çok kırgınım,çok kızgınım

Henüz 3.5 ay oldu.
Konuşmak istemiyorum dedim onada.
Şimdi uzun uzun yazsam mı yoksa tek kelime bile etmesem mi bilmiyorum

Peki bunu ona söyledin mi?Aynı şeyi ben yapsam ne hissederdin diye sordun mu?
En sevmediğim şey , eski sevgilim ama eskidendi onlar arkadaşız ayağı.Rahat biri de değil diyorsun.

İlişkiniz yeni mi başladı?
Henüz 3.5 ay oldu.
Konuşmak istemiyorum dedim onada.
Şimdi uzun uzun yazsam mı yoksa tek kelime bile etmesem mi bilmiyorum

Şuan hiç birrşey düşünemiyorum.Ne tarafından baksam hayal kırıklığı.

Valla bir tek bana normal geldi galiba olay. Yakin arkadaslarinin her fotografini begenmesinde hic sorun goremedim. Ayrica 8.sinif gibi kucuk bir siniftaki olayi anlagmasini da beklemezdim, o yastaki sey zaten sacma oluyor. Benim daha buyuk yasta zamaninda bana ilgi duyan arkadaslarim var, hala gorusuruz, sevgililerini de tanirim. Ne yani o yillarda hissettiler ben hissetmedim kapandi gitti, simdi sevgilisine niye anlatsin. 8.sinifta ciktigi kisiyi anlatirsa bir tuhaf hissederim ben ergen mi ne derim :)

Ben buraya kadar sorun goremedim. Ama surada buyuk bir sorun var neden o samimi arkadaslari sizi tanimiyor. Ben acikcasi sizin yazdiklariniza degil beni arkadaslariyla tanistirmamasina bozulur ve kirilirdim. Sevgisinden suphe ederdim. Bence odak noktaniz burasi olsun.

İnsan aa çocukluk deyip gülüp geçiştiremiyor. Aksine o zamanki duygular daha saf,daha temiz oluyor.İşte benim canımı acıtan yer burası.

Aynen bende öyle düşünüyorum kıyıda köşede buluşmaya çalışmak kimse görmesin diye saklanmaya çalışmak hepsinin bi anısı oluyor nen gecen 7. 8. Sınıftaki sevgili olduğumuz kişiyi facede denk geldi gördüm ve aklıma o günler geldi açıkçası üzülmekte ve sevgiline bozulmakta çok haklısın ...

Benim erkek arkadaşım duygusal,hassas birisi.
Ve 8. sınıftada aynen böyle biriydi bence.
Yani çok güçlü bir duygusal bağı olmasa o zamanda birlikte olmazdı.
Ve o insanı hep gördü 10 yıl boyunca.
Belkide ilk seni seviyorum dediği insandı. Ama bana anlatmadı bunu.
Ben yaşına takılmıyorum çünkü onu biliyorum.
Belki senelerce platonik olarak devam etti duyguları.

Size denk gelmiş ama benim sevgilim sürekli diyalog halinde onlarla. Ben üzülmeyeyim de ne yapıyım.

Canim benim yine ben ayni yere geliyorum, bu kadar duygusal hassas erkek seni nasil arkadaslariyla tanistirmaz. Ben bunu sorgulardim.

Ayrica 10 yil cok uzun bir sure olcak olsaydi zaten olurdu. Platonik hissediyor mudur sanmam o zaman her fotografini begenmezdi, iyice icine gomerdi. Yani duygusal hassas erkek modeli budur benim gozumde. Dedigim gibi ben anlatmasini beklemezdim. Bende 8.sinifta birine deli gibi asik oldugumu saniyordum. Bu arada bende duygusallikta cigirlar acan biriyim. Ama simdi 8. siniftaki olay hic gozumun onune bile gelmiyor. Bilmiyorum benim yorumum bu.

Ha sunu da ekleyeyim ben sevgilini aklamiyorum. yazini okuyunca sevgilinle ilgili bende hos seyler cagrismadi. Ben senin yerinde olsam neden 10 yillik arkadaslariyla tanismiyorum, neden beni tanistirmiyor derdim.

Şimdi yüzyüze görüşmek istiyor ne yapmalıyım

Benimde 15 senelik erkek arkadadlarim var uc tane. Birisi taaa 12 13 yaslarindayken beni sevdigini soylemisti. O yasta ne sevgisiyse.sonra araya mesafe koyduk gecti gitti simdi gulup geciyoruz hepimizim hayatinda birileri var. Erkek arkadasima bak x beni sevdigini soylemisti taaa 10 sene evvel dedigimde gulduk gectik. Takilman gereken nokta su: neden arkadas grubunun hepsi adamin seninle bir iliskisi oldugunu bilmiyor?

Şimdi yüzyüze görüşmek istiyor ne yapmalıyım

Ben olsam gorusurdum, acil acik kirgin oldugum her seyi anlatirdim ve o kiza bir sey hissedip hissetmedigini eger hissediyorsan simdi guzelce yollarimizi ayiralim derdim. Ayrica neden arkadaslari ile tanistirmiyormus bunlari da sor. Bakalim icine sincek aciklamalar yaparsa okey, hala senin icine sinmezse artik karar senin.

Çok sinir bozucu bence de. Ben çok kıskanırdım yani önüme geleni kıskanan biri değilim ama garip bir his uyandırdı bende anlattıklarınız. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızda iki tane kız kankası vardı (güya kardeş) Kızların yanımda sevgilime yılışık davrandığını gördüm ve bana karşı aşırı garipti ikisi de. Şöyle söyliyim kızlardan biri erkek arkadaşımla görüşmek istedi, haberim vardı normal karşıladım. O gün kızla karşılaştık bana dedi ki "Canım sevgilinin yanına uğra arada beni sevgilisi zannettiler seni tanımıyorlar sanırımmmm" Çok gıcıklardı ya, şu an ikisiyle de görüşmüyor Aslında gerçekten kıskanç değilim bir kız arkadaşı daha var liseden hala görüşür, ben de görüşürüm arada melek gibi kız çok iyi bir insan. Görünce içten sarılasım gelir

Ne yapmak istiyorsun?
Ayrılmak mı
yoksa o kızı hayatından çıkarsın/benim bu kırgınlığımı toparlasın/arkadaş grubuyla
beni de tanıştırsın mı?

Ama şunu da söyleyeyim 10 yıllık arkadaşları nasıl bilmez seni?
Bizim arkadaşımızın sevgilisi olunca boy boy resmini atıyor ya da tanıştırır.
Hatta 1 tanesine isyan ettik hepsini tanıştırma yetti artık diye.

Karar senin.

Ayrica bu kadar uzun suren arkadasligi erkek arkadasinin bitirmesini beklersen üzülürsün cunku bitmez bitiremez. Ve uzun sure ayni insanlarla takilinca o insanin her halini goruyosun yalan soyleyince nasil hareket ediyor, flortoz mu, duygusal mi. Bu gibi seyler zaten direkt arada iliski olma ihtimalini bitiriyor

Mutlaka yüzyüze görüş ve deki aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum. Aynı şey sana olsa nasilsa çocukluk aşkın mi derdin bana de.hani olabilir bunda sorun yok ama hic demedin buna bozuldm.ustelik çok samimi bir iletişimin var .benim geçmişte oyle bir durumum olan arkadasm olsa mesafe koyarm yada sana soylerdm dürüst olmak adına de.icini boşalt yani. icine attıkça dha da kötü olursun. verdiği cevaplara göre bir yol izlersin. ve artık onla muhatap olmanı istemiyorum de.her resmini begenmissn beni bile o kdr takip etmiyorsun gibisinden konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…