• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok karısığim

User005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
10
4
1
26
Selam
Azerbaycandan yazıyorum. Bir hata olursa yazılımda kusura bakmayın. Kimseyle konuşamıyorum ailemden çok uzağım, başka şansım yoktu gibime geldi. Ben çok severek evlendim, yaklaşık 10 yıldır birlikdelik onun 4.5yılı evliyiz 39 aylık 1 kızım var. Kocam hem psikoloji, hem fiziki şiddet yönelimli biri. Konuşamıyoruz, konuçursak bile mutlaka konuşa sonu beni fena halde döver. Bazen morluklar o kadar canımı acıtır ki, bazen ona cevap versem bile bağırmakla daha fena dover, amma sussuamda boğdugu oluyo. Bicak, makas ne dersez. Her gece mutlaka ağlarım, zok zayifladim gozlerimin feri çoktu 26 yaşindayim. Universite bitirdim, oğretmenim ama saplantılı bağımlıyım. Çoçuktan dolayı evdeyim hayatim adeta hapis gibi. Çok söver, ama bağımlılık sebebim bazen cok guzel sever, o kadar seveeki yaptıkalrini unuturum. Ve boyle bumerang gibi.. O kadar uzun konuki ne soylesem az kalır…Guzel kadinim, öyle derlee ama butun psikolojim, özgüvenim paramparça kalkamıyorum nede bu durumdan cikamiyorum. Kizim bir yandan, bir kimse bana benim yaşadıklarimi yaşayip anlatsa öyle yargılardımkı onu iyi misin kıızm sen, insana yapılmaz bu derdim, ama insan neden katlanlrkı sevgi biıe böyle değil…. Çok yorgunum

Çok söver, ama bağımlılık sebebim bazen cok guzel sever, o kadar seveeki yaptıkalrini unuturum.
Ne sevgisi ya böyle sevgi mi olur!

beni fena halde döver. Bazen morluklar o kadar canımı acıtır ki, bazen ona cevap versem bile bağırmakla daha fena dover, amma sussuamda boğdugu oluyo. Bicak, makas ne dersez. Her gece mutlaka ağlarım
Polise şikayet edin darp raporu alın uzaklaştırma aldırın

Saplantılı bağımlıyım diye çıkma işin içinden. Hadi sen kendini düşünmüyorsun o kızına yazık değil mi nasıl bir ortamda büyüyor kim bilir?
Eşiniz için çok güzel sever dediğiniz şey size şiddet uygulaması mı? Bir de eğitimcisiniz. Kendinize bu hayatı reva görmeyin.

Ben ne okudum ya.
Döver ama çok güzel sever mi?

Celladınıza mı aşıksınız.. anlayamıyorum, anlamak istemiyorum.
Konunuzun cevaplarını çok iyi biliyorsunuz bence.
O evden çıkın demiyorum, o evden kaçmanız lazım.

Selam
Azerbaycandan yazıyorum. Bir hata olursa yazılımda kusura bakmayın. Kimseyle konuşamıyorum ailemden çok uzağım, başka şansım yoktu gibime geldi. Ben çok severek evlendim, yaklaşık 10 yıldır birlikdelik onun 4.5yılı evliyiz 39 aylık 1 kızım var. Kocam hem psikoloji, hem fiziki şiddet yönelimli biri. Konuşamıyoruz, konuçursak bile mutlaka konuşa sonu beni fena halde döver. Bazen morluklar o kadar canımı acıtır ki, bazen ona cevap versem bile bağırmakla daha fena dover, amma sussuamda boğdugu oluyo. Bicak, makas ne dersez. Her gece mutlaka ağlarım, zok zayifladim gozlerimin feri çoktu 26 yaşindayim. Universite bitirdim, oğretmenim ama saplantılı bağımlıyım. Çoçuktan dolayı evdeyim hayatim adeta hapis gibi. Çok söver, ama bağımlılık sebebim bazen cok guzel sever, o kadar seveeki yaptıkalrini unuturum. Ve boyle bumerang gibi.. O kadar uzun konuki ne soylesem az kalır…Guzel kadinim, öyle derlee ama butun psikolojim, özgüvenim paramparça kalkamıyorum nede bu durumdan cikamiyorum. Kizim bir yandan, bir kimse bana benim yaşadıklarimi yaşayip anlatsa öyle yargılardımkı onu iyi misin kıızm sen, insana yapılmaz bu derdim, ama insan neden katlanlrkı sevgi biıe böyle değil…. Çok yorgunum
Anneniz babanız hayatta mı? Onların yanına gidemez misiniz çekilmez bu adam ya ben de çok dayak yerdim o kadar saçma şeylerden döverdi ki şimdi diyorum iyi ki o zaman çocuğum düşmüş her şerde bir hayır var yapmayın bunu kendinize bir tane hayatınız var sizden bir tane daha yok çekmeyin bu adamı çocuğun bu ortamda büyümesine izin vermeyin

