Çok karışık..

sekermasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
36
2
1
Bursa
Bundan iki sene önce arkadaşımın sevgilisinin aradaşıyla sevgili olmuştum. yaklaşık 8 yada 9 ay çıkmıştık. daha sonrasında ayrıldık. :43:
Gerçekten tam anlamıyla aşık olmuştum ona. Gördüğümde elim ayağım ttriyodu. Ona bakarken gülümsemekten çenem yoruluyodu. Yanına gitmeden öece saatlerce hazırlanıyordum. Ayrıldıktan bir sene bekledim onu kimseyle bi flört yaşamadım.Oda kimseyle çıkmamıştı Sonra biriyle sevgiliik dönemi geçirdim. Tabi bu görmüş sosyal siteden falan. Bana mesaj atmıştı işte kızmıştı falan. Sonra bi süre sonra sevgili olduğum insanla medeni bi şekilde yolları ayırmıştık. 5 ay öncesi bana mesaj attı. özledim falan diye. Bende hiç unutamamıştım zaten. Geri döndüm. Ama ne uyanınca yazmak ne gün içinde konuşmak falan salamıyordu. Ona beni seviyormusun diye sordugumda seni sevmiyorum sadece su dunyadakı en degerlımsın demişti. İlişki sürmedi bundan sonra zaten. İlişki bitiminden 2 ay sonra bi kızla çıktı 15 gün çıkıp ayrıldılar. 28 Nisanda bana mesaj attı doğum günüm için gayet güzel konuşuyorduk yeniden. Sonra işte bizim kıskanılcak bi ilişkimiz vardı seninle falan dedi. bende heveslenmiştim bu sefer herşey yoluna girer belki diye. AMA SEVGİLİSİ VARMIŞ. FAKAT HALA BANA YAZIYO. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar :50:

1yıldırda adım atamıcak kadarda herhalde kördü... yapıcagınız şey net... önünüze bakıyosunuz ve dahada onla yazışıp görüşmüyosunuz. Sevgilisi varken size yazılması ve yazması saglam karakterlilik göstermiyor.

Back