https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/olan-bitenler.1080734/
Eski konum bu, en son babamla kavga ettim deyip evi terketmişti geri döndü ben bu durumu arkadaşlarından da duyduğum için bu konuda inandım...neyse beni yakın arkadaşları ile tanıştırdı eski halimize göre çok daha iyiye doğru gidiyoruz..
Bu arada ben bir çocukla tanışmıştım hatta bu çocuğun fotolarını beğenip onunla takiplesmem çok büyük soruna krize sebep oldu aramızda çocuktan nefret ediyor o yüzden çocuğu bana instadan sildirdi, ancak bu çocuk bana instadan yazmaya devam etti hatta bir arkadaşı aracılığı ile numaramı bile bulmuş , buluşup bir kahve içtik ve dün gecede beraber yemeğe çıktık...bu arada erkek arkadaşım da dün beni çok şaşırtan bişey yapıp evimin önüne gelip bana hediye getirdi, gece konuştuğumuzda arkadaşlarla oturuyoruz demişti ama bi kaç saat sonra fake hesaptan arkadaşlarını stalk ettiğimde bir gece clubundeydi :)
Diğer çocuk konusunda kafam çok karışık çok ilgili kibar benimle planlar yapan aklı başında biri bu arada erkek arkadaşım ile olan karışık durumu biliyor haberi var yani ne yapsam bilmiyorum