çok karışığım :(

Isi birakma bazen aylar suruyor. Atama olunca bir sekilde uzlasmaya varilir. Genelde cogunluk bu sekilde yapiyor.

Ben çalıştığım yerlerden ertesi günü çıktım. Hiç sıkıntı olmadı. İhbardan fedakarlık edersen olur.

kesinlikle bırakma, geçen temmuzda merkeziden atanan arkadaşım aralıkta başladı, ohalden ötürü aşırı ağırdan alıyolar, uzun sürebilir, o yüzden 15 günlük ihbar süren gelene kadar bekle bence

yorumun ıcın cok sagol cnm allah ınsallah kısa surede bıtmesını nasıp etsın. nereye atandı arkadasın cnm bakanlık mı unıv mı

Ne olursa olsun su anki işini bırakma.Neden?Çünkü son dakikada bi terslik cıkar Allah korusun.İki iştende olursun.Bi obur tarafta yerin belli olsun.O zaman tamam.Zaten su ankide parttime imiş.Çokta sorun olmaz diye düşünüyorum ben.

Eskiden güvenlik soruşturması hemen gelirdi ama artık aylarca sürebiliyor, acele etmeyin bence.

cnm parttıme ama zor bir iş kodlar falan oluyor onlarla ugrasyorum. yenı gelen en az 1 yada 2 ay da alısıyor. onceden işten cıkan arkadasımın yerıne bırı geldı o ogrendı işi sonra benım arkadas cıktı. o nedenle sorun cıkartırlarmı acaba dıyorum.

Üniversiteye öğretim üyesi olarak başlayacak bir arkadaşım nerdeyse 2 aydır güvenlik soruşturmasının tamamlanmasını bekliyor.

Üniversiteye öğretim üyesi olarak başlayacak bir arkadaşım nerdeyse 2 aydır güvenlik soruşturmasının tamamlanmasını bekliyor.

cnm sehırden sehıre degısıyormus sanırım hangı sehırde arksadasın? ist daha uzun surer dııyorlar

İhbar suresini odeyip hemen cikabilirsiniz ,zaten part time cok fazla tutmaz,
Bu rakasm hesaplanirken is arama izinlerinizi dusurtun,
Guvenlik sorusturmasi uzun suruyor bu ara istifa edip bosta beklemeyin ,
Hem 3 gun habersiz isevgitseniz otomatik cikis yapiliyor ,

Yeni işinize başlama tarihiniz netlesmeden çıkmayın bence de. Güvenlik soruşturması için ben e devletten bir belge almıştım o yeterli olmuştu. Ama üniversitede nasıl olur,kaç gün sürer bilemem tabi. Hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz :) bazen yorumlariniza denk geliyordum,islerinizin yolunda gitmesini temenni ediyordum. Çok sevindim sizin adınıza.

özel sektörde patrona durumu söyle ama istifanı hemen verme
ataman kesinleşmeden istifa da etme pişman olursun

yorumun ıcın cok sagol cnm allah ınsallah kısa surede bıtmesını nasıp etsın. nereye atandı arkadasın cnm bakanlık mı unıv mı
o somaya kömür işletmelerine atandı kit idi ama şu sıralar çok dikkat ediyolar malum

Eşim pttde calisiyordu.
Baska bir devlet kurumuna atandı. Atama kagıdı eve gelene kadar istifa etmedi. Istifa dilekcesinede pttdeki haklarımın saklı kalması koşuluyla istifa ediyorum a benzer bir cümle yazdı.
Böyle olunca geri dönüs imkani mi ne oluyormuş.
Özelde yapabilir misin bilmiyorum ama bi soyleyeyim dedim.
Eve atama kagıdı geldikten sonra istifa et bence. Calistigin yer nasip bir yer. Atandigini bilmiyorlar mı suan?

o somaya kömür işletmelerine atandı kit idi ama şu sıralar çok dikkat ediyolar malum

aynen cnm ohal den oturu daha da uzun suruyor

yok cnm sadece 2 iş arkadasım biliyor. onun harıcınde kımse bılmıyor. soylemedım.

Ben gelmiyorum yarından sonra deyince zorla nı getirtecek seni? Kovar mı mesela

:)) haklısın cnm ama tazmınat fılan olursa

aynen cnm ohal den oturu daha da uzun suruyor

yok cnm sadece 2 iş arkadasım biliyor. onun harıcınde kımse bılmıyor. soylemedım.

:)) haklısın cnm ama tazmınat fılan olursa
Eşim müdürüyle konuşmuştu anlatmistı durumu
Kimseden saklamadigi icin sorun olmadı hic tabi sizin orada nasıl bir ortam var bilemiyorum ama önceden söylemen gerekiyor ya simdi soyledin diyelim. Yanina baska bi kız alıcaklar isi ögret diye. Ee sen kiza işi tamamen ögrettin diyelim ki aradan 3 ay gecti ama senin atama yazın gelmedi ne olacak?
Ne kadar ikinizi birdan calistiracaklar ?
Ya sana hadi çık derlerse

aynen cnm benımde kafam karısık atamayı soylesem dert soylemesem dert. soylesem yerıme birini bakarlar kesın ve kız gelır ben ogretırım ona herseyı atama olmazsa ınsallah olur allahın ıznıyle ınsallah ozaman yerım ayvayı soylemessem de atama oldugu zaman tazmınat vs odemek zorunda kalıcm cok karısıgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…