Cok karisik duygular icindeyim

Amour6

Yaşantılar tecrübe ve sabır gerektirir...
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
111
43
18
Mrb uzatmadan konuya girmek istiyorum 1.5 yıl oldu evliliğim kayinvalide ile oturuyorum kendisi pek bir şeyime karışmaz o yönden cok rahatim ama kendisi çalışıyor diye evi otel gibi kullanıyor sanki bu evden degil gibi oglu ile iletişim sıfır işten geldiği gibi odasına çekiliyor kahvesiz yapamıyor bağımlı yani sözüm ona degil tabi ki istediğini yer içer ama eşime destek olmuyor bir sorun varsa gelip konuşmuyor evde bir eksik olduğunda gidip almıyor ne kadar çalışsa da o da bu evde yiyor içiyor sırf bir şey almamak icin gidip kendine abur cubur tarzında bir şeyler alıyor odasına çekiliyor yiyor ve fazlasını aliyor saklıyor sonrada bir bakıyorum bir poşet ekmek ,bisküvi ,kek vb. Atiştırmaliklari çöp de görüyorum ayrıca şampuan kremler parfümler aliyor hepsini saklıyor kullansa ammena diyeceğim banane ama kullanmıyor saklıyor kimseye de vermiyor hem tarihi geçiyor çöpe atıyor cok sinir oluyorum evde yabancı gibiyiz resmen izinli olduğu zaman da disari çıkıyor aksam geliyor ben zaten yalnızım bebegim kucuk onunla ilgilenmekten ne yemege nede ev işine yetişebiliyorum bebegim cok huysuz ve gazlı ailem cok uzakta çevremde bir yakın arkadaşım yok kimseye de demek istemiyorum aile içini sıkıntıları gerçekten çok dolmuş bur vaziyetteyim bebegimin huzursuzluğu karşısındaki çaresizlik zaten beni cok üzüyor uykusuz geceler baya yıprattı beni yemege yetişememek ev işi yapamamak kendimi yetersiz buluyorum gibi düşüncelere kapılıyorum Zaten bir iş yapamıyorum bide k.v evi temiz tutmuyor ben kendisinden bana temizlik yapsin söylemiyorum ama bulduğu gibi temiz bıraksın istiyorum yemin ederim hep ıyi olmaya calisiyorum saygılı sevgimi gösteren biriyim oyle suratsız ters bir insandan degil ALLAH şahit ve ıyi olduğum icin karşılığı neden böyle anlamıyorum sadece sabırla her şeyin geçerdi umudu ile dua ediyorum az da olsa fikir almak konusmak derrlesmek istedim ondan yazmak istedim simdiden cok teşekkürler ...

Evde rahat etmenizi saglamaya calisiyor da olabilir.
Yardim istiyor musunuz?
Anne biliyorum sen de yorgun oluyorsun ama bebek bugun cok huysuzdu, evi supuremedim, yardimci olur musun falan deseniz ne der acaba

Hiç konuşmuyor mu ? Selam sabah yok mu?torununu sevmiyor mu?

Odasını kendi temizlesin.ortak alanı pek kullanmıyor sanırım.

Çalışıyorsa da gerisine karışmaması normal, siz de kendinize göre idare edin.gazli bebek zor iyi bilirim.ama iş başa düşünce bakılıyor .

Ben şuna karşıyım. Kayınvalide kayınpeder bize destek olmuyor lafina. Çocuklar küçükken yapmışlar yapacaklarını zaten. Tamam yardımcı olsa tabiki çok güzel olur ama yardım etmezse de onun bileceği iş. Aldığı parayı harcamayıp yaksa bile evladı artık ona bakmak zorundadır.

Onun harici çok bunaldigini , çok sıkıldığını burda bize anlattığın gibi hissettiklerini ona da anlat
en azından torunu ile ilgilenir belki. Yardım istersen belki memnun olacaktır.

evleri ayırın bence. zaten kv çalışıyormuş anladığım kadarıyla kp de yok. ona 1+1 gibi bir ev bulun tek başına yeter de artar zaten tek göz odada yaşıyormuş. siz de kendi düzeninizi kurarsınız en azından toplayamazsanız da kendi dağınıklığım der oturursunuz.

Bu ev kimin kira mı kim ödüyor faturaları kirayı

Evin ergeni gibi kayınvalide.
Eşi hayatta mı ya da boşandı mı bilmiyorum ama ben kesinlikle yeniden evlenmesi taraftarıyım.
Durum buysa ve gençse, yeniden yuva kurabilir bence.
Eşi vefat etti yaşı da genç degil yalnizboldugubicinde ayrılamayız malesef

Nasıl böyle bi kayınvalide olur sanki evin ergen oğlu gibi
Sebebpsizce sürat aşıyor en ufak uyarılarımda hemen yüzünü aşıyor uyarılarını da tatli bir dille nazikçe ifade ediyorum

Ilk baslarda kayin validem faturalari Eşim de kirayi ödüyordu ama simde elini cekti faturalardan bizde sandık ödüyor üstümüze elektrik ve suyu kac defa kestiler 😔
Madem hem hiç bir şeye karışmıyor hemde yük oluyor ayrı eve çıksın gerek yok beraber yaşamanıza

Ben şuna karşıyım. Kayınvalide kayınpeder bize destek olmuyor lafina. Çocuklar küçükken yapmışlar yapacaklarını zaten. Tamam yardımcı olsa tabiki çok güzel olur ama yardım etmezse de onun bileceği iş. Aldığı parayı harcamayıp yaksa bile evladı artık ona bakmak zorundadır.

Onun harici çok bunaldigini , çok sıkıldığını burda bize anlattığın gibi hissettiklerini ona da anlat
en azından torunu ile ilgilenir belki. Yardım istersen belki memnun olacaktır.
Tabi ki evladıdır bakacak bakmak zorunda yeri geliyor eşim sürat aşıyor ben eşimi uyarıyorum annen sonucta olsun bos ver olumlu dünya diyorum ha illa mi boze destek olmak zorunda demiyorum ama en azın dan bir güler yüz gösterebilir kendisinden temizlik hic bir şey de istemiyorum izinli olduğu zaman gelsin otursun sohbet edelim torunuyla ilgilesin onu da yapmıyor ve hatta kendisiyle konustum neden böyle yapıyorsun bir hatam bir kusurum mu var varsa hatam soyle düzelteyim sende annemsin benim yok bor şey deyip kestiriyor daha napayım ben

Madem hem hiç bir şeye karışmıyor hemde yük oluyor ayrı eve çıksın gerek yok beraber yaşamanıza
Yalnız oldugu icinde eşimin gönlü el vermiyor bende baskı yapıp ayrılalım diyemiyorum bugün ona yarin bana

Back
X