Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 yıl görüşmediğim birisiyle 11 yıl snra görüşünce eskisi gibi olmam mümkün değil,sen fazla beklenti içine girmişsin.Arkadaşınsa seni sadece bi tanıdık olarak düşünüp davranmış anladığım kadarıyla,üslup da yanlış doğal olarak.
kızlar lisedeyken çok samimi olduğumuz bi grubumuz vardı,
3 kızdık ama aramızdan su sızmazdı,
neyse aradan 11 yıl geçti
herkes bi yere dağıldı,
bi arkadaşımız evlenip düzceye geldi,bende istanbuldayım,diğer arkadaşımızda memleketinde kaldı
memleketinde kalan arkadaşımız (adı özlem olsun),düzcede kalan arkadaşımıza (adı zeynep olsun) misafirliğe gitmişti geçen hafta..
neyse aradılar beni özlem istanbula teyzesine gelicek gelmişken senide görmek istiyor..
başım gözüm üstüne dedim,zaten çok özlemiştim onuda..
neyse gelmeden sürekli arayıp emrivaki yaptı,geldiğimde camileri gezelim topkapı sarayına gidelim diye,
baban gezdirsin bizi,sıcakta zor olur kendimiz gezemeyiz tarzı konuştu,
dedim ki babam çalışıyor o gün ben seni gezdiririm dedim,bana uzak orası kızlar ben tuzlada oturuyorum bide,oralarıda hiç bilmiyorum desem yeri
neyse ctesi kadıköyde buluştuk karşıya geçicez,sürekli aşağılar tarzda bakıyor,liseden sonra çok modern olmuşsun,
böyle değildin felan tarzı..neyse dedim ezgi sessiz ol,misafir bişe deme..
saat öğlen 11de buluştuk akşam 11de eve girdim..heryerini gezdirdim oraların,elini cebine attırmadım,ama ne bi sıcak davranış ne bi teşekkür,
akşam bize gelcek sanıyodum,annemede gelceğini söylemiştim,kadın hazırlık yapmış,dolmuşta demesin mi size gelmiycem maltepede inip teyzeme gidicem,
ses etmedim iyi dedim,çarşamba memlekete dönmeden sana muhakak uğrarım dedi,
bende bugüne kadar bekliyorumki bi msj atsın söz verdim gelicem diye ama kusura bakma gelemedim hakkını helal et teşekkür ederim felan diye..
hiç sesi çıkmadı..arabasına binmesine 1 saat kala msj attıma az önce,çok kırıldım ctesiden sonra ne aradın ne sordun nede gelemiycem dedin,bari helallik isteseydin 11 yıl sonra görüşmüştük dedim.
ukalaca diyoki zeynep beni gezdirdi hiç böyle bişe demedi bana,aramıycağımı nerden biliyodun..
sen zeynepin evinde misafirdin gezdirmesi normal,hem ben gezdirmekte değilim ki,gelicem diye söz verdin gelmedin,kusura bakma demek yerine azarlıyosun bide dedim..
neyse hayırlı yolcklar yazdım gönderidm..hiç msj atma gereği bile duymadı..
demek istediğim şu kızlar,resmen kullanılmış hissettim kendimi,işi bittikten sonra arama gereği bile duymadı..nası kırıldım anlatamam.ben asla böyle bişe yapamazdım..bazen diyorum boşver onun nezaketsizliği,ama genede 11 yıl sonra bu davranışı haketmedimi düşünüyorum((
İnsanlar Nankör Bunu Biliyorum..
Yazdıklarına da Hiç Şaşırmadım..
Ama Beni Arayıp Sormasa da, Ben Mesaj Atmazdım Daha..
Ne Demisşler İyilik Yap, Denize At..
Ne Diye Mesaj Atıp Kendisini Değerli Hissettiriyorsun ki Arkadaşına??
Bırak Helalleşmesin..
Bunu Düşünmeyen, Teşekkürü Bile Sana Çok Gören İnsandan Arkadaş mı Olur??
Bir de Bana da Birisi Mesaj Atsa, Helalleşmedin Falan Diye..
