Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynen böyle düşünüyordum ama sanırım o son görüşmeyi kendisinin talep etmesi gerekirdi isteseydi.ne diyim hayırlısıYani evlenince bazı şeyler değişiyor. Kimisinin huyu değişiyor. Tabi ki öncelikler değişiyor. Belki içinde bir sıkıntısı var ve bu şekilde davranmaya başlıyor. Belki yalnız kalmak istiyor. Bir sürü belki var. Sizde tam emin değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Belki son kez bir görüşme ayarlayıp gidişatı belirleyebilirsiniz. Reddederse de zaten aramaya gerek yok dahada.
Gece 1 olmasaydı ve bulaşmış ifadesini kullanmasaydı bunlar olmazdı.ama zaten sonrasındaki sessizliğide herşeyi anlatıyorArama sorma. Çocuğu kreşe başlayınca kreşe gitmezse okula başlayınca zaten hastalanacak. Mikroplarla tanışmalı çocuklar. Kalkıp da gecenin 1inde sana suçlarcasına mesaj atması terbiyesizlik.
Ben gerçekten çocuğumdan bulaştığını düşünmüyorum ve neredeyse ikisi de evin ayrı yerlerinde takıldılar malum paralel oyun dönemi.ama bulaşmış diyelim velevki bulaşmış sizin söylediğiniz gibi bu şekilde ifade etmesi beni çok kırdı. Gece 1 de msj gelince birden panik oldum.gun içinde daha yapıcı şekilde ifade edebilirdi.anlayissiz bir insan değilim kesinlikle.Allah korusun kimsenin çocuğuna birşey olmasın. Ama ben daha once hiç bilinçli ebeveynligini görmedim aksine çok rahattı.ama belkide sizin söylediğiniz gibidir
- Çocuğun bağışıklık sistemi hassas ise kaygılanması normal . Lakin hiç dışarı çıkmaması izole yaşam sürmesi gerekiyor
- Velev ki sizin çocuğundan bulaştı ( yanlış anlamayın fakat olabilir ; kuluçka dönemi hastalık dönemi ve mikrobun vücutta etkisiz hale gelmesi 2 3 günlük 1 haftalık bir olay değildir)
- Siz arayıp bir hal hatır sorun .Aynı tavırla devam ediyor ise daha da aramayın
- Çocuğu alerjik ,bağışıklık sistemi zayıf ebeveynler bunu bence bildirmeli diğer çocuğu olan yakınlarına ,arkadaşlarına,öğretmenlerine (iki taraf açısından da önemli çünkü
- Sizin aramanızı bekliyor ,çünkü çocuğunuzda bulaştığına kendini ikna etmiş
- Gurbette size kolaylıklar dilerim .
Galiba öyle ama üzülüyorum bunca yıllık arkadaşlığım böyle saçma bitti.ama arkadaşlıkta bir ilişki gibi tek taraflı sürmez galibaSen boşver bu kadını canım. Belli ki aranızda iletişim kopukluğu olmuş. Bi şekilde yanlış anlaşılmışsınız karşılıklı. O da belki aynı şeyler söyler sorsan. Ama ben arkadaşın zorunluluk olduğunu düşünmüyorum yalnızlıkta. Başka uğraşlar da bulabilirsin. İnsanız kurt sürüsü değiliz kitap oku çık dolaş. Kadın kim bilir neye triplendi. Düzeltmek için de bi çabası yok. Neden sen tek çabalayasın.
Ben gerçekten çocuğumdan bulaştığını düşünmüyorum ve neredeyse ikisi de evin ayrı yerlerinde takıldılar malum paralel oyun dönemi.ama bulaşmış diyelim velevki bulaşmış sizin söylediğiniz gibi bu şekilde ifade etmesi beni çok kırdı. Gece 1 de msj gelince birden panik oldum.gun içinde daha yapıcı şekilde ifade edebilirdi.anlayissiz bir insan değilim kesinlikle.Allah korusun kimsenin çocuğuna birşey olmasın. Ama ben daha once hiç bilinçli ebeveynligini görmedim aksine çok rahattı.ama belkide sizin söylediğiniz gibidir
+1size malum mu olacaktı çocuktan grip bulaşacağı çok bariz bi belirti yoksa? varsa da kendi oynatmasaymış çocuğunu, alsaymış evine götürseymiş. sanki sümüklü mendilini ağzına soktunuz. ay çok saçma ya. ben olsam ben de yazmam bi daha. o kadar kıymetliyse streçe sarsın siz ne yapabilirsiniz ki?
Ben aynı duyguyu paylaşıyoruz sanıyordum ama haklısınız galibaCok yalnızım, cok yalnızız...
bunları bu kadar tekrarlamayın ınsanlar sırf bu yuzden verdıgınız deger yuzunden sızden uzaklasabılir. Cunku boyle bır duzendeyız.
Sızı yoran gereksız seyler için hayatınızda huzursuzluk yaratan ınsanlardan uzak durun. Yalnız olmanız dert degıl kendınızle cocugunuz esınızle vakıt gecıremıyor olmanız sorun. Bence gorusmeyın cunku karsınızdakı ınsan bunu ıstemıyor.