Anneniz babanız hayatta mı? Onların yanına gidemez misiniz çekilmez bu adam ya ben de çok dayak yerdim o kadar saçma şeylerden döverdi ki şimdi diyorum iyi ki o zaman çocuğum düşmüş her şerde bir hayır var yapmayın bunu kendinize bir tane hayatınız var sizden bir tane daha yok çekmeyin bu adamı çocuğun bu ortamda büyümesine izin vermeyin
Hayattalar ve arkamdalar,insan duraklarmı?Sanki bedenim başka ruhum başka yerde.Ruhum her şeyi biliyo,bedenimi taşıyamıyo insan solarmı?Soldum ben..Çaresizim,kızım için em doğrusu ayrılmam biliyorum ama babasızlık hakkımı?

Hayattalar ve arkamdalar,insan duraklarmı?Sanki bedenim başka ruhum başka yerde.Ruhum her şeyi biliyo,bedenimi taşıyamıyo insan solarmı?Soldum ben..Çaresizim,kızım için em doğrusu ayrılmam biliyorum ama babasızlık hakkımı?
4.5 yılda onlara söylemedim,iyi biliyorlar beni..Uzaktalar

Annesine şiddet gösteren manyak ruh hastası babasını her gün evde görüp onun da psikolojisinin bozulmasındansa babasız büyümesi daha sağlıklı.

Peki gelecek kaygınız var mı yani neden boşanmıyorsunuz mesela boşansanız hayatınızı idame ettirebileceğiniz kadar para kazanabilir misiniz çocuğunuza bakabilir misiniz? Bence bundan korktunuz için boşanamıyorsunuz bence bu sevgi değil saplantı da değil mecburi bağımlılık Yani öğretmenim diyorsunuz Ne öğretmenisiniz ? bir yerde çalışmaya başlasanız Çocuğunuza kim bakacak endişesi yaşıyorsunuz muhtemelen yani kendinize bile itiraf edemediğinız bir ton şey vardır belki… Ya da belki kendinizi suçluyorsunuz tabii ki şiddet kabul edilebilir bir şey değil ama belki de çok üstüne gidiyorsunuzdur bilmiyorum bazı insanlar sinirlerine hakim olamazlar

Selam
Yazık ya çok üzüldüm.. Ama dayağa maruz kalıp direnmenizi anlayamadım. Adam psikopat..bıçak, makas ne demek, ya birgün sizi öldürmeye kalkarsa, yapmaz demeyin, anlattıklarınız hiç normal değil. Gencecik yaşınızda çökmüşsünüz, 20-30 yıl daha bu şekilde yaşayabilecek misiniz, aklınızı yitirirsiniz.Bu adam çocuk büyüyünce ona da eziyet etmeye başlar, yazık değil mi o çocuğa bu şiddete şahit oluyor, maruz kalıyor, onun günahına girmeyin herşeyden önce. Kaçıp kurtulun bu caniden, bir de seviyor diyorsunuz pes, kendinize bu hayatı reva görmeyin. Allah akıl fikir vermiş, kullanın..

