ama beni sevdiğini biliyorum. Ben de ilgi çok sevmeme rağmen ona uydum eski ilişkimde çok acı çektim kavga çıkmasın diye uğraştım bu sefer ama alttan aldıkça ilişki üstüme yıkıldı bi kavga sonrası 2009dan beri ilk kez birine emek veriyorum hale bak dedim ne oldu o yıl dedi ben de kürtaj oldum dedim kimden dedi zaten biliyodu önceden biri olduğunu o dedim. neden şimdi söyledin bunu dedi kalktı sigara içti kimler biliyo bunu dedi ben de söyledim. sen stresli yorgunsun hep,benim de içim çok sorunsuz değil dengesizsem sebebi bu dedim. Çok şaşırdı sok oldu ertesi gün ise gitti çok soğuk davrandı az konuştu onu çok uzdum biliyorum bi anda söyledim darbe aldık çok ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum öğrenmemelydi belki de seviyorum onu nasıl davranmalıyım?
anlamadığım nokta niye durup duurken söyledin ki
ewlenmemi teklif etmişti sana allah allah
madem birileri ile birlikte oluyorsun korun bari
birlikte oldugun kişilere de söyleme yavrucağın canına kıymışsın zaten
bırakta rahat huzur bulsun onun bunun ağzına laf veriyosun
yaşın küçük sanırım abuk sabuk hareketlerde bulunuyorsun kendine gel
düşüncelerimin tercümanı oldun canım...aslında yazacak çok şey var ama işte malum...
canim ben konu sahibini yargılamak için yazmadm fakat bilinçli olmalı özellikle de bir bayan tamam duyguları vardır birlikte olmuştr ona karışamayız ama korunsun o kadar insan bebek sahibi olmak için yırtınıyor ama malesef şekil A da neler oluyor.allahım ıslah etsin.bu kürtaj keyfiyet olunca cinler tepeme üşùşüyor
hatalar insanlar için ve hatasız kul yok evet doğru ama ben kürtaj olayına malesef ılımlı yaklaşamıyorum...erkek arkadaşın yine iyi biriymiş seni terk etmemiş... birini sevmek yanlış değil... sev çok sev...ama neden...neden bebek olaylarına girip sonrada o yavrucağın canına kıyıyorsun... yazık değilmi...onuun ne suçu var... senin beş dakkalık zevkin uğruna yaptığın o hatanın bedelini neden o bebeğin çekiyor....bak canım bence sen erkek arkadaşınla aranı nasıl düzelteceğim çabalarına girmek yerine kendi vicdani durumunu ölçme yoluna git... o bebeğin elleri öbür tarafta yakanda olacak unutma...yolun açık olsun...biraz sert oldu ama kusura bakma artık...zevki sebeple kürtajı asla kabullenemiyorum...
Yahu ben de bunu anlamıyor ve kızıyorum.
Kürtajın keyfiyet olduğunu nereden çıkardınız ?
Keyfiyet için olsaydı, şuanda bu durumda mı olurdu ?
Hem ... Belki de korundular, fakat yine de hamile kalanlar var korunmalarına rağmen. Onlardan biri olamaz mı ?
Eminim o da içinde taşıdığı cana kıymak istemezdi. Ve belki de buna zorunda kaldı ...
Bilemeyiz. Sanki tek kürtaj yaptıran bu kişi ...
Bırakın onun günahı ALLAH ile arasında kalsın.
Allah değiliz, bunu yargılamak için konu açmadı ki buraya ...
Bu arada bu sizin yorumunuzdan çıkışla, tüm genele yaptığım bir yorumdur, tüm yargılayanlara ...
Yahu ben de bunu anlamıyor ve kızıyorum.
Kürtajın keyfiyet olduğunu nereden çıkardınız ?
Keyfiyet için olsaydı, şuanda bu durumda mı olurdu ?
Hem ... Belki de korundular, fakat yine de hamile kalanlar var korunmalarına rağmen. Onlardan biri olamaz mı ?
Eminim o da içinde taşıdığı cana kıymak istemezdi. Ve belki de buna zorunda kaldı ...
Bilemeyiz. Sanki tek kürtaj yaptıran bu kişi ...
Bırakın onun günahı ALLAH ile arasında kalsın.
Allah değiliz, bunu yargılamak için konu açmadı ki buraya ...
Bu arada bu sizin yorumunuzdan çıkışla, tüm genele yaptığım bir yorumdur, tüm yargılayanlara ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?