Çok kırgınım ,ne yapmalıyım?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Öncelikle yazım doğru anlatabilmek adına biraz uzun oldu arkadaşlar

Doğuda esimin görevinden dolayı gurbetin dibindeyim.tanıdığım arkadaşlık ettiğim kimse yok bir çocuğum var 3 yaşında. Tayinimiz bu yaz çıktı tek sevincim vardı bekarliktan beri arkadarkadaşım olan sevdiğim hemşehrim olan arkadaşımın esininde tayininin buraya çıkması.tek dayanağım buydu.gurbet gerçekten zor birde bizim durumumuzda.her neyse çok sık olmasada görüşüyorduk ben bir kac kere çok bunaldigim için sadece kahve içmeye gitmek istedim ama zaten samimi olduğumuz için hazırlık yada temizlik falan beklemiyorum tek temennim dertlesmek yarenlik etmek ve gerçekten bir kahve.zaten diyetteyim.2 kere müsait değilim dedi nazik şekild e çevirdi hic takılmadım .ama yani mesafeli değiliz normalde çok sıcakkanlı eğlenceli birisidir.bunu hissetsem asla gitmem.ben çalışıyorum üstelik o ev hanımı.biz sitede oturuyoruz jenarotor problemimiz yok.ama onlarda var elektirik uzun süre giderebiliyor.bir gün çok ama çok yorgun olmama rağmen eşi yok yalnız kalmasınlar diye eşimi götürdüm onları aldık.onunda oglum la yaşıt bir kızı var.gece misafir ettim eğlendik falan.bunu paylaşmamın sebebi samimiyetimizi anlatmak.en son dedik ki daha sık görüşelim en azından herhafta sonu görüşelim bir hafta bizde bir hafta sizde.ben davet ettim elimden geldiğince ki yemek konusunda iyiyimdir.agirladim teşekkür ettiler.kagit oynadık eğlendik.onun kızı ayrı takıldı benim oğlum ayrı.beraber pek oynamadılar.gecenin sonunda gayet pozitif ayrıldık.hatta arkadaşım haftasonunu beklemeyin görüşelim çok iyi geldi dedi.ayrildik.ikinci gün gece 1 de kızıma grup bulaşmış diye bana msj attı.ben şok.cok üzüldüm bulaşmış derken dedim?oğlumun önceki enfeksiyondan kalma öksürüğü vardı ama kuru ve az bir öksürük. Nerden bulaşmış dedim.bilmiyorum biz hic evden çıkmıyoruz ki dedi.bende benimkinden bulaşacak birşey olduğunu düşünmüyorum dedim.israrla uzattı ve gece 1.dediki cocuklarkonusunda birbirimizi uyaralim dedi.bende sen bilirsin ama ben benim oğlumla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum dedim.cok canım sıkıldı benim oğlumdan bile olsa veba değil bu yani grip.ki o akşam burnu akıyor sanki gibi diye kızından bahsetmişti.biraz gerildik gizliden kimse birşey söylemedi.ama çok bozuldum.normalde yılbaşını beraber planlamıştık.iki tarafta diğerini aramadı. Normalde sevdiğim bir arkadasimdi.ama çok kırgınım kendisine. arar diye bekledim aramadı.burada yapayalniziz.ki olmasak ta sevdiğim bir arkadaşimdi.gecen sene kızının ateşi biraz yükselmiş havale değil ama benzer bisi olmuş.doktor ateşlenmesin demiş.ama normalde cok dikkatli ebeveyn değiller.defalarca uyarmama rağmen çocuk gün boyu abur cubur yer falan.cok dikkat etseler ve gerçekten oğlumda bir sıkıntı olsa bende pek tabiki dikkat ederim.ama yok.neredeyse 40 günü geçti.aramak istiyorum istemiyorum üzülüyorum siz bu konuda ne dusunursunuz.telegondan yazdım umarım yazım hatam yoktur.tesekkurler

size malum mu olacaktı çocuktan grip bulaşacağı çok bariz bi belirti yoksa? varsa da kendi oynatmasaymış çocuğunu, alsaymış evine götürseymiş. sanki sümüklü mendilini ağzına soktunuz. ay çok saçma ya. ben olsam ben de yazmam bi daha. o kadar kıymetliyse streçe sarsın siz ne yapabilirsiniz ki?