Ben
Hayattalar ve arkamdalar,insan duraklarmı?Sanki bedenim başka ruhum başka yerde.Ruhum her şeyi biliyo,bedenimi taşıyamıyo insan solarmı?Soldum ben..Çaresizim,kızım için em doğrusu ayrılmam biliyorum ama babasızlık hakkım

Peki gelecek kaygınız var mı yani neden boşanmıyorsunuz mesela boşansanız hayatınızı idame ettirebileceğiniz kadar para kazanabilir misiniz çocuğunuza bakabilir misiniz? Bence bundan korktunuz için boşanamıyorsunuz bence bu sevgi değil saplantı da değil mecburi bağımlılık Yani öğretmenim diyorsunuz Ne öğretmenisiniz ? bir yerde çalışmaya başlasanız Çocuğunuza kim bakacak endişesi yaşıyorsunuz muhtemelen yani kendinize bile itiraf edemediğinız bir ton şey vardır belki… Ya da belki kendinizi suçluyorsunuz tabii ki şiddet kabul edilebilir bir şey değil ama belki de çok üstüne gidiyorsunuzdur bilmiyorum bazı insanlar sinirlerine hakim olamazlar
Sonrasindan korkuyorum,insan beyni şiddete alışırmı?Para,maddi yönhiç problem değil.Sanki yapamam gibi,o insan benim butun arkadaşlarımı,çevremi sildi.Hem arkadaşım,hem kocam,annem,babam oldu ve sonrası puf….Her kes öıdürür sevdiğini derler ya

Yazık ya çok üzüldüm.. Ama dayağa maruz kalıp direnmenizi anlayamadım. Adam psikopat..bıçak, makas ne demek, ya birgün sizi öldürmeye kalkarsa, yapmaz demeyin, anlattıklarınız hiç normal değil. Gencecik yaşınızda çökmüşsünüz, 20-30 yıl daha bu şekilde yaşayabilecek misiniz, aklınızı yitirirsiniz.Bu adam çocuk büyüyünce ona da eziyet etmeye başlar, yazık değil mi o çocuğa bu şiddete şahit oluyor, maruz kalıyor, onun günahına girmeyin herşeyden önce. Kaçıp kurtulun bu caniden, bir de seviyor diyorsunuz pes, kendinize bu hayatı reva görmeyin. Allah akıl fikir vermiş, kullanı

Yazık ya çok üzüldüm.. Ama dayağa maruz kalıp direnmenizi anlayamadım. Adam psikopat..bıçak, makas ne demek, ya birgün sizi öldürmeye kalkarsa, yapmaz demeyin, anlattıklarınız hiç normal değil. Gencecik yaşınızda çökmüşsünüz, 20-30 yıl daha bu şekilde yaşayabilecek misiniz, aklınızı yitirirsiniz.Bu adam çocuk büyüyünce ona da eziyet etmeye başlar, yazık değil mi o çocuğa bu şiddete şahit oluyor, maruz kalıyor, onun günahına girmeyin herşeyden önce. Kaçıp kurtulun bu caniden, bir de seviyor diyorsunuz pes, kendinize bu hayatı reva görmeyin. Allah akıl fikir vermiş, kullanın..
Her şey yapar,ya bir söylersem biri kalır misali.Ben buraya bana yardım edin diye geldim,insan bazen duymak istiyor.Boşanicam cok istoyorim,ama adim atamamak canimi acitiyor

Önce kendini düşünmek zorundasın sonra kızın sen iyi olursan o da iyi olur iyi bir yerde yetişsin büyüsün hiç gerek yok kendi ömründen çalıyorsun her beklediğin gün yazık günah değil mi çocuk niye böyle bir ortamda büyüsün benim annemle babam da çok kavga ederdi çok şahit oldum bazı şeylere hepsi travma olarak kaldı

Ne olur lütfen diyorum boşanın bu adamdan ..size çok üzülüyorum ya kızınıza üzülüyorum..Bu hayatı kendinize reva görmeyin ..işiniz gücünüzde varmış..Rabbım yardım etsin inşallah kurtulursunuz o manyakdan ☹️☹️

Back
X