- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya peki ne yapayim ben ayrilmayi denedim yapamiyorum devam edersemAnnen açısından bakarsak çok hakli
Senin açın karışık olucak tabiki
Hatta boyle gittiği surece senin hep aklını bulandiricak...
Ninasıl da bilmişim
![]()
Niye pardon nesi komikgece gece ne güldüm ya bunu okuyunca
kahin kahin![]()
Ben size veya sizin konunuza komik demedim konu sahibi..Ya peki ne yapayim ben ayrilmayi denedim yapamiyorum devam edersem
Ni
Niye pardon nesi komik
Aslinda anlasmadigimiz konu o cok kiskanc biri ben cok serbest takildim erkek arkadaslarimla gorusmemi falan Istemior ben kabul etmedim hep sorun cikti cok kavga ettik oda ben sadece bir az sakinlesmek icin soyluyorum diyor bilmiyorum ayrildim once ama olmuyor su anda da zaman istedimSallayin gitsin... Kimbilir ne haltlar yedide, anlasamiyoruayrilalim tribine girdi, sonrada pismanlik, tabii isi bitti... Annenizi dinleyin, yol verin gitsin...![]()
Pardon yeniyim burda cok anlamiyoeum bir az hassasim kusura bakmayinBen size veya sizin konunuza komik demedim konu sahibi..
Henüz Ortada konunuzun içeriği yok iken Bir üyenin yaptıgıı yoruma cevap yazdım.
İyi okusanız görürdünüz belki .!
İyi akşamlar size.
vEvet kafam karismisdi diyor artik karisik diyil diyor ama nasil guveneyim ki artik ama ayrilinca canim cok yaniyorBence sizin değil sevgilinizin kafası karışmış biraz çekin kendinizi beklemede kalın
Bence de güvenmeE
vEvet kafam karismisdi diyor artik karisik diyil diyor ama nasil guveneyim ki artik ama ayrilinca canim cok yaniyor
Peki ne yapayim ayrilmalimiyim sizce? Yurtdisinda okuyor uzakta oldugu icin olabilurmi bu durumlar?Bence de güvenme
Ayrılma hemen biraz kendini çek üstüne düşme bakalım ne yapacak ?Peki ne yapayim ayrilmalimiyim sizce? Yurtdisinda okuyor uzakta oldugu icin olabilurmi bu durumlar?
Cektim hatta o zaman Isteyince bitti dedim sonra yine bitirdim konusmadim hatta hattimida deyisdirdim buldu cok ozur diliyor pismanim diyor seviyoeum diyor gerekirse annendende ozur dileyim diyor senin icin her seyi yaparim diyor mende zaman istedim ama yine de kafam karisik samimi geliyor bana askin da gozukor olur ya benmi safim acaba inanmakmi istiyorum bilmiyorum kiAyrılma hemen biraz kendini çek üstüne düşme bakalım ne yapacak ?
Ayrıl.Ya tsk ederim oncelikle size nerden baslasam bilemedim erkek arkasimla cok iyiydik hatta aileler tanisti annem de olur iyi birine benziyorlar dedi son 1 ayda cok deyisdi cok kotu davrandi sonra anlasamiyoruz falan dedi bitti demedioyle iste sonra 10 15 gun gecdi ve cok pusmanim hata yaptim dedi ama simdide annem o cocuk ne istediyini bilmiyor seni mutsuz eder falan diyor kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum