- 16 Temmuz 2023
- 6.019
- 16.411
- 178
Reglken cinsel istek artıyor da ondan sormuşturBu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglken cinsel istek artıyor da ondan sormuşturBu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu
Anladığım için sinirlendim o da çikolatayı kastettim dediReglken cinsel istek artıyor da ondan sormuştur
Ee sorun sizde de var tabii.Bu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu
sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor
Ee sorun sizde de var tabii.
Neden daha bir günlük adama seni kırarım bak diye salya sümük ağlıyorsunuz? Ya da başka bir günlük adama regl olacağım diye bilgi verme gereksinimi duyuyorsunuz?
Konuşacak konu bulamıyorsunuz diye anladım ben,sohbet uzasın diye;ordan burdan karşılıklı giriyorsunuz.
Benden 10 yaş büyük hakemle deneseydim,o sanki normaldi dediniz ya, dediğiniz kişi de falso imiş zaten.
Bırakın bu işleri oluruna derim.
Yeni yazismaya basladigin adama regl olacağını belirtecegin bir konusma nasil gelismis olabilir gercekten anlayamiyorum.Bu kişi 29 yaşındaydı,ve çok komik bir şey diyeyim bu arzu isteği regl olcam dedim diye sordu
Yeni yazismaya basladigin adama regl olacağını belirtecegin bir konusma nasil gelismis olabilir gercekten anlayamiyorum.
Bana dedi ki niye mutsuz gibisin,ben de dedim ki regl olcam belki ondandır.Yeni yazismaya basladigin adama regl olacağını belirtecegin bir konusma nasil gelismis olabilir gercekten anlayamiyorum.
Demek ki daha zamanı değil kendi üzerine çok gelme yoksa yanlış tercihler yapıp daha berbat olabilirsin. Hem yalnızlıkta çok güzel. İlla sevgilin olucak değil ya daha 23 yaşındasın önünde kocaman bir yaşam var bence kendine zaman ayirabilirsin arkadasliklar kurabilirsin sen kendine zaman ayırmaya başlarsan ilişki zaten kendiliğinden gelir akışına bırak.Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.
birisi bana mutsuz gibisin dese en son aklıma bile gelecek şey değildir herhalde regl konusu .Bana dedi ki niye mutsuz gibisin,ben de dedim ki regl olcam belki ondandır.
Senin yaşlarında nasıl kendimi geliştiririm mesleğimde nasıl ilerlerim diye düşünürdüm. Nasıl birini bulurum gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı. Hayret ettim sana ciddenHerkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.
23 yaşında kendinizi soktuğunuz şu duruma bakın.Ciddi ilişki için yanlış yerde gezip doğru sonuç beklemeniz hata.Erkeklerin %99 u bedava sex imkanı için buralarda gezer ve kadınlarında bunun için girdiğini düşünür.Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.
Tatlım 23 diyorsun:))) Hayatın keyfini çıkar ya ve sosyal medyadan ne bekliyorsun ki...Herkese iyi geceler hanımlar az önce salya sümük bir ağlama krizinden sonra buraya girdim,sorun ben de mi objektif olup demenizi istiyorum.Bir süre sevgililik flört işini saldım ta ki ne olduysa,benim flört hayatı eskiye evrildi karşıma hep cinsellik isteyenler çıkmaya başladı,dün biri yazdı konuşurken ederken arzu isteğin var mı dedi?Ben ne alaka diyince kavga çıkardı, burda salak diyebilirsiniz sabah 5 e kadar kavga ettim engelle geç dimi,inanılmaz bir takıntım var sanki düzelteceğim gibi geliyor,bugün de biriyle konuşurken ona halini hatrını sormadığım için alındı ve kavga çıkarıp engelledi,kalbini kırarım bak kapayalım konuyu özür dilerim desem de anlamadı ve salya sümük ağladım,nolur objektif olun sorun ben de mi 23 yaşına geldim ve hayatımda kimse yok yapayalnız öleceğim gibi geliyor.Birde şöyle bir salaklığım var gelen istekleri -yakışıklı bulduysam-kabul ediyorum,aslında olaylar ondan da başlıyor.