Emrivaki Gibi..
Senin Yaptığında Hoş Değil Yani...
Bence Üzülecek Bir Şey Yok..
Sen Üzerine Düşen Herşeyi Yapmışsın..
11 Yıldır Zaten Hayatında Yoktular..
Bir Eksiklik Varmıydı? Yoktu..
Hayatını Gayet Güzelde Devam Ettiriyordun..
Bırak Bundan Sonra Böyle İnsanlar Hayatında Olsa Ne Olmasalar Ne Yani ??
Salla Gitsin..
Kendine Çok İyi Bak..![]()
kızlar lisedeyken çok samimi olduğumuz bi grubumuz vardı,
3 kızdık ama aramızdan su sızmazdı,
neyse aradan 11 yıl geçti
herkes bi yere dağıldı,
bi arkadaşımız evlenip düzceye geldi,bende istanbuldayım,diğer arkadaşımızda memleketinde kaldı
memleketinde kalan arkadaşımız (adı özlem olsun),düzcede kalan arkadaşımıza (adı zeynep olsun) misafirliğe gitmişti geçen hafta..
neyse aradılar beni özlem istanbula teyzesine gelicek gelmişken senide görmek istiyor..
başım gözüm üstüne dedim,zaten çok özlemiştim onuda..
neyse gelmeden sürekli arayıp emrivaki yaptı,geldiğimde camileri gezelim topkapı sarayına gidelim diye,
baban gezdirsin bizi,sıcakta zor olur kendimiz gezemeyiz tarzı konuştu,
dedim ki babam çalışıyor o gün ben seni gezdiririm dedim,bana uzak orası kızlar ben tuzlada oturuyorum bide,oralarıda hiç bilmiyorum desem yeri
neyse ctesi kadıköyde buluştuk karşıya geçicez,sürekli aşağılar tarzda bakıyor,liseden sonra çok modern olmuşsun,
böyle değildin felan tarzı..neyse dedim ezgi sessiz ol,misafir bişe deme..
saat öğlen 11de buluştuk akşam 11de eve girdim..heryerini gezdirdim oraların,elini cebine attırmadım,ama ne bi sıcak davranış ne bi teşekkür,
akşam bize gelcek sanıyodum,annemede gelceğini söylemiştim,kadın hazırlık yapmış,dolmuşta demesin mi size gelmiycem maltepede inip teyzeme gidicem,
ses etmedim iyi dedim,çarşamba memlekete dönmeden sana muhakak uğrarım dedi,
bende bugüne kadar bekliyorumki bi msj atsın söz verdim gelicem diye ama kusura bakma gelemedim hakkını helal et teşekkür ederim felan diye..
hiç sesi çıkmadı..arabasına binmesine 1 saat kala msj attıma az önce,çok kırıldım ctesiden sonra ne aradın ne sordun nede gelemiycem dedin,bari helallik isteseydin 11 yıl sonra görüşmüştük dedim.
ukalaca diyoki zeynep beni gezdirdi hiç böyle bişe demedi bana,aramıycağımı nerden biliyodun..
sen zeynepin evinde misafirdin gezdirmesi normal,hem ben gezdirmekte değilim ki,gelicem diye söz verdin gelmedin,kusura bakma demek yerine azarlıyosun bide dedim..
neyse hayırlı yolcklar yazdım gönderidm..hiç msj atma gereği bile duymadı..
demek istediğim şu kızlar,resmen kullanılmış hissettim kendimi,işi bittikten sonra arama gereği bile duymadı..nası kırıldım anlatamam.ben asla böyle bişe yapamazdım..bazen diyorum boşver onun nezaketsizliği,ama genede 11 yıl sonra bu davranışı haketmedimi düşünüyorum((
:))) senin yaptığında hoş değil demişsin..
buna güldüm inan,derdim onun helallik istemesi değildiki,
ama başkasından duymasındansa ona kırgınlığı benden duyması daha iyiydi..
gerekçesiyle beraber söyledim..sanırım yanlış anladın beni,tabiki 11 yıldır hayatımda yoktu,
ona endeksli yaşamıyorum zaten :)
yazımın son 2 satırını tekrar oku istersen..
sende kendine iyi bak
Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.
