- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Boy? Kilo?
Kaç kilosunuz boyunuz kaç? Kendiniz beceremiyorsaniz diyetisyene gidebilirsiniz.
Kac kilosun
Benim için 80ni görmek imkansızdı oldu ve başladım kırılma noktam o kiloydu.Hergün yarın diyorum yürüyüşe gideceğim diyete başlayacağım hergün plan yapıyorum hatta geçen hafta iki gün yürüyüşe gittim zorlanıp geri bıraktım.
Daha önce çok yürüdüm zayıflmk için. Bir ay yürüdüm sıkı diyet yaptım sadece bir ayda bir kilo verince stres olup tekrar bıraktım. Aynaya bakınca gerçkten kendimden çok rahatsız olmaya başladım. Bu dünyada en çok istediğin şey ne deseler zayıf olmak derim.
Ne yapacağım ben en büyük sorunum bir türlü başlayamamak ve tatlı çikolata düşkünlüğüm. Kendimle savaşıyorum resmen. Geçen giyindim tatlı almaya gdiyordum aynaya baktım sen kendine napıyorsun deyip geri oturup gitmedim ama akşm dayanamadım aldım tekrar..
Gerçkten başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım bülmiyorum. Acayip kilolu oldum artık deliricem... Yardım istiyorum öneri istiyorum..
Canim ben bikac sene once 83 kiloydum boyumda kisa uc ay yurudum her gun bir kilo anca vermisimdir sonra kiraz sapi cayi kullandim kendim yapt8m hazir degil akzamlari uyumadan ve ekmek sifir vs yemek listeme daha saglikli seyler ekleyerek 57 oldum simdi 61 falanim yeniden vermek istiyoeum ama bebis istiyoeuz kendimi zorlamak istemiyorum fkat formulum cevremdede takir takir isledi cayi incelemeni oneririm aktardan al kendin yap.
Sağolun ama işte kötü görünüyor bayabencede boyunuza göre fazla kilolu değilsiniz
Vay be mükemmel vermişsiniz. spor olarak sadece yürüyüş mü yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?