Tabiki daha önceleride sorun yaşıyorduk ama artık seni istemiyorum falan gibi bi söz duymamıştım.bide kavga etmemek için uzatmadım.kendi gerdi ortamı.ama ciddi bi problemimiz yoktu yanında kim vardıki okumadan sildin mesajı dedim sadece.Çok çocukça olmuş bence. Sevgiliniz niye bu kadar fevri davrandı ki. Sizin yaptığınız normal de ben de karşı tarafta bi dengesizlik sezdim. Daha önceleri böyle bişey olmuş muydu ilk mi oluyo?
Asla affetmek istemiyorum .3 gündür ağlıyorum yemek bile yemedim kaç gündür.Fakat bu tavrı hakedeceğim bişey yok öncesinde bi sorunumuz yok ufak tefek tartışmalardı sadeceYa size hayatım dediğinizde evet diyerek cevap verip yok görmedim yok sildim mesajı diyen biri için ne oldu şimdi diyorsunuz sizden ayrılmaya zaman kolluyormuş da ayrılalım demenızı beklıyormus sizde deyince kaptırmış kaçmış resmen yani erkekler böyledir zaten kızlara vicdan yaptırır onlardan ayrılalım kelımesını duymak ısterler cunku kendılerı ayrılırsa mutlaka pişman olurlar ben hayatım mesajına evet demesinden anladım devamını okumadan ayrıldığınızı :) ben size bir şey söyleyeyim mi nereye gittiyse yada kime gittiyse ya da neden gitmek istediyse her neyse boşverin hayatınıza devam edin böyle insanlar içinde üzülmeyin! Kendinizi peşinden koşarak düşürmeyin ve böyle insanlara da ikinci şansı vermeyin dengesiz herif şımartıyoruz şımartıyoruz erkekleri sonra böyle oluyor işte
Asla affetmek istemiyorum .3 gündür ağlıyorum yemek bile yemedim kaç gündür.Fakat bu tavrı hakedeceğim bişey yok öncesinde bi sorunumuz yok ufak tefek tartışmalardı sadece
İlk gün bir sürü msj yazdım cevap vermedi .Hatta bana açıkla neden böyle davrandığını yine git dedim gecenin 3 üne kadar aradım iş çıkışından sonra açmadı tlfonu ilk gün sonrada bidaha aramadım ama sanki boğazıma taş oturmuş gibi çok kötü hissediyorum kendimiMesajı niye silmiş ki ?
Biri görmesin diye olabilir .
Siz aramayın.
Bence arama kendi hayatına bak. Erkekler de biraz alttan almayı bilsin. Onun için sevinen birisi var karşısında hayatıımm film izleyelim deyip haavalara uçuyosun. Kusura bakmasın ama senin ilgini ve sevgini haketmiyo. Ben olsam böyle birisini her yerden silerim artık. Sevgililikte böyleyse evlenince nolur bi düşün.Tabiki daha önceleride sorun yaşıyorduk ama artık seni istemiyorum falan gibi bi söz duymamıştım.bide kavga etmemek için uzatmadım.kendi gerdi ortamı.ama ciddi bi problemimiz yoktu yanında kim vardıki okumadan sildin mesajı dedim sadece.
İlk gün bir sürü msj yazdım cevap vermedi .Hatta bana açıkla neden böyle davrandığını yine git dedim gecenin 3 üne kadar aradım iş çıkışından sonra açmadı tlfonu ilk gün sonrada bidaha aramadım ama sanki boğazıma taş oturmuş gibi çok kötü hissediyorum kendimi
+1Ayrilmaya bahane ariyormus. Baskasi olabilir de olmayabilir de ama iliskinize ozensiz davranmaya basladiktan sonra ne farkeder.
Çok haklısınız .Ama hazmedemiyorum.gerçektek karşıma çıkıp açıklama yapabilecekmi bilemiyorum.yada hiç aramıcak belkide ben msjla ilişki bitmesini şaşkınlıkla karşılıyorum.Ayrilmaya bahane ariyormus. Baskasi olabilir de olmayabilir de ama iliskinize ozensiz davranmaya basladiktan sonra ne farkeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?