• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kaygılıyım :(

citirtipitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
43
10
3
28
Arkadaslar merhaba, yine ben kusura bakmayın icimdekileri sizle paylasinca hafifliyorum.
Bildiğiniz üzere bebeğim 3 aylık ve biraz huysuz, annem gelip gidiyor, benimde evim var gideyim artık diyor ama ben çok korkuyorum bebeğime bakamazsam edemezsem diye.
Yalnız kaldığım zaman keşke annem hemen gelse filan diyorum, eğer çok ağlarsa ne yaparım diyorum, bakabilir miyim tek başıma diyorum, çok endişelerim var ama annemde nereye kadar gelebilir? N'olur yardım edin :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım nasıl edebiliriz ki?Yaşın küçük sanırım keske bunu çocuk sahibi olmadan önce düşünseydin anneliğe hazır mıyım diye.Her annenin ilk bebeginde oluyor bu tür hassasiyetler ama şimdiye düzelmesi lazımdı.Annen gelmesin artık ilk etapta zorlansan da zamanla rayına oturtursun yapacak bi şey yok başka.

Bu arada gaygı değil kaygı :(

Ben annen olsam bahane uydurur gelmezdim

İş başa düşünce öğrenirsin hali ile

Yaşın çok mu küçük

Bebek büyümüş artık insanlar ikiz bakıyor
20 yasndayim ve bu yasima kdr hc bebek bkan biri gormedm kardesmle aradamda 2 yas var

Evet bakabilirsin kaygilanman normal is basa dusunce alasini yaparsin ; )

Gaygiyada ayri güldüm saol : ) iyi olacak korkma

20 yasndayim ve bu yasima kdr hc bebek bkan biri gormedm kardesmle aradamda 2 yas var

Olsun 3 ayda insan neler öğrenir

Bebek bakmayı da öğrenir

Bir de Bebek yaparken bakman gerekeceğini bilmiyor muydun

Annen gelmeyi azaltsın sen de öğren ya da gelse bile misafir gibi otursun hami sana güven gelsin diye

Bebegme bkabilirm inaniyorm ama huysuz bazen cok agliyo goznden yaslar akiyo cok caresz kaliyorum bnde agliyorm aglamasin cani yanmasin istiyorum :(

Olsun 3 ayda insan neler öğrenir

Bebek bakmayı da öğrenir

Bir de Bebek yaparken bakman gerekeceğini bilmiyor muydun

Annen gelmeyi azaltsın sen de öğren ya da gelse bile misafir gibi otursun hami sana güven gelsin diye
Annem gelmedgi zmn eve bakamiyorm yemek yapamiyorm bebegim cok zor uyuyo ve uyumadigi zmn agliyo ve emiyo sadece.bakmiyo hic kendi kendine oyalanmiyo

Bebegme bkabilirm inaniyorm ama huysuz bazen cok agliyo goznden yaslar akiyo cok caresz kaliyorum bnde agliyorm aglamasin cani yanmasin istiyorum :KK43:

Bebek ağlar

Annen ne yapıyor Bebek ağlayınca ona bak sen de yap

Bana garip geliyor Bebek'te ve sende sağlık sorunu yokken yanında anneni tutmak istemen

Annem gelmedgi zmn eve bakamiyorm yemek yapamiyorm bebegim cok zor uyuyo ve uyumadigi zmn agliyo ve emiyo sadece.bakmiyo hic kendi kendine oyalanmiyo

Üç aylık bebeklerin çoğu öyle

Daha kendi kendine takılmak için küçük sakın tv vs açma

Evin neyine bakacaksın

Bebek uyuyunca bir kap yemek yapacaksın

Eşin gerekirse yardım edecek

Çamaşırlar vs kucakta Bebek'le de atılır makineye

Valla bu kadar annesine bagimli olan bebegine bakmak zor gelenleri gorunce iyiki annem 10 gunde tek basima birakip gitmis diyorum.
Bence kendi cocuguna kendin bakmak kadar guzel birsey yok. Artik alisman lazim 3 ay az mı yani yoksa iyice annene bagimli olursun. Kendin bakmayi ögrenmen lazim.

Bebek de büyümüş artık.
Sakinleş bi.
Bakımını yapabilirsin değil mi? Zira alıştın artık bebeğine di mi koca 3 ay geçti.
Al bi tane oyun halısı, zaten tam bu aylarda tabiri cazise saatlerce oynuyorlar. Ona koyduğunda işini yaparsın.
Ufaktan uyku düzenini de oluştur. İleride zorlanma diye.
Tam neyi yapamıyorsun anlat yardımcı olalım.

Üç aylık bebeklerin çoğu öyle

Daha kendi kendine takılmak için küçük sakın tv vs açma

Evin neyine bakacaksın

Bebek uyuyunca bir kap yemek yapacaksın

Eşin gerekirse yardım edecek

Çamaşırlar vs kucakta Bebek'le de atılır makineye
O cok aglaynca cani yaniyo bsi oluyo saniyorm oncelikle bu sorunu asmam lazm .bn bu yasima kdr bebek gormedm desem.o yuzden bu tereddutlerim

Artık bebek bakmaya alışmalısın annen her dakika yanında olamaz. Ağladığında panik yapıyorsun herhalde. Bebek bu ağlayacak tabi. Ya karnı açtır, yaz gazı vardır yada altına yapmıştır.

Bebek de büyümüş artık.
Sakinleş bi.
Bakımını yapabilirsin değil mi? Zira alıştın artık bebeğine di mi koca 3 ay geçti.
Al bi tane oyun halısı, zaten tam bu aylarda tabiri cazise saatlerce oynuyorlar. Ona koyduğunda işini yaparsın.
Ufaktan uyku düzenini de oluştur. İleride zorlanma diye.
Tam neyi yapamıyorsun anlat yardımcı olalım.
Agladigi zaman susturamiyorum..uyutmakda gucluk cekiyorum

Back
X