Bence senin bir suçun yokki sen napabilirsin . Eğer böyle bir riski varsa cocugunun size geldiğin de senin cocugunun oksurdugunu görünce sana izah eder doktor boyle dedi şimdi birşey olursa grip falan zor atlatiyor biz kalkalim en iyisu der kalkar bu kadar hassas ise . Ki bunu sana dese ayıp da olnaz bence . Sana mesaj atmasi sacmaliktan ibaretÖncelikle yazım doğru anlatabilmek adına biraz uzun oldu arkadaşlar
Doğuda esimin görevinden dolayı gurbetin dibindeyim.tanıdığım arkadaşlık ettiğim kimse yok bir çocuğum var 3 yaşında. Tayinimiz bu yaz çıktı tek sevincim vardı bekarliktan beri arkadarkadaşım olan sevdiğim hemşehrim olan arkadaşımın esininde tayininin buraya çıkması.tek dayanağım buydu.gurbet gerçekten zor birde bizim durumumuzda.her neyse çok sık olmasada görüşüyorduk ben bir kac kere çok bunaldigim için sadece kahve içmeye gitmek istedim ama zaten samimi olduğumuz için hazırlık yada temizlik falan beklemiyorum tek temennim dertlesmek yarenlik etmek ve gerçekten bir kahve.zaten diyetteyim.2 kere müsait değilim dedi nazik şekild e çevirdi hic takılmadım .ama yani mesafeli değiliz normalde çok sıcakkanlı eğlenceli birisidir.bunu hissetsem asla gitmem.ben çalışıyorum üstelik o ev hanımı.biz sitede oturuyoruz jenarotor problemimiz yok.ama onlarda var elektirik uzun süre giderebiliyor.bir gün çok ama çok yorgun olmama rağmen eşi yok yalnız kalmasınlar diye eşimi götürdüm onları aldık.onunda oglum la yaşıt bir kızı var.gece misafir ettim eğlendik falan.bunu paylaşmamın sebebi samimiyetimizi anlatmak.en son dedik ki daha sık görüşelim en azından herhafta sonu görüşelim bir hafta bizde bir hafta sizde.ben davet ettim elimden geldiğince ki yemek konusunda iyiyimdir.agirladim teşekkür ettiler.kagit oynadık eğlendik.onun kızı ayrı takıldı benim oğlum ayrı.beraber pek oynamadılar.gecenin sonunda gayet pozitif ayrıldık.hatta arkadaşım haftasonunu beklemeyin görüşelim çok iyi geldi dedi.ayrildik.ikinci gün gece 1 de kızıma grup bulaşmış diye bana msj attı.ben şok.cok üzüldüm bulaşmış derken dedim?oğlumun önceki enfeksiyondan kalma öksürüğü vardı ama kuru ve az bir öksürük. Nerden bulaşmış dedim.bilmiyorum biz hic evden çıkmıyoruz ki dedi.bende benimkinden bulaşacak birşey olduğunu düşünmüyorum dedim.israrla uzattı ve gece 1.dediki cocuklarkonusunda birbirimizi uyaralim dedi.bende sen bilirsin ama ben benim oğlumla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum dedim.cok canım sıkıldı benim oğlumdan bile olsa veba değil bu yani grip.ki o akşam burnu akıyor sanki gibi diye kızından bahsetmişti.biraz gerildik gizliden kimse birşey söylemedi.ama çok bozuldum.normalde yılbaşını beraber planlamıştık.iki tarafta diğerini aramadı. Normalde sevdiğim bir arkadasimdi.ama çok kırgınım kendisine. arar diye bekledim aramadı.burada yapayalniziz.ki olmasak ta sevdiğim bir arkadaşimdi.gecen sene kızının ateşi biraz yükselmiş havale değil ama benzer bisi olmuş.doktor ateşlenmesin demiş.ama normalde cok dikkatli ebeveyn değiller.defalarca uyarmama rağmen çocuk gün boyu abur cubur yer falan.cok dikkat etseler ve gerçekten oğlumda bir sıkıntı olsa bende pek tabiki dikkat ederim.ama yok.neredeyse 40 günü geçti.aramak istiyorum istemiyorum üzülüyorum siz bu konuda ne dusunursunuz.telegondan yazdım umarım yazım hatam yoktur.tesekkurler
Bu kesinlikle benim teklifim değildi. Ya görüşemiyoruz daha sık görüşelim en azından her hafta birimizde olalım diye karar aldik doğaçlama karşılıklı bir konuşmaydı.son ayrılırken de haftasonunu beklemeyin ne zaman isterseniz gelin dediHer hafta sonu görüşme teklifiniz kasmıştır belki
Bir de siz iyi bir dostsunuz ama o hanım sizden farklı bu konularda bence
Yaptığı da çok çirkin ben olsam asla aramam.
Saplantılı değilim yani öyle düşünüyorum en azından.gidip gelmeyi geçtim kac yıllık arkadaşlığim anlamadığım saçma bir sebeple bitiyor ben asıl buna üzüldüm ve kırgınım.sagolsun arkadaşlar buradaki yorumlar yol gösterici olduVirüslerin kuluçka süresi vardır 1 gecede grip mi olurmuş yahu! Ayrıca ben de çok içli dışlı olmayı sevmiyorum insanlarla. Her haftasonu gel git benim standartlarıma göre çok fazla. Sizin gibi sürekli bir arkadaşım beni düşünse 40 gün oldu görüşmedik diye dertlense korkardım hehalde saplantılı diye. Tabi bunlar benim değerlendirmem. Ben bir daha görüşmeyin derim. Zaten çocuğunuzu ve sizi suçlamış hastalık için. Böyle gereksiz insanlar için ne canınızı sıkıyorsunuz ki?