Sorun ben de mi?

Bu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu
Ee sorun sizde de var tabii.
Neden daha bir günlük adama seni kırarım bak diye salya sümük ağlıyorsunuz? Ya da başka bir günlük adama regl olacağım diye bilgi verme gereksinimi duyuyorsunuz?
Konuşacak konu bulamıyorsunuz diye anladım ben,sohbet uzasın diye;ordan burdan karşılıklı giriyorsunuz.
Benden 10 yaş büyük hakemle deneseydim,o sanki normaldi dediniz ya, dediğiniz kişi de falso imiş zaten.
Bırakın bu işleri oluruna derim.

Ee sorun sizde de var tabii.
Neden daha bir günlük adama seni kırarım bak diye salya sümük ağlıyorsunuz? Ya da başka bir günlük adama regl olacağım diye bilgi verme gereksinimi duyuyorsunuz?
Konuşacak konu bulamıyorsunuz diye anladım ben,sohbet uzasın diye;ordan burdan karşılıklı giriyorsunuz.
Benden 10 yaş büyük hakemle deneseydim,o sanki normaldi dediniz ya, dediğiniz kişi de falso imiş zaten.
Bırakın bu işleri oluruna derim.

Eklentiler

• IMG_5894.webp
    IMG_5894.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 55
Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.
Demek ki daha zamanı değil kendi üzerine çok gelme yoksa yanlış tercihler yapıp daha berbat olabilirsin. Hem yalnızlıkta çok güzel. İlla sevgilin olucak değil ya daha 23 yaşındasın önünde kocaman bir yaşam var bence kendine zaman ayirabilirsin arkadasliklar kurabilirsin sen kendine zaman ayırmaya başlarsan ilişki zaten kendiliğinden gelir akışına bırak.

Önce "Birisi olmazsa yalnız ölecem" düşüncesini değiştirene kadar burda takıl.

Kurtulacağın tabular;
-Sosyal medya
-Tipi yakışıklılık
-Yalnızlık korkusu

Ama burdaykende kendi muhakeme yeteneğine göre yazma hep . Oku, emoji sayısı yorum sayısını geçmiş konu sahiplerinin düşüncelerini oku her konuda.

Bana dedi ki niye mutsuz gibisin,ben de dedim ki regl olcam belki ondandır.
birisi bana mutsuz gibisin dese en son aklıma bile gelecek şey değildir herhalde regl konusu .

Neyse , hatalı sensın 2-3 saatlik muhabbet ettiğin vıttırı vızzık kekolar için salya sümük ağlayacak kadar derdin ney ?

Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.
Senin yaşlarında nasıl kendimi geliştiririm mesleğimde nasıl ilerlerim diye düşünürdüm. Nasıl birini bulurum gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı. Hayret ettim sana cidden🤷‍♀️

Ceyceycim sen kendi 💩’unla bile kavga edebilecek potansiyele sahipsin zaten o yüzden sorun sende evet.

Cok sacma konusmalarin var ne nerde ne konusacagini biliyorsun ne konusacagin insanlari secebiliyorsun boyle olmasi normal. Rastgele istek kabul edip konuşmak zaten riskli bir olay bi de bu şekilde yeni tanistigin insana regl muhabbeti yapman...
Azcik kafanizi kullanin ya

O kadar çok hatan var ki hangi birini sayayım.
Birinci hatan ilişkiye kafanı takman. 23 yaşında gencecik kız aman da ilişki bulamıyorum diye 30 yaşında adamı kabul etmedim diye hayıflanmaz mesela
İkinci hatan saçma sapan sohbetler yapman. Daha dün yazışmaya başladığın rastgele bir adama regl olacağım derken adamdan ne bekledin mesela? O sohbete bu cevap gelir yani. Kendin açmışsın sohbeti, dengesiz duruyorsun.
3. Hatan zaten yakışıklı gördüğün her insanla sohbet etmen.
Çok toysun çok hata yapıyorsun bu normal ama bu yaşta sevgili olaylarına bu kadar takman anormal.

23 yaşında kendinizi soktuğunuz şu duruma bakın.Ciddi ilişki için yanlış yerde gezip doğru sonuç beklemeniz hata.Erkeklerin %99 u bedava sex imkanı için buralarda gezer ve kadınlarında bunun için girdiğini düşünür.

Tatlım 23 diyorsun:))) Hayatın keyfini çıkar ya ve sosyal medyadan ne bekliyorsun ki...

Back
X