cok kiloluyum hamileyim esim ne dusunuyordur acaba

alayli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
196
22
118
İstanbul
Arkadaşlar ben bu konuya takıldım kaldım hem kiloluyum hem hamileyim hemde iğrenç gozukuyorum bence.Eşim beni elestirmiyo o ufak tefek değil iri bir adam ama ben içinde ne düşündüğünü bilmiyorum acaba beni igrençmi buluyor zayıf bayanlara bayiliyormu ben aslında bakımlı bir kadınım kilolu olsamda kendime özen gösteririm ama bir bakiyorum aynaya kocaman bir göbek sirttan bile yağlar fışkırıyor offfff offffff ne olacak bizim halimiz acaba eşlerimizin su hamilelik sendromu yaşayıp bizi aldatacaklarmi

Ne diyecek canim benim"canim karim bebeğimiz için neleri göze aliyor" diyorfur.malum biz onlara gore daha takintiliyiz kiloya.
Tek kilo alaydim da benim de olaydi. Nasip iste.kilo verilir zaten yoracak seni bebekcik gider kilo milo kalmaz.

Oyle dusunme canim yaaaa... Eminim seninle gurur duyuyordur! Sen evladinizi karninda tasiyorsun. Esin seni sevmis, seni basinin taci yapmis daha nolsun. Adam asuuuk daa sana.. Dicen simdi sana konusmasi kolay, evet cunki bende hamile kalsam boyle stresleri bende yasicam eminim. Bende cok kafaya takarim. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah..

Arkadaşlar ben bu konuya takıldım kaldım hem kiloluyum hem hamileyim hemde iğrenç gozukuyorum bence.Eşim beni elestirmiyo o ufak tefek değil iri bir adam ama ben içinde ne düşündüğünü bilmiyorum acaba beni igrençmi buluyor zayıf bayanlara bayiliyormu ben aslında bakımlı bir kadınım kilolu olsamda kendime özen gösteririm ama bir bakiyorum aynaya kocaman bir göbek sirttan bile yağlar fışkırıyor offfff offffff ne olacak bizim halimiz acaba eşlerimizin su hamilelik sendromu yaşayıp bizi aldatacaklarmi

Oyle dusunme canim yaaaa... Eminim seninle gurur duyuyordur! Sen evladinizi karninda tasiyorsun. Esin seni sevmis, seni basinin taci yapmis daha nolsun. Adam asuuuk daa sana.. Dicen simdi sana konusmasi kolay, evet cunki bende hamile kalsam boyle stresleri bende yasicam eminim. Bende cok kafaya takarim. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah..

Belkide haklısıniz ama çevremdeki erkeklerin birçoğu eşi hamileyken başka kadınlara kosuyo bunu bilmek beni huzursuz ediyor galiba ve bu bayanların doğuda barbie gibisi ince zarif bayanlar ne yapalım kader artik

Evet haklisin yapanlar var(allah belalarini versin) ama yapmiyanlarda var. Sen bakimliyim diyosun, karninin cikmasida normal sorun yok yani. Sen hamileligin tadini cikar, bebegine alisveris yapin esinle beraber ooh giyin suslen puslen. Dogumdan sonra hemen verirsin kilolari zaten. Baskalarinida bosver gorme duyma. Dogumun nezaman insallah?

Belkide haklısıniz ama çevremdeki erkeklerin birçoğu eşi hamileyken başka kadınlara kosuyo bunu bilmek beni huzursuz ediyor galiba ve bu bayanların doğuda barbie gibisi ince zarif bayanlar ne yapalım kader artik

Evet haklisin yapanlar var(allah belalarini versin) ama yapmiyanlarda var. Sen bakimliyim diyosun, karninin cikmasida normal sorun yok yani. Sen hamileligin tadini cikar, bebegine alisveris yapin esinle beraber ooh giyin suslen puslen. Dogumdan sonra hemen verirsin kilolari zaten. Baskalarinida bosver gorme duyma. Dogumun nezaman insallah?
Inşallah hayırlısı ile şubat ayında doğum allah tüm isteyenlere nasip etsin

Canim anne adayi oldugunuz icin zaten guzelsinizdir esinizin gozunde uzulmeyin boyle seyleri dusunerek

bende hamıleyım ve kıloluyum :( bende sen gibi dusunuyrm :(

Hamile halinle taktigin seye bak ya öyle dusunmuyor xanim karim hamilryken ne güzel diyordur aldatma z üzülme :)

meleğini taşıyan bir kadın görüyordur bakınca...
böyle olumsuz, huzursuz olmayın bence
kutsal bir şey yaşıyorsunuz şu anda o da eminim hayranlıkla takip ediyordur..
ne güzelll, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da bize inşallah ;)

meleğini taşıyan bir kadın görüyordur bakınca...
böyle olumsuz, huzursuz olmayın bence
kutsal bir şey yaşıyorsunuz şu anda o da eminim hayranlıkla takip ediyordur..
ne güzelll, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da bize inşallah :KK66:
Haklısın ama elimde değil birde tatilde otelde manken gibi kızlar insanın sinirleri bozuluyor Antalya da değilim ya orada çok rus turist oluyo insan çok bozuluyor biz hem yiyoruz hem onları izliyoruz kader napalım siz hissetmiyomusunuZ bu duyguları eslerinize çok güveniyoruz galiba

bende kilolu bir bayanım bebek planları zamanında 15 kilo verdim ama bir bukadar daha isterdi eşim de çok kilolu eğer beni bu halimle aldatacaksa herzaman yapabilir. ben eşime güveniyorum. bence sende güvenmelisin

Back
X