Arkadaşlar ben bu konuya takıldım kaldım hem kiloluyum hem hamileyim hemde iğrenç gozukuyorum bence.Eşim beni elestirmiyo o ufak tefek değil iri bir adam ama ben içinde ne düşündüğünü bilmiyorum acaba beni igrençmi buluyor zayıf bayanlara bayiliyormu ben aslında bakımlı bir kadınım kilolu olsamda kendime özen gösteririm ama bir bakiyorum aynaya kocaman bir göbek sirttan bile yağlar fışkırıyor offfff offffff ne olacak bizim halimiz acaba eşlerimizin su hamilelik sendromu yaşayıp bizi aldatacaklarmi
Oyle dusunme canim yaaaa... Eminim seninle gurur duyuyordur! Sen evladinizi karninda tasiyorsun. Esin seni sevmis, seni basinin taci yapmis daha nolsun. Adam asuuuk daa sana.. Dicen simdi sana konusmasi kolay, evet cunki bende hamile kalsam boyle stresleri bende yasicam eminim. Bende cok kafaya takarim. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah..
Belkide haklısıniz ama çevremdeki erkeklerin birçoğu eşi hamileyken başka kadınlara kosuyo bunu bilmek beni huzursuz ediyor galiba ve bu bayanların doğuda barbie gibisi ince zarif bayanlar ne yapalım kader artik
Inşallah hayırlısı ile şubat ayında doğum allah tüm isteyenlere nasip etsinEvet haklisin yapanlar var(allah belalarini versin) ama yapmiyanlarda var. Sen bakimliyim diyosun, karninin cikmasida normal sorun yok yani. Sen hamileligin tadini cikar, bebegine alisveris yapin esinle beraber ooh giyin suslen puslen. Dogumdan sonra hemen verirsin kilolari zaten. Baskalarinida bosver gorme duyma. Dogumun nezaman insallah?
Canim anne adayi oldugunuz icin zaten guzelsinizdir esinizin gozunde uzulmeyin boyle seyleri dusunerekArkadaşlar ben bu konuya takıldım kaldım hem kiloluyum hem hamileyim hemde iğrenç gozukuyorum bence.Eşim beni elestirmiyo o ufak tefek değil iri bir adam ama ben içinde ne düşündüğünü bilmiyorum acaba beni igrençmi buluyor zayıf bayanlara bayiliyormu ben aslında bakımlı bir kadınım kilolu olsamda kendime özen gösteririm ama bir bakiyorum aynaya kocaman bir göbek sirttan bile yağlar fışkırıyor offfff offffff ne olacak bizim halimiz acaba eşlerimizin su hamilelik sendromu yaşayıp bizi aldatacaklarmi
Arkadaşlar ben bu konuya takıldım kaldım hem kiloluyum hem hamileyim hemde iğrenç gozukuyorum bence.Eşim beni elestirmiyo o ufak tefek değil iri bir adam ama ben içinde ne düşündüğünü bilmiyorum acaba beni igrençmi buluyor zayıf bayanlara bayiliyormu ben aslında bakımlı bir kadınım kilolu olsamda kendime özen gösteririm ama bir bakiyorum aynaya kocaman bir göbek sirttan bile yağlar fışkırıyor offfff offffff ne olacak bizim halimiz acaba eşlerimizin su hamilelik sendromu yaşayıp bizi aldatacaklarmi
Nasıl atarız bunu üstümüze öf yabende hamıleyım ve kıloluyumbende sen gibi dusunuyrm
Nasıl atarız bunu üstümüze öf ya
☺keşke bılsem cnm yaaaama eşlerımız bunu dusunmese bzden bebiş istemez dııl mııı :)
Haklısın ama elimde değil birde tatilde otelde manken gibi kızlar insanın sinirleri bozuluyor Antalya da değilim ya orada çok rus turist oluyo insan çok bozuluyor biz hem yiyoruz hem onları izliyoruz kader napalım siz hissetmiyomusunuZ bu duyguları eslerinize çok güveniyoruz galibameleğini taşıyan bir kadın görüyordur bakınca...
böyle olumsuz, huzursuz olmayın bence
kutsal bir şey yaşıyorsunuz şu anda o da eminim hayranlıkla takip ediyordur..
ne güzelll, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?