- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi minikkoalaaa
-
Aaaa. Bu şey... BENNNÇok kinciyim. Bana ne yapılırsa yapılsın, kötü ne söylenirse söylensin unutmam unutamıyorum. İntikam almam ama o kişiye karşı artık pozitif duygular barındıramıyorum. Hele bunu çok sevdiğim birisi yapıyorsa arkasından kötü konuşuyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Yıllar geçsede o konuyu anlatırım kızarım öfke kusarım. Sonra her şeyi kafama çok takıyorum bu beni yıpratıyor çünkü kendimi yiyip bitiriyorum. Mesela birisi bana soğuk davransın onu da kafama takıyorum. Aslında hayatımda olmaları bana bir şey katmayan , olsa da olur olmasa da olur dediğim insanlar mecburen hayatımdalar ama ben onların en ufak lafını bile takıyorum. Eşim çok umursamaz bir insan böyle konularda kendisine söylenen kötü bir şeyi hafızasında tutmaz bana da öyle olmamı çok kafaya taktığımı söylüyor ama yapım farklı olamıyorum. Birisi beni üzünce arama mesafe koyucam diyorum ama sonra kendimi yine ona yazarken stalklarken buluyorum. Nolur yardım edin. Ne gibi işler aktiviteler vs beni çok düşünmekten alıkoyar. Şimdiden teşekkürler.
Aklıma psikoloğuma, hocam akrep burcu olduğumdan çok kindarım, demem geldiÇok kinciyim. Bana ne yapılırsa yapılsın, kötü ne söylenirse söylensin unutmam unutamıyorum. İntikam almam ama o kişiye karşı artık pozitif duygular barındıramıyorum. Hele bunu çok sevdiğim birisi yapıyorsa arkasından kötü konuşuyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Yıllar geçsede o konuyu anlatırım kızarım öfke kusarım. Sonra her şeyi kafama çok takıyorum bu beni yıpratıyor çünkü kendimi yiyip bitiriyorum. Mesela birisi bana soğuk davransın onu da kafama takıyorum. Aslında hayatımda olmaları bana bir şey katmayan , olsa da olur olmasa da olur dediğim insanlar mecburen hayatımdalar ama ben onların en ufak lafını bile takıyorum. Eşim çok umursamaz bir insan böyle konularda kendisine söylenen kötü bir şeyi hafızasında tutmaz bana da öyle olmamı çok kafaya taktığımı söylüyor ama yapım farklı olamıyorum. Birisi beni üzünce arama mesafe koyucam diyorum ama sonra kendimi yine ona yazarken stalklarken buluyorum. Nolur yardım edin. Ne gibi işler aktiviteler vs beni çok düşünmekten alıkoyar. Şimdiden teşekkürler.
Bende senin gibiyim kindarım ve katı kurallarım var öfke li biriyim unutmam da sonra bedelini de ödetirim...Çok kinciyim. Bana ne yapılırsa yapılsın, kötü ne söylenirse söylensin unutmam unutamıyorum. İntikam almam ama o kişiye karşı artık pozitif duygular barındıramıyorum. Hele bunu çok sevdiğim birisi yapıyorsa arkasından kötü konuşuyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Yıllar geçsede o konuyu anlatırım kızarım öfke kusarım. Sonra her şeyi kafama çok takıyorum bu beni yıpratıyor çünkü kendimi yiyip bitiriyorum. Mesela birisi bana soğuk davransın onu da kafama takıyorum. Aslında hayatımda olmaları bana bir şey katmayan , olsa da olur olmasa da olur dediğim insanlar mecburen hayatımdalar ama ben onların en ufak lafını bile takıyorum. Eşim çok umursamaz bir insan böyle konularda kendisine söylenen kötü bir şeyi hafızasında tutmaz bana da öyle olmamı çok kafaya taktığımı söylüyor ama yapım farklı olamıyorum. Birisi beni üzünce arama mesafe koyucam diyorum ama sonra kendimi yine ona yazarken stalklarken buluyorum. Nolur yardım edin. Ne gibi işler aktiviteler vs beni çok düşünmekten alıkoyar. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaş olabiliriz o zaman aynı dertten muzdaripler olarakAaaa. Bu şey... BENNNcevaplayan olursa iyi olur. Eşiniz de eşim gibi .
Kendim aslanım yükselenim akrep birisiyle küserim 1 sene sonra sebebini unuturum falanBenim yükselen akrep, belki konuyu yazarken kininden bayılan konu sahibinin de öyledir
Geri zekalı ayrı yazılır hanımefendi.Sadece gerizekalılar böyle üstten üstten konuşur.
