çok kırgınım:(

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
KIZLAR MERHABA ,Benim sıkıntım sevgilim.3 yıldır birlikteyiz.Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olan bi ilişkimiz var .Dün bir sıkıntı yaşadık 4 gün görüşemedik işlerden yoğunluktan .Aşkım akşam gelecekmisin diye mesaj attım .1 saat kadar cevap vermedi.sonra hayatıımmm yazdım 10 dk sonra evet diye mesaj yazdı.bende tamam sevgilim ben yemek yaparım .film alayım güzel bitane güzel vakit geçirelim seni çok seviyorum canım benim çok özledimmm yazdım.ben anlamadımki noldu dedi.akşam geleceksin ya dedim yoo nerden çıkarttın dedi .kusura bakmayın uzun oluyor ama gelecekmisin yazdım evet dedin ya dedim ben görmedimki evet diye hayatım yazmışsın ona dedim dedi yanlışlıkla silmişim dedi.bende tabi sitem ettim sen benim msjımı nasıl okumadan silersin falan diye birazda abarttım ağzıma geleni yazdım.hakaret yada kötü söz değil) genel sitem. tabi. ve konu ayrılmaya geldi ve ayrıldık ben dedim ayrılalım diye o da tamam yeter artık istemiyorum seni falan dedi bana bunları söyleyen biriyle benim zaten işim olmaz bundan sonra dedi.kızlar gerçekten kötü laf etmedim .nasıl buraya geldi bi msj anlamadım şimdi okadar kırgınımki beni arayıp sormuyor.bu gün 3. gün ses soluk yok .şimdi sanki nefesim kesiliyor gibi nolduğunu çözemiyorum.sizce başkası olabilirmi hayatında.kabul etmedi ama biri oldacağını falan.

Mesajınızı silmesi başkası olabileceği şüphesini kuvvetlendiriyor. 3 gün iletişim kurmamışsınız biraz daha sıkın dişinizi. İlk hafta zor geçer sonra alışırsınız sessizliğe, o saatten sonra da yazarsa daha sakin olacağınız için daha mantıklı düşünüğ karar verebilirsiniz. Vermezse de zaten zor olan kısmı atlatmışsınız oradan iletişim kurmamaya devam edersiniz diyorum.

Çok çocukça olmuş bence. Sevgiliniz niye bu kadar fevri davrandı ki. Sizin yaptığınız normal de ben de karşı tarafta bi dengesizlik sezdim. Daha önceleri böyle bişey olmuş muydu ilk mi oluyo?

Ya size hayatım dediğinizde evet diyerek cevap verip yok görmedim yok sildim mesajı diyen biri için ne oldu şimdi diyorsunuz sizden ayrılmaya zaman kolluyormuş da ayrılalım demenızı beklıyormus sizde deyince kaptırmış kaçmış resmen yani erkekler böyledir zaten kızlara vicdan yaptırır onlardan ayrılalım kelımesını duymak ısterler cunku kendılerı ayrılırsa mutlaka pişman olurlar ben hayatım mesajına evet demesinden anladım devamını okumadan ayrıldığınızı :) ben size bir şey söyleyeyim mi nereye gittiyse yada kime gittiyse ya da neden gitmek istediyse her neyse boşverin hayatınıza devam edin böyle insanlar içinde üzülmeyin! Kendinizi peşinden koşarak düşürmeyin ve böyle insanlara da ikinci şansı vermeyin dengesiz herif şımartıyoruz şımartıyoruz erkekleri sonra böyle oluyor işte

Çok çocukça olmuş bence. Sevgiliniz niye bu kadar fevri davrandı ki. Sizin yaptığınız normal de ben de karşı tarafta bi dengesizlik sezdim. Daha önceleri böyle bişey olmuş muydu ilk mi oluyo?
Tabiki daha önceleride sorun yaşıyorduk ama artık seni istemiyorum falan gibi bi söz duymamıştım.bide kavga etmemek için uzatmadım.kendi gerdi ortamı.ama ciddi bi problemimiz yoktu yanında kim vardıki okumadan sildin mesajı dedim sadece.

Kendini suçlama bunun seninle ilgisi yok. Kendinde hata arama.Bu onunla ilgili bir durum sana eskisi kadar ilgi duymayabilir.Başka biri olsa durum değişir mi? Bu senden bir şey eksiltmez.Sen kendine değer ver sana değer vermeyenleri boşver.

Asla affetmek istemiyorum .3 gündür ağlıyorum yemek bile yemedim kaç gündür.Fakat bu tavrı hakedeceğim bişey yok öncesinde bi sorunumuz yok ufak tefek tartışmalardı sadece

mesajı cevap vermeden silme olayından bende şüphelendim. ayrıca senin ona verdiğin kadar sana değer vermiyor canım. ilk zamanlar ayrılık zordur ama zamanla alışırsın

Asla affetmek istemiyorum .3 gündür ağlıyorum yemek bile yemedim kaç gündür.Fakat bu tavrı hakedeceğim bişey yok öncesinde bi sorunumuz yok ufak tefek tartışmalardı sadece

Giden gider keyfi bilir inan değmez böylesine kendini daha fazla üzme

Hemencecik " tamam ayrılalım " demesi hoş olmamış Sanırım başka biri var
Sana tavsiyem bir müddet yazma bakalım tepkisi ne olacak ona göre davranırsın

Mesajı niye silmiş ki ?
Biri görmesin diye olabilir .
Siz aramayın.
İlk gün bir sürü msj yazdım cevap vermedi .Hatta bana açıkla neden böyle davrandığını yine git dedim gecenin 3 üne kadar aradım iş çıkışından sonra açmadı tlfonu ilk gün sonrada bidaha aramadım ama sanki boğazıma taş oturmuş gibi çok kötü hissediyorum kendimi

Bence arama kendi hayatına bak. Erkekler de biraz alttan almayı bilsin. Onun için sevinen birisi var karşısında hayatıımm film izleyelim deyip haavalara uçuyosun. Kusura bakmasın ama senin ilgini ve sevgini haketmiyo. Ben olsam böyle birisini her yerden silerim artık. Sevgililikte böyleyse evlenince nolur bi düşün.

İnsan neden bir mesajı okumadan siler ki? Başkası görmesin diye.
Ayrıca "hayatımmm" mesajına "evet" diyen odundan ne köy olur ne kasaba.
O size sizin verdiğiniz kadar değer vermemiş.
Bence asla arayıp sormayın, değmez.

Allah herkesi vicdanlı, merhametli insanlarla karşılaştırsın.
Siz o kadar düşünüp plan yapmışsınız; adamın tavrına bak.

Ayrilmaya bahane ariyormus. Baskasi olabilir de olmayabilir de ama iliskinize ozensiz davranmaya basladiktan sonra ne farkeder.
Çok haklısınız .Ama hazmedemiyorum.gerçektek karşıma çıkıp açıklama yapabilecekmi bilemiyorum.yada hiç aramıcak belkide ben msjla ilişki bitmesini şaşkınlıkla karşılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…