KIZLAR MERHABA ,Benim sıkıntım sevgilim.3 yıldır birlikteyiz.Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olan bi ilişkimiz var .Dün bir sıkıntı yaşadık 4 gün görüşemedik işlerden yoğunluktan .Aşkım akşam gelecekmisin diye mesaj attım .1 saat kadar cevap vermedi.sonra hayatıımmm yazdım 10 dk sonra evet diye mesaj yazdı.bende tamam sevgilim ben yemek yaparım .film alayım güzel bitane güzel vakit geçirelim seni çok seviyorum canım benim çok özledimmm yazdım.ben anlamadımki noldu dedi.akşam geleceksin ya dedim yoo nerden çıkarttın dedi .kusura bakmayın uzun oluyor ama gelecekmisin yazdım evet dedin ya dedim ben görmedimki evet diye hayatım yazmışsın ona dedim dedi yanlışlıkla silmişim dedi.bende tabi sitem ettim sen benim msjımı nasıl okumadan silersin falan diye birazda abarttım ağzıma geleni yazdım.
hakaret yada kötü söz değil) genel sitem. tabi. ve konu ayrılmaya geldi ve ayrıldık ben dedim ayrılalım diye o da tamam yeter artık istemiyorum seni falan dedi bana bunları söyleyen biriyle benim zaten işim olmaz bundan sonra dedi.kızlar gerçekten kötü laf etmedim .nasıl buraya geldi bi msj anlamadım şimdi okadar kırgınımki beni arayıp sormuyor.bu gün 3. gün ses soluk yok .şimdi sanki nefesim kesiliyor gibi nolduğunu çözemiyorum.sizce başkası olabilirmi hayatında.kabul etmedi ama biri oldacağını falan.