• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok karisigim

Ya tsk ederim oncelikle size nerden baslasam bilemedim erkek arkasimla cok iyiydik hatta aileler tanisti annem de olur iyi birine benziyorlar dedi son 1 ayda cok deyisdi cok kotu davrandi sonra anlasamiyoruz falan dedi bitti demedioyle iste sonra 10 15 gun gecdi ve cok pusmanim hata yaptim dedi ama simdide annem o cocuk ne istediyini bilmiyor seni mutsuz eder falan diyor kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum

daha ortada konu yokken bu kadar popüler olduğuna göre, heyecan yaptırmayı biliyorsun yeni üye :KK53:

Ya tsk ederim oncelikle size nerden baslasam bilemedim erkek arkasimla cok iyiydik hatta aileler tanisti annem de olur iyi birine benziyorlar dedi son 1 ayda cok deyisdi cok kotu davrandi sonra anlasamiyoruz falan dedi bitti demedioyle iste sonra 10 15 gun gecdi ve cok pusmanim hata yaptim dedi ama simdide annem o cocuk ne istediyini bilmiyor seni mutsuz eder falan diyor kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum

anneni dinle..

Annen açısından bakarsak çok hakli

Senin açın karışık olucak tabiki

Hatta boyle gittiği surece senin hep aklını bulandiricak...

Annen haklı bu çocuk ne istediğini bilmiyor yol ver gitsin

Sallayin gitsin... Kimbilir ne haltlar yedide, anlasamiyoruz ayrilalim tribine girdi, sonrada pismanlik, tabii isi bitti... Annenizi dinleyin, yol verin gitsin...:KK14:

Anneniz haklı, ne istediğini bilmiyor ya da o an işine öyle geliyor... Her iki durum da iç açıcı değil...

Back
X