Çok kaygilandim bakar mısınız

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Arkadaşlar bugün ilk kez kuaföre gidip manikür pedikür yaptırdım fakat yapan kadın tırnak etlerimi kanattı. O aletleri günde kaç kişi kullanıyor biliyorsunuz acaba bu aletlerden bana hastalık geçer mi biraz araştırdım hepatit b falan diyor çok kaygılı biriyim birde hastalık fobisi var küçükken geçirdiğim ameliyat sonrası böyle oldum lütfen mantıksız dusunuyosam söyleyin sabahtan beridir kafama takıyorum eğer o aletlerde mikrop varsa bana geçme olasılığı yüksek mi?

Tek kullanimlik set kullanmasi gerekiyordu veya uvc makinesi ile sterilazyon saglamali

O setler genellikle dezenfekte ediliyor. Özel aletlerle sterilizasyondan geçiyor. Çok berbat bir yer değilse genellikle steril aletlerdir. Ama etlerinizi alırken kanatması işinde ya acemi ya çok kötü olduğunu gösterir. İkinci kanamadan sonra işleme devam etmemeliydiniz. Kaç kere manikür yaptrmışımdır, toplamda iki kez etlerim kanamadı.

Tek kullanimlik set kullanmasi gerekiyordu veya uvc makinesi ile sterilazyon saglamali

O setler genellikle dezenfekte ediliyor. Özel aletlerle sterilizasyondan geçiyor. Çok berbat bir yer değilse genellikle steril aletlerdir. Ama etlerinizi alırken kanatması işinde ya acemi ya çok kötü olduğunu gösterir. İkinci kanamadan sonra işleme devam etmemeliydiniz. Kaç kere manikür yaptrmışımdır, toplamda iki kez etlerim kanamadı.
Kendi aletleri işi goturiyo musunuz peki

Duzgun temizlenmemişse ve daha once hasta birinde kullanilmişsa evet size de bulaşir muhtemelen. Ama bunlar olasilik tabi.
Kanamasa bile elalemin urunleriyle işlem yaptirmayin kendinize bir set edinin giderken herseyinizi yaninizda goturun onu kullansinlar, ben oyle yapiyordum.

İyi düşün ve endişelenme bir dahakine dikkat edersin, artık olan olmuş kaygılanman durumu değiştirmeyecek sonuçta 🤗 bir şey yoktur ama, bende çok manikür yaptım kanadı vs hiç bir şey olmadı, kapmadım bir şey 🤗

Kanatan yere tekrar gitmeyin🙋‍♀️ ben genelde tırnak etleriyle oynatmam ama iyi yapanlar da suydu vazelindi masajdı iyice yumuşatıp ölü derileri öyle soyuyor zaten

Son düzenleme:
Arkadaşlar kuaför olan varmı yorum yapsın lütfen

Back
X