çok kırgınım:(

merhaba canım , yazdıkların beni geçmişime götürdü , ne tatlı anlardı onlar .. ayrılık acısı , bitti mi kuşkusu , insanın 1 saniye bile acısını unutamadan her şey normalmiş gibi hayatına devam etmek zorunda olması . boğazını sıkan görünmez iki el , o yürek acısı , zaman en iyi ilaç denirken inadına saniyelerin geçmek bilmemesi , uyanırken yokluğunun acısına uyanman , ilk onu hatırlaması beynin . her köşe başında acaba şurdan çıkacak mı karşıma diye umman .. 3 yıl uzun bir zaman , sıkılmış olsa , bir başkası olsa daha önce de sinyaller almışsındır , aldın mı onu düşün ? sadece bu olaysa pire için yorgan yakmaya gerek yok , burda yazılanları oku ama yine de çok olumsuzluğa kapılma , sen onu bizden daha iyi tanıyorsun . bir müddet sende arama sorma , uzun ilişki insanı bunaltıyor bazen , belki bunalmıştır , insan eski sorumsuz günlerini özleyebiliyor , ona biraz zaman ver . Herşeyi Allaha havale et , hayırlı olanı dile . dua etmek hem seni rahatlatır , hemde pozitif düşünmen ile bu elektriği ona yollayıp harekete geçmesini sağlayabilirsin .
her şey gönlünce olsun .

Bana bak gerizekali ..
Bende bayılmıyordum sana ama en azından senin gibi kaypak davranmadım .
Yakında söyleyecektim ayrılmak istediğimi .
Iyi oldu kendin sıyrıldın pacamdan çok sağol de yolla engelle ..
Bence en azından onu bekleyen zavallı kız imajından az yırtarsın..

3 yılımı çöp mü etti yani ben açıkçası aşırı gergin ve sinirliyim sinirimi alamıyorum çünki mesajıma telefonuma cevap vermiyor.yanınada gidip kendimi daha fazla küçük düşürmek istemiyorum.hırsımı bi alabilsem baksın yoluna beni istemiyorsa ne denir

Bide ayrılık gerektirecek bi konu yok bi anda nolduğumu şaşırdım.

Karşına çıksan da bir şey değişmeyecek.
Illa suratına bakıp bitti mi desin .
3 yılın çöp mu oldu bilmem ama ben ilişkilerde güzel zamanlar geçirmeyi kendime anı katmayı severim .

3 yılını çöp etmedin. Hayatının geri kalanını kazandın. Basit bir şekilde aramana dönmeyen, mesajına doğru düzgün cevap yazmayan birinden kurtuldun.

Canım sen aradıkça ve mesaj atttıkça açmıycak o telefonu ve daha da itici olcaksın. Kendimden biliyorum malesef. Kendini küçük düşürme. Zamana bırak derim. Bu süreçte eve kapanıp kalma arkadaşlarınla takıl sosyalleş. Ama aramadan asla bidaha mesaj dahi atma

Sevmedim hic bu durumu bennn..
eşimle ilk günkü yazışmalarımız bile duruyor. Surekli konusmaları temizliyor muydu 3 yıldır?
Mesaj silmek bana başka biri olabileceğini hissettirdi..
Ayrica 3yıl çöp olmaz, hayatını kurtarmış olursun. Sen sakın arama

Nasılda güzel tarif etmişsiniz.sadece kıskançlık tartışmalarımız olurdu genellikle onun evden çıkarken haber ver eve girnce haber ver onu giyme çok makyaj yapma gibi başka gerçekten bi sıkıntımız yoktu .ben seni istemiyorum artık demesi yıkıldım şuan kendimi çaresiz aciz gibi hissediyorum

mesajını okumadan siliyor kısa cevaplar atıyor ve günlerce görüşmeseniz aramıyor. Çok bariz başka biri var. Ve tabi ki de sorduğunda inkar eder bunu.

Cok kolay ayrilmis. Ayrilmak icin bahane ariyormus. Yapilacak birsey yok. Evrene salın onu gitsin.

Cok kolay ayrilmis. Ayrilmak icin bahane ariyormus. Yapilacak birsey yok. Evrene salın onu gitsin.
yaşını başını almış insanlarız kendisi 34 yaşında ben 32 yaşındayım bahaneye gerek varmıki yüz yüze görüşülür ilişkimizi yürütemicemizin kararını ortak veririz .ben böyle düşünüyorum o yüzden hiç bir ses alamamak canımı yakıyor.

Yaşı isterse 44 olsun onun kişiliği bu. Allah hayırlılarla karşılaştırsın hepimizi

Bu is yaşa bakmiyor. Eski eşim oglumla bizi birakip gittiginde 40 yaşında idi. Ayriliklarda ortak karar verilmiyor. Baslarken iki kisi baslar iliskiye de bitirirken tek kisinin bitirmesi kafidir. Iliskiler 2 kisi yurur cunku. Uzulme. Olmamasinda da bir hayir vardir. Suan bunu goremezsin, ilerde zaman gosterir sana.

Umarım geç olmadan doğru düzgün bir açıklama ile gelir.birbirimiz için hayırlı olduğuna inanıyordum bu ilişkinin .çok üzülürüm nasıl atlatırım bilmiyorum 2 gündür işe gitmedim senelik iznimi kullanıyorum.yarın iş başı yapacağım yarında aramazsa telefon numaramı değiştirmeyi düşünüyorum hatta evimi bile taşımayı.yüzünü görmek istemem son raddeye getirirse

Mersk etme hersey geciyor. Uc gundur bir aciklama yapmayan bundsn sonra da yapmaz saniyorum. Hayatiniza devam etmrkten baska care yok. Bu zaman zarfinda yalniz kalmayin. Atlatamazsaniz psikologa gidin. Sizi cok iyi anliyorum. Soyleyecek siz bulamiyorum. Kendi kaybeder...

Bence biri var ve mesajları şaşırıp cevap verdi ya da o kişi ile birlikteydi kız size mesaj yazdı. Hemen ayrılmayı dusunmesi ilginc.

Hiç yokmuş ki zaten.

Bana sakinleştinmi diye mesaj atmış .Bende cevap vermedim aramasını bekledim gece 12 de aradı nerdesin dedi evde değilim dedim müsaitte değilim arıcam birazdan dedim halamlardayız dedim.iyi hemen eve git dedi olduuu dedim hırsımı alabilmek için konuşucam seninle nasıl yalan söyliceksin onu göreceğim tabiki geleceğim dedim .halamlardan saat 1 buçuk gibi kalkabildik eve geldimki içeri girmiş(anahtarı vardı)uyumuş koltukta uyandıramadım.bende geçtim uyudum çok uykusuzdum zaten sabahta doğal olarak işe geldim .yani ne olacak?bukadar arsız olmasına tahamül edemiyorum .Mesaj atıcam anahtarımı bırak ve birdaha seni görmek istermiyorum zaten bi kaç eşyası vardı valize koydum onlarıda al git dicem ama dinlemediğim için pişman olurum diye aklım çıkıyor.kızlar yorumlarınız önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…