Yanlış içerik... Kendi ailesi ile değil arkadaşı ile sorun yaşıyor...
sana degısmıs modernlesmıssın asagılarak seklınde bakmıs yaa ,emın ol asaglamak amaclı bakmadı o sekılde sana -kendısı lısede oldugu gıbı kaldıgından kendını yakıstıramamstr senın yanına ,sen onu asagılama dıe o erken davranıp asaglamıs senısen degısmıssın medenı olmussun ,o kaldıgı yerde ıyıce yobazlasmıs .senı gordukten sonra aramamasının sebebıde kesınlıkle bu ,kafa yapınızın artık uymuyacagının bılıncınde.bırde baban bızı gezdırsn demek ne demek yaa nasıl bole emır verebılıyor patavatsızın tekı hıc hoslanmam boyle tıplerden .ne yazıkkı tatlım hemcınslerımz kıskanc oluyorlar ,o samımı dostluklar ılkokul lıse cagında kalıyor .cunku o zmanları cocuk oluyorsn aklın sadece cocukca seylere calsıyor .ama buyudugunde gıydıgını gezdıgını hatta sevgılı oldugun cocugu bıle kıskanıyor hemcınslerımz ne yazıkkı .bunları hepımız yasadık tek degılsın yanı ,bende gıydıgım herseyle elestırılırdım arkadasım laf sokardı bunamı verdın bu parayı derdı gıder aynısını kendısıde alırdı .bende senın gıbı 6 yıllık arkadslıgımı bıtırdım .ama sen en azından kırgınlıgını soyleyebılmssn ben hıcbırsey soylemeden bıtrdım .benımde boyle bırtane arkadsım vardı patavatsız menfatcının tekıydı .calısan bır ınsandı ama hız parası yoktu o da ayrı bı celıskı ya neyse .ısten ayrılan bendım yedıgımzın ıctıgımzn hesabını odeyende bendım .bu kadar dusuncesız bır ınsandı .ınsan dusunmezmı bu kız ısten ayrıldı parası varmı yokmu dıye dusunur dımı .ama bunda yoktu oyle seyler .utanmadan benım bugun param yok cnm dıyıp yedıgının ıctıgının hesabını uzerıme yıkardı .maddı durum olarak onlardan ıyıyız sanırım onun dusuncesı ,suzan ıstende cıksa para sıkıntısı olmaz onun rahatlıgıyla uzerıme bınıyordu .bı kere hatrlamam hesap odedıgını .yıne bırgun oturdugumz bı cafe de bunun plastık kupelerını cok begenmsdım .takmalıgına ıstedıgımde yaa sacmalama bılmıyormusun benım tıtızlık hassasıyetımı dıyıp takmalıgına vermemsdı ,tıtızlık hassasıyetlıgınden kupeyı takmalıgına ızın vermıyen kız ,benım epılator aletımle orasının burasının tuyunu alan kız .o zman cok kırılmstım.6 tllık kupeyı ben bırak takmalıgına ,senden degerlımı cnm al senın olsun dedım .ama otakmalıgına bıle ızın vermedı.malı cok kıymertlıydı.öylelıkle arkadslıgımı bıtrdım sessızce .demedım bıle sana sunu yaptım bunu yaptım sen bunların karsısında bana bunları yaptın dıe bır kere soylemedım .ben hoslanmam yaptıgım ettıgım seyı yuzune soylemekten .ınsanlarımz okadar nankor ki,yaptıgın ettıtgın seyı kırılarak yuzune soylesen bu seferde ,sen yaptıgın ıyılıklerı yuzume kakmak ıcınmı yapıyordun yazıklar olsun vay soyle vay boyle der yıne senı suclu duruma dusurur.o yuzden Allah bılsın yeter .sende sıkma canını ınan degmıyor .arkadaslık kavramına bu kadar da onem verme.bencıl ol emın ol ozman daha cok degerlı oluyorsun .