Bende çok üzülüyorum oysa biz yarenlik edecektik herşeyimiz o kadar denktiki.cok yalnızım üzgünüm.onun yaptığına da çok kırgınım.40 gündür her msj ı aramayı o sanıyorum.ama hic aramadı

sanki görüşmek istemiyor gibi
hepimiz titiziz çocuk konularında tabi ama
bunu da bahane etmiş gibi geldi

ben olsam 2 kez arkadaşımı reddetsem ne yapar eder hemen çağırmaya çalışırım
benim aklıma böyle geldi

Arkadaşım yapı olarak biraz rahat vurdumduymaz birisidir.o yüzden aklına gelmemiştir diye düşünmüştüm ama bu son olayda imkansız farkına vaŕmamasi.ben kendimi avutmuşum anlaşılan.

Her hafta görüşmek bana garip geliyor. İlla ki bişey olur bir tatsızlık. Uzun olsun sıkıntısız olsun görüşmeler bence. Öbür yandan hastalanacak tabi bu çocuklar öyle yada böyle. Varsa bir sorunu kendisi dikkat edecekti. Bende olsam aramam. Gereksiz çünkü.

İstemiyorsa görüşmeyin bence.
Benim de görüşmek istemediğim biri var böyle,o sizin gibi değil tabi zorla davet ettiriyor kendini.Ama istemiyorum yani.Bunu da aramayarak ya da geleyim mi dediğinde şöyle işim var böyle işim var olmaz diyerek geçiştirerek anlatmaya çalışıyorum.

40 olmuş görüşmüyorsunuz zaten kimseniz olmadığı için orada başka mecburi bi arkadaşlık gibiymiş öncesi de . Çok takılmayın

Kendiside bana defalarca iyiki sen varsın burada ne yapardım demiş birisi.zorunluluktan görüşmüyoruz evlenmeden öncede sevdiğim zaman geçirdiğim bir arkada şimdi.tersi bir durum hissetsem asla gitmek istemezdim.

Normalde de çok sevdiğim bekarken sık görüştüğüm birisi olduğu için.haftada bir normalde sık olabilir ama başka hiçbir sosyal aktivitemiz olmadığı içindi.ama haklisiniz galiba

Kendiside bana defalarca iyiki sen varsın burada ne yapardım demiş birisi.zorunluluktan görüşmüyoruz evlenmeden öncede sevdiğim zaman geçirdiğim bir arkada şimdi.tersi bir durum hissetsem asla gitmek istemezdim.
Laf ola beri gele..Gerçekten görüşmek istese böyle davranmaz

Cok yalnızım, cok yalnızız...
bunları bu kadar tekrarlamayın ınsanlar sırf bu yuzden verdıgınız deger yuzunden sızden uzaklasabılir. Cunku boyle bır duzendeyız.
Sızı yoran gereksız seyler için hayatınızda huzursuzluk yaratan ınsanlardan uzak durun. Yalnız olmanız dert degıl kendınızle cocugunuz esınızle vakıt gecıremıyor olmanız sorun. Bence gorusmeyın cunku karsınızdakı ınsan bunu ıstemıyor.

sizin yerinizde olsam kendimi uzmem.gorusmek icin bu kadarda kendimi yormam.esit sartlarda degilmisiniz gorusmek isteyen insan gorusur.cocugu konusunda hassas olabilir ama karsi taraftakide bir cocuk cok sacma boyle bir tutum..benim oglumun gozune arkadasin cocugunun parmagi degmisti ertesi sabah bir baktik gozu mikroplanmis.doktora gittik parmaginda mikrop varmis cocugun dedi ki normal bisey yani.gidipte beni niye uyarmadin cocugunun parmaginda mikrop varmis mi diyeydim..bu kadar ustunde durmayin yeni arkadasliklar komsuluklar edinmeye calisin.merak etmeyin heryerde kardesten daha anlayisli insanlar var allah karsinizida hayirli insanlar cikarsin insallh..

Normalde de çok sevdiğim bekarken sık görüştüğüm birisi olduğu için.haftada bir normalde sık olabilir ama başka hiçbir sosyal aktivitemiz olmadığı içindi.ama haklisiniz galiba
Yani evlenince bazı şeyler değişiyor. Kimisinin huyu değişiyor. Tabi ki öncelikler değişiyor. Belki içinde bir sıkıntısı var ve bu şekilde davranmaya başlıyor. Belki yalnız kalmak istiyor. Bir sürü belki var. Sizde tam emin değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Belki son kez bir görüşme ayarlayıp gidişatı belirleyebilirsiniz. Reddedersede ki büyük ihtimalle reddedecek zaten aramaya gerek yok dahada.

Haklisiniz Allah kimseye muhtaç etmesin çok şükür esim var çocuğum var.ben arkadaşıma değer verdiğim için üzüldüm ama o üzülmüyorsa bende kendimi üzmem artık ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…