Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne için yardım edelim bide onu diyeydinMerhaba cok karisik kafam farkli acilardan farklu fikirlere ihtiyacim var lutfen![]()
Ya tsk ederim oncelikle size nerden baslasam bilemedim erkek arkasimla cok iyiydik hatta aileler tanisti annem de olur iyi birine benziyorlar dedi son 1 ayda cok deyisdi cok kotu davrandi sonra anlasamiyoruz falan dedi bitti demedioyle iste sonra 10 15 gun gecdi ve cok pusmanim hata yaptim dedi ama simdide annem o cocuk ne istediyini bilmiyor seni mutsuz eder falan diyor kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum
ben ve diğer arkadaslarım müneccim şeysi yemiş olaraktanMerhaba cok karisik kafam farkli acilardan farklu fikirlere ihtiyacim var lutfen![]()
Annen haklı bu çocuk ne istediğini bilmiyor yol ver gitsinYa tsk ederim oncelikle size nerden baslasam bilemedim erkek arkasimla cok iyiydik hatta aileler tanisti annem de olur iyi birine benziyorlar dedi son 1 ayda cok deyisdi cok kotu davrandi sonra anlasamiyoruz falan dedi bitti demedioyle iste sonra 10 15 gun gecdi ve cok pusmanim hata yaptim dedi ama simdide annem o cocuk ne istediyini bilmiyor seni mutsuz eder falan diyor kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum
gece gece ne güldüm ya bunu okuyuncaBence ayrılın![]()
gece gece ne güldüm ya bunu okuyunca
kahin kahin![]()