Çok iyi bence ben bana biri kötülük yaptıysa üzülüyorum ama onun başına kötü bişey gelsin istemiyorum kaynanam hariçÇok kinciyim. Bana ne yapılırsa yapılsın, kötü ne söylenirse söylensin unutmam unutamıyorum. İntikam almam ama o kişiye karşı artık pozitif duygular barındıramıyorum. Hele bunu çok sevdiğim birisi yapıyorsa arkasından kötü konuşuyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Yıllar geçsede o konuyu anlatırım kızarım öfke kusarım. Sonra her şeyi kafama çok takıyorum bu beni yıpratıyor çünkü kendimi yiyip bitiriyorum. Mesela birisi bana soğuk davransın onu da kafama takıyorum. Aslında hayatımda olmaları bana bir şey katmayan , olsa da olur olmasa da olur dediğim insanlar mecburen hayatımdalar ama ben onların en ufak lafını bile takıyorum. Eşim çok umursamaz bir insan böyle konularda kendisine söylenen kötü bir şeyi hafızasında tutmaz bana da öyle olmamı çok kafaya taktığımı söylüyor ama yapım farklı olamıyorum. Birisi beni üzünce arama mesafe koyucam diyorum ama sonra kendimi yine ona yazarken stalklarken buluyorum. Nolur yardım edin. Ne gibi işler aktiviteler vs beni çok düşünmekten alıkoyar. Şimdiden teşekkürler.
Yay dünyanın en affedici, unutkan, hümanistin önde gidenlerin burcu ama bu denilen yay burcu erkeklerine özgü birşey zaten.Yay burcuyum ve bende aynı böyleyim. Yay burcu asla kin tutmaz derler ama alakam yok. Çok kindar bir insanım. Hepiniz burçlarla kin tutmayı nasıl bağdaştırmışsınız çözemedim. İlginç.
Bir ara ben haritama da bakmıştım bir tane akrep etkim yok ama akrep burcunun özelliklerini çok taşıyorum. Ay burcum terazi. Terazi adaletle ilgili diye biliyorum. O yüzden de belki çok kindarım ve insanların da aynı şekilde bedel ödemesini istiyorum. Bu da olabilir. Bilemedim.Yay dünyanın en affedici, unutkan, hümanistin önde gidenlerin burcu ama bu denilen yay burcu erkeklerine özgü birşey zaten.
Bunun sebebi cok yuksek ihtimalle degersizlik duygusu. O yüzden de daha çok kırılgansınız ve size istediğiniz beklediğiniz gibi davranılmadığında değersizlik duygunuz ayyuka çıkıyor. Bununla da baş edemediğiniz için tabiri caizse "siz görürsünüz gününüzü" gibisine kinleniyorsunuz ve bu değersizlik duygusundan bence bilinçaltınız da böyle kurtulmaya çalışıyorsunuz. Eğer maddi olanağınız varsa psikolojik danışmanlık alın yoksa da bir takım videolarla bu değersizlik duygunuzu yonetmeyi ogrenip degersizlik duygunuzun sebeplerini ogrenip bundan kurtulmaya çalışın.Çok kinciyim. Bana ne yapılırsa yapılsın, kötü ne söylenirse söylensin unutmam unutamıyorum. İntikam almam ama o kişiye karşı artık pozitif duygular barındıramıyorum. Hele bunu çok sevdiğim birisi yapıyorsa arkasından kötü konuşuyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum. Yıllar geçsede o konuyu anlatırım kızarım öfke kusarım. Sonra her şeyi kafama çok takıyorum bu beni yıpratıyor çünkü kendimi yiyip bitiriyorum. Mesela birisi bana soğuk davransın onu da kafama takıyorum. Aslında hayatımda olmaları bana bir şey katmayan , olsa da olur olmasa da olur dediğim insanlar mecburen hayatımdalar ama ben onların en ufak lafını bile takıyorum. Eşim çok umursamaz bir insan böyle konularda kendisine söylenen kötü bir şeyi hafızasında tutmaz bana da öyle olmamı çok kafaya taktığımı söylüyor ama yapım farklı olamıyorum. Birisi beni üzünce arama mesafe koyucam diyorum ama sonra kendimi yine ona yazarken stalklarken buluyorum. Nolur yardım edin. Ne gibi işler aktiviteler vs beni çok düşünmekten alıkoyar. Şimdiden teşekkürler.
Kesin oğlak dedim ilk okudugumda çünkü kendimden biliyorumEğer profildeki doğum tarihi doğruysa konu sahibi oğlak burcu. Ama akrepler konusunda aşırı katılıyorum. Akrep bir çocukluk arkadaşım var. İlkokulda bir arkadaşımız vardı sorunlar yaşamıştı onunla. 8-9 yaşında yaşadığı sorunlardan dolayı hala ara ara kıza nefret kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?