Merhaba hanimlar sizlerden yardim bekliyorum.
Ben cok cabuk kilo alan birisiyim.sürekli dikkat etmek zorundayim, yoksa hemen kilo aliyorum. Son yillarda kilom hic sabit kalmadi. Hic birsey yemiyerek cok sagliksiz bir sekilde 55kiloyada düstüm, suan oldugu gibi tamamen bosverip 72,5 kg di gördm
uzun süredir tartilmiyordum cünkü kilo aldimi farkindaydim
gecen hafta tartildim ve sok oldum
benim son aylarda söyle bir sorunum var belki beraber bir care buluruz.ben eskiden cok cabuk kilo verebilirdm. Yani kilo aldimi fark etsem 2-3 hafta dikkat eder hemen müthis zayiflardim. Mesela aksam 6dan sonra birsey yemesem o bile hemen fark ederdi.böyle bir yapiya sahipken son aylarda ne yaparsam yapim kilo veremiyorum.yürüyüs yapmaya calisiyorum,bol su iciyorum,yesil cay iciyorum.ekmekle zaten aram yoktur anca 1-2 dilim kahvaltida yersem. Tatliyi kistim. Aksamlari ya salata, yada sebze yemegi.ama tartiya cikiyorum birgün -200gram eksilse öbürsü günler artilardayim. Yada hic eksilme olmuyor. Sizce bunun sebebi neolabailir?
Gercekten bu durumdan cok rahatsizim ve mutsuzum
kendimi o kadar sisko hissediyorumki... Buaralar ne okula gidesim var nede arkadaslarimla felan bulusasim. Herkesden saklanasim var...
Cevaplar icin simdiden cok tesekkürler
Ben cok cabuk kilo alan birisiyim.sürekli dikkat etmek zorundayim, yoksa hemen kilo aliyorum. Son yillarda kilom hic sabit kalmadi. Hic birsey yemiyerek cok sagliksiz bir sekilde 55kiloyada düstüm, suan oldugu gibi tamamen bosverip 72,5 kg di gördm

Gercekten bu durumdan cok rahatsizim ve mutsuzum

Cevaplar icin simdiden cok tesekkürler