- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi citirtipitirdi
Gaygiliyim ne ya ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o başkasının bebeği canım:)
Senin bebeğin olsa ilkgün çekinirsin eldivene, üstünü değiştirmeye birkaç gün sonra gayet rahat giydirir soyarsın öğrenirsin çünkü.
Evirip çevirip keyifle yıkarsında uykusunda tırnağınıda kesersin.
Malesef kışkırtanlar belli bir çoğunluktaysa amaca ulaşılmış oluyor,konu sahibi hangi sözünden dolayı banlandı cidden merak ediyorumUzuldum ya ne kadar cok yuklenmısler kımse kımsenın uremesıne karısamaz cok ayıp, hadsızlık olur dogurmasaydın demek... Bu platformun amacı bu yardımlasmak dert anlatmak bunu burayı bunun ıcın kuulanmayıp da napacak knu sahıbı ? bız napalım demısler, yardımcı olmak ıstemeyenler yazmayıversın tecbrubelı annelerde anlatsın taktık versın cok mu zor du yardımlasmak ??? ve ne yazık ki sadece knu sahıbesı banlanmıs kıskırtanlar degıl, bu demek oluyor kı herkes konu sahıbının cocuk dogurmasına karısabılır, egıtım sevıyesı uzerınden laf sokup canını sıkabılır ama konu sahıbı sırf buraya konu actıgı ıcın ona yapılan hafsızlıklere susup alttan almak zrunda bılemıyrum mesaJların tamamını okumadım okuyamadım ama okuduklarım yeterınce uzucuydu... herneyse!
Malesef kışkırtanlar belli bir çoğunluktaysa amaca ulaşılmış oluyor,konu sahibi hangi sözünden dolayı banlandı cidden merak ediyorum
Konu sahibinin mesajlarına baktım,irrite edecek ya da hakaretli mesaj göremedimbelkı baska konudan banlanmıstır hu knu ve buradakı mesaJlarıyla alakası yktur pek de okuyamadım mesaJları bısey dıyemıyorum ama okuduklarıma da keske okumasaydım dedım cok acımasız olmus bazen bende sert yorumlar yapabılıyrum ama bu knuda 20 yasındakı genc bır anne belkı uzuldu belkı sınırlendı sutu kesılır dıye korkarım evladının kul hakkına gırerım dıye kıyamam ... bılemıyorum bıraz halden anlamak lazım ınce dusunmek lazım, anlayısımızı merhametımızı sadece tanıdıgımız ınsanlara ayırmak sacma sanaldakılerın kalbı duygusu yok mu
Hayatım 20 yaş küçük değil ve memeli hayvanlar olarak internet ortamına ukaşamasa annesi yardım edemese de inekler, kediler, tüm hayvanlar çocuk doğurup büyütebiliyor yani bu iç güdüsel. Annene Allah sabır versin sen de küçük değilsin ve bu okuyarak öğrenilecek bir ley değil . Alt değiştirme emzirme gazını çıkarma. Aç çocuk Bebek bakımı zihinsel gelişimi kitapları oku.Arkadaslar merhaba, yine ben kusura bakmayın icimdekileri sizle paylasinca hafifliyorum.
Bildiğiniz üzere bebeğim 3 aylık ve biraz huysuz, annem gelip gidiyor, benimde evim var gideyim artık diyor ama ben çok korkuyorum bebeğime bakamazsam edemezsem diye.
Yalnız kaldığım zaman keşke annem hemen gelse filan diyorum, eğer çok ağlarsa ne yaparım diyorum, bakabilir miyim tek başıma diyorum, çok endişelerim var ama annemde nereye kadar gelebilir? N'olur yardım edin![]()
Alışırsn hiçbişeyde olmaz inş. Sonuçta o senn bebeğin ve kmse bakmak zorunda değil. Ben doğum yapcam ve ne anne ne komşu var. İlk zamnlarnda yannda olmuş işte ne güzel daha fazlasını bekleme artık canmArkadaslar merhaba, yine ben kusura bakmayın icimdekileri sizle paylasinca hafifliyorum.
Bildiğiniz üzere bebeğim 3 aylık ve biraz huysuz, annem gelip gidiyor, benimde evim var gideyim artık diyor ama ben çok korkuyorum bebeğime bakamazsam edemezsem diye.
Yalnız kaldığım zaman keşke annem hemen gelse filan diyorum, eğer çok ağlarsa ne yaparım diyorum, bakabilir miyim tek başıma diyorum, çok endişelerim var ama annemde nereye kadar gelebilir? N'olur yardım edin![]()