"Eski kaşardan tost, eski sevgiliden dost olmaz. "
Ben olsam ben de düşünürdüm haksız da değilsiniz.İnanın gözüm kapalı güvenebilirdim ona. Ama şimdi ayrılığı bile düşünür oldum.
Hep şehir dışında arkadaşları. Bizim olduğumuz şehirde okumuyorlar.sadece kızı demiyorum ki
o grupla neden tanıştır mıyor?
"ezgi'ye bahsetmiştim" çok yetersiz bence
Şuan o kadar karışık ki kafam .Ben olsam ben de düşünürdüm haksız da değilsiniz.
Henüz 3.5 ay oldu.
Peki bunu ona söyledin mi?Aynı şeyi ben yapsam ne hissederdin diye sordun mu?
En sevmediğim şey , eski sevgilim ama eskidendi onlar arkadaşız ayağı.Rahat biri de değil diyorsun.
İlişkiniz yeni mi başladı?
Şuan hiç birrşey düşünemiyorum.Ne tarafından baksam hayal kırıklığı.Siz sormasanız söyleyecek gibi değilmiş eskiden sevgili olduklarını bide masum masum anlatmış sanki çok normalmiş gibi. Kıskanmanız çok normal neden o kadar yakınlar sonuçta hayatında sen varsın biraz mesafeli olabilirmiş.
İnsan aa çocukluk deyip gülüp geçiştiremiyor. Aksine o zamanki duygular daha saf,daha temiz oluyor.İşte benim canımı acıtan yer burası.
Benim erkek arkadaşım duygusal,hassas birisi.Valla bir tek bana normal geldi galiba olay. Yakin arkadaslarinin her fotografini begenmesinde hic sorun goremedim. Ayrica 8.sinif gibi kucuk bir siniftaki olayi anlagmasini da beklemezdim, o yastaki sey zaten sacma oluyor. Benim daha buyuk yasta zamaninda bana ilgi duyan arkadaslarim var, hala gorusuruz, sevgililerini de tanirim. Ne yani o yillarda hissettiler ben hissetmedim kapandi gitti, simdi sevgilisine niye anlatsin. 8.sinifta ciktigi kisiyi anlatirsa bir tuhaf hissederim ben ergen mi ne derim :)
Ben buraya kadar sorun goremedim. Ama surada buyuk bir sorun var neden o samimi arkadaslari sizi tanimiyor. Ben acikcasi sizin yazdiklariniza degil beni arkadaslariyla tanistirmamasina bozulur ve kirilirdim. Sevgisinden suphe ederdim. Bence odak noktaniz burasi olsun.
Size denk gelmiş ama benim sevgilim sürekli diyalog halinde onlarla. Ben üzülmeyeyim de ne yapıyım.Aynen bende öyle düşünüyorum kıyıda köşede buluşmaya çalışmak kimse görmesin diye saklanmaya çalışmak hepsinin bi anısı oluyor nen gecen 7. 8. Sınıftaki sevgili olduğumuz kişiyi facede denk geldi gördüm ve aklıma o günler geldi açıkçası üzülmekte ve sevgiline bozulmakta çok haklısın ...
Benim erkek arkadaşım duygusal,hassas birisi.
Ve 8. sınıftada aynen böyle biriydi bence.
Yani çok güçlü bir duygusal bağı olmasa o zamanda birlikte olmazdı.
Ve o insanı hep gördü 10 yıl boyunca.
Belkide ilk seni seviyorum dediği insandı. Ama bana anlatmadı bunu.
Ben yaşına takılmıyorum çünkü onu biliyorum.
Belki senelerce platonik olarak devam etti duyguları.
Şimdi yüzyüze görüşmek istiyor ne yapmalıyımCanim benim yine ben ayni yere geliyorum, bu kadar duygusal hassas erkek seni nasil arkadaslariyla tanistirmaz. Ben bunu sorgulardim.
Ayrica 10 yil cok uzun bir sure olcak olsaydi zaten olurdu. Platonik hissediyor mudur sanmam o zaman her fotografini begenmezdi, iyice icine gomerdi. Yani duygusal hassas erkek modeli budur benim gozumde. Dedigim gibi ben anlatmasini beklemezdim. Bende 8.sinifta birine deli gibi asik oldugumu saniyordum. Bu arada bende duygusallikta cigirlar acan biriyim. Ama simdi 8. siniftaki olay hic gozumun onune bile gelmiyor. Bilmiyorum benim yorumum bu.
Ha sunu da ekleyeyim ben sevgilini aklamiyorum. yazini okuyunca sevgilinle ilgili bende hos seyler cagrismadi. Ben senin yerinde olsam neden 10 yillik arkadaslariyla tanismiyorum, neden beni tanistirmiyor derdim.
Şimdi yüzyüze görüşmek istiyor ne yapmalıyım
İyi akşamlar herkese.
Ben çok kırgınım,çok kızgınım.
Erkek arkadaşımın samimiyim dediği 10 yıllık bir arkadaş grubu var.Bu arkadaş grubunda da x adlı bir kız var.
Kızı hiç görmedim,sadece fotoğraflardan biliyorum.Bana yakın arkadaşım diye anlatmıştı.
Bir arkadaşlarına geçmiş olsuna gideceklerdi ve buluşmayı ayarlamak için bir whatsapp grubu oluşturmuşlardı.
Erkek arkadaşım yanımda konuşuyordu ama hep bu x kişisi ve erkek arkadaşım arasında oluyordu konuşma.Diğerleri ise çok nadir cevap veriyorlardı.Ben hissettirmedim hiç bozulduğumu.
Ve ertesi gün geçmiş olsuna gittikten sonra erkek arkadaşım bir iki saat x,Ahmet ve kendiisinin oturup hem yemek yiyeceklerini hem de sohbet edeceklerini söyledi. Erkek arkadaşım onlarla buluştuğunda ben müsait olunca yazarsın dedikten sonra onların yanından ayrılana dek bana birşey yazmadı.
Ben erkek arkadaşıma x beni biliyor mu dediğimde,belki Ezgi söylemiştir çünkü ona söyledim demişti.
Ben dün erkek arkadaşımın profiline girdiğimde yan tarafta bu kızın profilini gördüm.Denk geldi ve merakımdan baktım. Erkek arkadaşım neredeyse her fotoğrafını beğenmişti.
Ben böyle şeylere bozulurum belki saçma geliyordur size ama o an birşey hissettim ve moral olarak çöktüm.
Kadınlar hisseder derler ya işte bende hissettim.
Birşey soracağım dedim.
Sen geçmişte bu x'e dair bi ilgin var mıydı dedim
Evet uzun zaman önce kısa bir beraberliğimiz olmuştu ama ikimizde çocuktuk sen yapmadın mı çocukken saçma sapan şeyler dedi.
Ve benim başımdan kaynar sular döküldü kızlar.Bilmiyorum kendimi aptal gibi hissettim.
Belki de ilk aşık olduğu kızdı,belki de ilk elini tuttuğu insandı.
Belki de ilk seni seviyorum dediği kızdı.
Ben çok ama çok kırıldım.
Erkek arkadaşıma güveniyorum ama şuan sesini bile duymak istemiyorum onun.
Seninle şuan konuşmak istemiyorum dedim.Ben beklerim ne zaman istersen yaz buradayım bekliyorum dedi.
Sizce ben haksız mıyım bu kadar kırılmakta ? Şuan ki tavrım ne olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?