- Konu Sahibi Oyledeguzel
Erkek arkadasim ile cok kavga ediyoruz.
Resmen kendimi harap ettim
(
Resmen kendimi harap ettim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasim ile cok kavga ediyoruz. Ben cok sinirleniyorum bazen bissuru uzun mesajlar yaziyorum o bazen alttan aliyor hatta cogu zaman ama, beni cok boguyorsun diyor. Ama ben de bunaliyorum daha fazla deger gormek biraz sorumluluk istiyorum. Uzun iliski yasamis arkadaslarim yardimci olun bana sinirlerime nasil hakim olup genis takilicam bu iliskide.
Resmen kendimi harap ettim(
bende sevgilimi çok seviyorum ama son iki aydır çok fazla tartışıyoruz o da bana bunaldım diyor hatta seni eskisi kadar çok sevmiyorum boğuluyorum kendimi senin yanına zorla getirdim diyor bende beni bırakır diye korkuyorum((
Ah ah :)
İlk başlarda yaklaşık 2 sene kadar bende böyleydim eften püften kavga çıkarır kıskanır bağırır çağırır neler yaşatırdım kuzuma :)
Böyle kendimizi yıprattığımızı anlayınca alttan almaya başladım sakin davrandım ve huzuru yakaladık sonun rabbime bin şükür .
6 sene olacak nerdeyse alttan almak şart iki tarafta inat ederse olmaz .
Ay ne guzel :))
Alttan alamiyorum ben tahammulsuzum
Bir de alttan alsam da o yine bildigini okuyacak benim sorunum ilgisizlik)
Yok daha oyle sevmiyorum falan demedi ama, cok ustume geliyorsun surekli atarli gergin mesajlar yolluyorsun diyor( ama beklentilerim yuzunden geriliyorum ve evet biraz fazla tahammulsuzum sabirsizim
![]()
Ne kadardır birliktesiniz, yaşlarınız kaç acaba ?
o zaman kendine bir bak düşün ve onunda insan oldugunu senden daha kötü durumda olanlar oldugunu gör ve ona onu sevdiğini söyle mutlu olacagınızı düşün ve alttan al :)
Ben tam dengesizim bi agzima geleni soyleyip sonra sakince konuduyorum. Uzun uzun nutuklar atan cencene yapan biri gibi hissediyorumcidden de cevremde soyler cok takintiliyim annemler fln da der kizinca cenem durmaz
![]()
Daha cok tazeyiz 4 ay ve o 25 ben 27 yasinizdayiz ama o benden otoriter ve daha agir top iliskide.
bende öyle oluyorum ama düşünüyorum o olmasa mutlu olabilir miyim hayır asla olamam diyorum
Bende olamam ve hastalikli bir iliskiye donusturmk istemiyorum.
Bir sekilde ona alismam lazim diyicem ama bazen beni cileden cikariyor![]()
bu kadar kısa surede bu kadar abartma bence bıraz rahat ol oluruna bırak daha cok yenısınız ....
her ilişkide kötü zamanlar olur sende onun çok üstüne gitme ama kendinide çok ezdirme sevecen ol
tavsiye vermek isterdim ama bende atarlı bi tipim sorun galiba şu mesajlardaönce mesaj atmamayı başarabilmek gerekiyo
Olmuyor iste kavga hep surekli fakat tek tarafli degil atesliyor beni yani sebep veriyor bana![]()