çok kilo alıyorum:(

meryline21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
6
0
36
Balıkesir
21 haftalık hamileyim ve ben şimdiden 16 kilo aldım dikkatte ediyorum herşeyim çok normal ama ilk haftalar 13 kiloyu bikerede aldım yırtıldım deli gibi çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı sonraki aylar daha çok alcaksın diyolar korkuyorum

57 kilo ile başlamıştım 80 le bitirmiştim ama hastanede gitti zaten 10 kilosu 70 le çıktım 10 kiloda sonradan gitti bana kalan 3 kilo oldu yani

merak etme çoğu şiş oluyor zaten doğumla beraber gidiyor ödem şişlik birde çocuk doğunca yarısı gider zaten sıkma canını şuan hamileliğini yaşa gerekli vitaminleri al hiç bişeyden kendini mahrum bırakma yiyebildiğin herşeyi ye çocuğun sağlıklı olsunda boşver kiloyu zamanla hallolur kilo zaten doğduktan sonra onunla uğraşmaktan sonradasn peşinde koşmaktan gene kilo verirsin üzülme kilo için :)

Cabuk kilo a la n bi yapim var ama hamile kaldigimda kilo veriyprdum surekli
Simdide 37 hftlk hamileym daha 8kilo aldm hic yirtilamda yok
Cok korktugum icin yememe dikkat ettim cikokata hamurisi pilav vs gibi seyleri kes bence
Ogunlerinide sik yap fazla doldurma mideni bence herkezin bunyesi bir degil
Dpgumdan sonra zorda verebilirsin bence diyetisyene yonlendirmeli drun seni
Saglikli dpgumlar simdiden

Doktor kontrol etmiştir. Herhangi bir sorun yok değil mi?

ya arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım morelim acayip bozuluyor fotoğraf çekilmiyorum süslenmiyorum dışarı bile çıkmak gelmiyor içimden yaaaaaa napcam ben

ya arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım morelim acayip bozuluyor fotoğraf çekilmiyorum süslenmiyorum dışarı bile çıkmak gelmiyor içimden yaaaaaa napcam ben
takma kafanaaaaaaa, bebeğin sağlıklı mı gerisini boşver. bak yukarıda arkadaş ne yazmış 21. hafta da 16 kilooooooo. bence gayet iyisin. ben 13+0 da dr a gittiğimde 5 kilo almış görünüyorsum şimdi kimbilir kaç olmuştur :)

şükür bebeğim iyi bir sorun yok ama insan takıyor bugün öğlen bi resim çektirdik arkadşlarla kendimi tanıyamadm resmen ya :)ben hamileliği sevemedim yani her hafta ayrı bir psikoloji ya bu ne hemen doğsun kurtulayım diyorum

BEN DE ÇOK KİLO ALDIM AMA İNAN TAKMIYORUM KAFAMA
50 İLE HAMİLE KALDIM
32 HAFTADAYIZ VE 64 OLDUM YANİ
EKMEK ŞEKER TUZ VE TATLI DA KULLANMIYORUM YANİ

amannn dert etmeyin arkadaşlar keyfini sürün.normalde bu kiloları alsanız herkes laf eder:) herşeyi yiyebiliyorsunuz kimse birşey demiyor.tadını çıkarttın verirsiniz sonra.
Ben mesela normalde kiloluyum ama hamileliğinde kilo veriyorum.safra kesemde taş var çoğu şey yiyemiyorum.hee bebeğimin kilosu filan iyi.
süt ypgurt meyve sebze bende sıkıntı yaratıyor yediğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…