Ben çalıştığım yerlerden ertesi günü çıktım. Hiç sıkıntı olmadı. İhbardan fedakarlık edersen olur.
kesinlikle bırakma, geçen temmuzda merkeziden atanan arkadaşım aralıkta başladı, ohalden ötürü aşırı ağırdan alıyolar, uzun sürebilir, o yüzden 15 günlük ihbar süren gelene kadar bekle bence
Eskiden güvenlik soruşturması hemen gelirdi ama artık aylarca sürebiliyor, acele etmeyin bence.Arkadaslar merhaba. İstanbulda oturuyorum ve İstanbula cok uzak bir bölgede unıversiteye akademik uzman olarak kabul edildim. Belgeleri tamamlayıp okula gonderdım. Belgelerım daha sonra rektorlukten İstanbula gonderılıp guvenlık arastırması yapıldıktan sonra benım atamam olucak inşallah allahın izniyle.
( suan henuz gonderilmedi) arastırdıgım kadarıyla bu sorusturması uzun surenler de olmus kısa surenler de.
suan ozel bir sırkette part time calısıyorum ve bana maddi acıdan az da olsa gelir saglıyor.her ne kadar kendime ve geçmişime tam güvensemde üniversiteden " şu tarihte başlayın" bildirimini almadan istifamı vermek istemiyorum.
istifadan sonra ya olmazsa kadro dıye de dusunmuyor degılım. cok karısıgım. ne yapsam bilmiyorum arkadaslar onerılerınıze ıhtıyacıım var. istifa mı vermeliyim yoksa ataman oldu dıye haber gelene kadar iş e mi devam etmeliyim siz ne yapardınız? biliyorsunuzki ozel sektordende hemen cıkamıyorm en az 2 3 hafta once bıldırmelıyım.
Ne olursa olsun su anki işini bırakma.Neden?Çünkü son dakikada bi terslik cıkar Allah korusun.İki iştende olursun.Bi obur tarafta yerin belli olsun.O zaman tamam.Zaten su ankide parttime imiş.Çokta sorun olmaz diye düşünüyorum ben.
Üniversiteye öğretim üyesi olarak başlayacak bir arkadaşım nerdeyse 2 aydır güvenlik soruşturmasının tamamlanmasını bekliyor.
özel sektörde patrona durumu söyle ama istifanı hemen vermeArkadaslar merhaba. İstanbulda oturuyorum ve İstanbula cok uzak bir bölgede unıversiteye akademik uzman olarak kabul edildim. Belgeleri tamamlayıp okula gonderdım. Belgelerım daha sonra rektorlukten İstanbula gonderılıp guvenlık arastırması yapıldıktan sonra benım atamam olucak inşallah allahın izniyle.
( suan henuz gonderilmedi) arastırdıgım kadarıyla bu sorusturması uzun surenler de olmus kısa surenler de.
suan ozel bir sırkette part time calısıyorum ve bana maddi acıdan az da olsa gelir saglıyor.her ne kadar kendime ve geçmişime tam güvensemde üniversiteden " şu tarihte başlayın" bildirimini almadan istifamı vermek istemiyorum.
istifadan sonra ya olmazsa kadro dıye de dusunmuyor degılım. cok karısıgım. ne yapsam bilmiyorum arkadaslar onerılerınıze ıhtıyacıım var. istifa mı vermeliyim yoksa ataman oldu dıye haber gelene kadar iş e mi devam etmeliyim siz ne yapardınız? biliyorsunuzki ozel sektordende hemen cıkamıyorm en az 2 3 hafta once bıldırmelıyım.
o somaya kömür işletmelerine atandı kit idi ama şu sıralar çok dikkat ediyolar malumyorumun ıcın cok sagol cnm allah ınsallah kısa surede bıtmesını nasıp etsın. nereye atandı arkadasın cnm bakanlık mı unıv mı
Ben gelmiyorum yarından sonra deyince zorla nı getirtecek seni? Kovar mı meselaıhbar suresı var ya cnm iş yerı sorun cıkartabılır mı bana ?
o somaya kömür işletmelerine atandı kit idi ama şu sıralar çok dikkat ediyolar malum
Eşim pttde calisiyordu.
Baska bir devlet kurumuna atandı. Atama kagıdı eve gelene kadar istifa etmedi. Istifa dilekcesinede pttdeki haklarımın saklı kalması koşuluyla istifa ediyorum a benzer bir cümle yazdı.
Böyle olunca geri dönüs imkani mi ne oluyormuş.
Özelde yapabilir misin bilmiyorum ama bi soyleyeyim dedim.
Eve atama kagıdı geldikten sonra istifa et bence. Calistigin yer nasip bir yer. Atandigini bilmiyorlar mı suan?
Ben gelmiyorum yarından sonra deyince zorla nı getirtecek seni? Kovar mı mesela
Eşim müdürüyle konuşmuştu anlatmistı durumuaynen cnm ohal den oturu daha da uzun suruyor
yok cnm sadece 2 iş arkadasım biliyor. onun harıcınde kımse bılmıyor. soylemedım.
:)) haklısın cnm ama tazmınat fılan olursa
Eşim müdürüyle konuşmuştu anlatmistı durumu
Kimseden saklamadigi icin sorun olmadı hic tabi sizin orada nasıl bir ortam var bilemiyorum ama önceden söylemen gerekiyor ya simdi soyledin diyelim. Yanina baska bi kız alıcaklar isi ögret diye. Ee sen kiza işi tamamen ögrettin diyelim ki aradan 3 ay gecti ama senin atama yazın gelmedi ne olacak?
Ne kadar ikinizi birdan calistiracaklar ?
Ya sana hadi çık derlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?