• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kırgınım,çok kızgınım

Ya bence bir problem yok. Çünkü arkadas grubu olmuslar.
Emin ol ben de cok kıskancım ve sevgilim de aşırı kıskanç. Üstelik ben de sevgilim de karsi cinsteki arkadaslara karsi mesafemizi koruruz. Ama benim senin dedigin zamanlarda bana ilgisini soyleyen 2 erkek arkadasım var, şuan ben de sevgilim de onlarla cok iyi arkadaşız. Ve eminim ki bana karsı hicbir sey hissetmiyorlar. Hatta 1 tanesi 1 yil sonra falan sevgilisiyle evlenicek. :) Yani o zamanlar cocukluk edip biseyler hissedebiliyorsun, ve bu gercekten 1 ay sonra falan bi baskasini begenmeye başlıyorsun. :KK70:

Çok fazla yormayın bence birbirinizi, sana açık olmasını ve kızlarla arasndaki mesafesine dikkat etmesi gerektiğini bellet iyice o yeter. Senin sevgine eminsen, yıpratma kendini de. Bak cok sik da görüşmüyorlarmış, o yuzden endise etme.

Seni kırdığını anlat, ama yıpratmayın birbirinizi. :)

Hem henüz 3 buçuk aylık bir iliskiyi anlatmasına gerek yok arkadaslarına. Ben de hemen anlatmamıştım, yani cok cok samimi gördüklerime anlatmıştım.

Ustelik erkek arkadasın da cok ikna edici konuşmus.:)

Eskiden de olsa eski kız arakadaşı da olsa ne bu samimiyet,
Benim bildiğim bir insan kan ki modunda olmaz ,

Artık bir iletişim kurmayacağını hiç bir şeyin ikimizden daha önemli olmadığını söyledi.
Bende bir şans verdim.
bla bla bla şahsen ben inanmadım benimde başıma geldi senden değerli kimse yok bitirme söz konuşmayacağım sonuç tekrardan konuşmuşlar hemde hergün sen öğrenincemi aklı başına gelmiş konuşmamamsı gerektiğini aynısını sen ona yapsan eski sevgilinle arkadaş olup konuşsan :KK20::KK20: bana hiç inandırıcı gelmedi :KK14::KK14:

Kız başka şehirde okuyor. Bende o gün geziye gitmiştim.
Denk gelmemiştik yani
Ben sevgilimin gerçekten yakın olan yurt dışındaki arklarıyla bile tanışıyorum. Telefonda onlar selam söler ben sölerim ne zaman geliyorsunuz der, resme yorum yapar nette, takip ederiz vs bi şekilde muhattab oluruz yani. Sizinki biraz garip geldi bana.

İyide saklamamış ki sormuşsun söylemiş. Hayır bide ilk sevdiği ilk elini tuttuğu ilk aşkı şu bu al Bebek'ten birini büyüt her konuda ilki sen ol

ben ne olursa olsun geçmişte duygusal olarak bir şeyler paylaşılan insanla devamlı görüşülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim eşim eskiden sevgili olduğu biriyle görüşse ben kıyameti koparırım, müsade edemem. Bildiğim kadarıyla öyle birisi yok şu anda :KK20:

Istemese hiç anlatmayabilirdi bence yine de dürüst davranmis. ..KIM KIMIN TÜM GECMISINI BILEBILIR KI YA DA GERÇEKTEN PAYLAŞMAK GEREK MI ACABA
Siz flört asamasindasiniz belki baştan anlatmak istememis tir bana tepkiniz fazla geldi gülüp gecebilseydiniz hem siz daha iyi olurdunuz hem konuyu da kızı da ciddiye almamis olurdunuz bence ....
Neye kime neden kiriliyorsunuz ki anlamadım sorunca doğruyu söylemiş işte bu bile takdiri haketmez mi?

Ben eşimin bütün arkadaşlarını tanırım keza oda benimkileri..

10 Yıllık arkadaşlıkları var ama sizinle neden hıc tanıstırma gereği duymamış sordunuz mu?

Bence haklısın. Kadınlar hissederler. Ayrıca her paylaşımı begenmek bir ilgidir. Bana kizanlar olacak belki ama sosyal medya çok güzel kişilik ve davranis analizi veriyor bize. Bende hemen anlarım böyle şeyleri.

Back
X