Çok kilo aldimmmm

Ivett :p
Insallah geriye bisry kalir bu 60 tan :KK70:
hic 60 gibi durmuyor...

peki ben bu 20 kiloyu hamile olmadan alsaydim daha toplu dururdum dimi ?...cunku gobegimi saymazsak eski halim 52 gibi duruyor
Yani 60 in üstüne 20 koysana bi kapılara sigmazdin şahsen ben siğmyorum da :(

Bide arkadaşlar çok oluyorum belki ama sırt ve bel agrisindan yatamıyorum günlerdir uyku yok bu hep böyle mi gidicek ilaçta vermiyorlar napcagimi şaşırdım resmen kemiklerim yara gibi :KK43:
Benim kalca kemigimi ve ozel bolgemin kemiklerini sanirsin kiriyorlar....
Dayanamazsan parol ic dedi...:(

Benim sırt bel kasik sabit yatamıyorum hiç bi şekilde simdiden uyku yok parol keser mi ki ya heryerim yara gibi normal mi bu durum bilmiyorum

Ben 25-26 kilo almıştım 2 ay sonra 17 sini verdim 4 ay içinde 5-6 daha verdim şu an 9 ay oldu 2 kilo fazlam var ama ben hiç diyet yapmadım
Emzirmek çok kilo verdiriyor
Zaten hamilelikteki kadar iştah kalmıyor vitaminleride bırakıyorsun
Birde bünyeyle ilgili sanırım hamilelik öncesi kilo sorunun yoksa eski halini alıyor

Ben 25-26 kilo almıştım 2 ay sonra 17 sini verdim 4 ay içinde 5-6 daha verdim şu an 9 ay oldu 2 kilo fazlam var ama ben hiç diyet yapmadım
Birde bünyeyle ilgili sanırım hamilelik öncesi kilo sorunun yoksa eski halini alıyor
hayatımın her döneminde var o problem maşallah :/

Ben 15 kilo aldım ve sadece 7 kilo gitti benden 73 oldum sonra emziriyorum diye yedim de yedim 79 oldum ve kendimi frenledim şuan 76 kiloyu m inş hedefim 60

Back
X