Çok kilo alıyorum yardım :((

Aysglszr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
34
19
18
39
Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim ve daha şimdiden 5kilo aldım.Hiç
Miğde bulantım olmadı iştahım çok açık ne yapmalıyım akıl verin bana

canım kesinlikle bu gidişata bir dur demelisin.hem hamileliğin sıkıntılı geçer,hem de doğumdan sonra çook uğraşırsın.62 kiloyla hamile kalıp 82 ile doğuma girmiş 4 aylık bir anne olarak söylüyorum sana.şimdi 66 kiloya kadar düştüm ama çok uğraştım.ekmek,tuz ve şekeri asgariye düşürdüm.emzirdiğim için sıkı bir diyet uygulayamıyorum ama beşten sonra bir şey yememeye çalışıyorum.çook su içiyorum,yaklaşık 3 litre kadar.şimdi havalar soğuyunca zorla içiyorum desem yeridir.sonrasını bir kenara bırakalım,hamileliğimin son 3 ayında artık kımıldayacak halim kalmamıştı.hareket kabiliyetim çok azalmış,tık nefes bir halde geziyordum ortada.ben sezeryan doğum yaptım.eğer normal olacaksa kilo sıkıntı olur.uzun lafın kısası,sebze ağırlıklı,kızartma,hamur işi ve şekerli gıdalardan uzak durmalısın bence.sık sık ama azar azar yemeyi dene.o zaman aç kalmayacağın için çok da yemezsin.mutlu,sağlıklı,huzurlu hamilelikler diliyorum sana.

vala tatlım ben de 26. haftadayım 9 kilo aldım ben de bundan mutlu değilim ama bazı bünyeler yapıyor.. yani en azından benimki öyle.. çok fazla yemememe, baya dikkat etmeme rağmen hareketsiz bir ortamda çalışmam sebebi ile ne yesem yarıyor.. evet vermek zor olacak ama bu süreçte de elimizden geleni yapacağız kilo almamak için alırsak da bunu kafaya takıp hamileliği kendimize dar etmemeliyiz die düşünüorm..

Ben ilk hamileligimde cok kilo almis biri olark takilmiyrm 24 kilo aldim 84 ile doguma girdm siz dusunun artik..son aylar artik yatakta donemiyordum dogumdan sonra kendi cabalarimla dikkt ederek eski halime dondum saglik olsun yeter ki gerisi haloluyo allh bebeinze size saglik versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…