• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgınım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar çok moralim bozuk benimkine yine :( Kendisi görevden geldi bugün. Göreve çıkarken ve geldiğinde çok heyecanlı bir hava içinde olur genelde. Bugünde öyleydi. Görevden geldi ve yemekten sonra beni aradı. Herşey çok güzeldi ilk başta. O beni çok özlemişti tabi bende onu.. İyi anlaşıyoduk. Annemlede konuştular. Sonra tlfnu ben aldım. Herşey hala güzel gidiyodu. Bana bugün gün içinde neler yaptımı sordu. Bende bütün gün evdeydim onun için işi şakaya vurdum. Gözlerim ağrıyor dedi sonra. Uykusuzluktandı bu belli bişe. Git yat diyincede kızıyo, küsüyo. Yatma dedim bende. Sonra morali düzelsin diye takılmaya devam ettim. Ama o bana demediğini bırakmadı :( Şaka yapmıcakmışım, bunu istemiyomuş :( Çok bozuldum. Bi kaç seferdir hep diyo bunu bana ve çok kırılıyorum. Şeytan diyo yarın sende üstüne git bağır çağır :( Of yaa çok kırıldım ben :(

iyide bence abartmış biraz fakat belki görevden geldiği için streslidir o yüzden böylee davranmıştır ona bu davranışlarının seni kırdığını vee üzüldüğünü söyle istersenn biraz düşününce belki sana hak verecektirr

:( evet düşününce hak veriyo ama sonra verdiği hakkı bir güzel çiğniyo :( Sonra onun davrandığı gibi davranıyorum ona çünkü yanlışlarını en iyi öyle anlıyo ama o zamanda benden daha beter oluyo alınganlıkta :(

tipik erkek modeli
nasıl davranacağını bilemez hale getiriyolar insanı
boşver takma anlayama uğraşma anlayamazsın çünkü
bir sen değil bütün bir nesil anlayamamış bu dengesiz insan türünün nasıl bişe olduğunu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Belliki stresli ve yorgun, bizde zaman zaman sebepsiz çıkışmazmıyız sevdiklerimize... Abartmaya gerek yok..

Uykusuzluk insan psikolojisini olumsuz etkiler canım. Hayat kısa ne dertler var, siz alınganlıklarla öldürmeyin elinizdeki kısıtlı zamanı. Yıllar geçtikçe, boş şeylere alınmamayı öğretir hayat emin ol. Sevgi paylaşmaktır savaşmak değil. Bence biraz abartmışsın canım. Uzatacak bir şey yok ortada...

ee be yavrum seninki de iş mi yani...
adam uykusuz, belli ki stresli ve zor bi işi var
azıcık naz yapayım demiş bi cuval inciri berbat etmişsin
adamcaaz sana "gözlerim ağrıyo" dediginde azicik cilve, şirinlik yapsana
" ahh aşkım operim ben onları geçer, kurban olurum senin gözlerine çok mu yordular seni " ve daha yüzlerce söylenebilecek şey var....
sen kalkmış muayeneye gelen hastaya doktor yaklaşımında bulunmuşsın
" sırtını aç, oksur, bişiyin yok git yat... "
olur mu yahu??

hatun halimle çekemem böyle ilgisizliği doğrusu
ben işten yorgun argın eve gidicem
sevgilime telde naz yapmak istiycem
bana "git yat" dicek...
" hadi yaa, ciddi misin, saol bee, ben niye düşünemedim bunu, basmıyo ya kafam haklısın" der zehir ederim o geceyi ona şakkıdı

sevgilin haklı kızmakta ayem sori sengözlerimebaksanab

canım benim bazen bunu hepimiz yaparız,

stresli sorumluluk gerektiren bir işimiz varsa,günü yorgun argın geçirmiş, uykusuz kalmışsak, günün sonunda sevdiğimizden, eşimizden ilgi bekleriz bunu istediğimiz şekilde alamazsakta agresileşebiliriz.

mesela kendini onun yerine koy
ona aşkım sırtım ağrıyor desen nebiliyim başım ağrıyor desen
oda sana git yat dese sende bozulursun dimi onun gibi işte

evet erkeklere küsmek yakışmaz ama bu tepkide abuk değil yani

ee be yavrum seninki de iş mi yani...
adam uykusuz, belli ki stresli ve zor bi işi var
azıcık naz yapayım demiş bi cuval inciri berbat etmişsin
adamcaaz sana "gözlerim ağrıyo" dediginde azicik cilve, şirinlik yapsana
" ahh aşkım operim ben onları geçer, kurban olurum senin gözlerine çok mu yordular seni " ve daha yüzlerce söylenebilecek şey var....
sen kalkmış muayeneye gelen hastaya doktor yaklaşımında bulunmuşsın
" sırtını aç, oksur, bişiyin yok git yat... "
olur mu yahu??

hatun halimle çekemem böyle ilgisizliği doğrusu
ben işten yorgun argın eve gidicem
sevgilime telde naz yapmak istiycem
bana "git yat" dicek...
" hadi yaa, ciddi misin, saol bee, ben niye düşünemedim bunu, basmıyo ya kafam haklısın" der zehir ederim o geceyi ona şakkıdı

sevgilin haklı kızmakta ayem sori sengözlerimebaksanab

Kurbaacım öldüm bu yorumuna çok yaşa sen emi.. kaydirigubbakcemile3

ya gurba dediğin gibide dedim valla dedim. Yapmadığım şebeklik kalmıyo yanında. Ama kıyamıyorumda. Sesi gidiyo, orda bi yerde düşücek kalıcak sanki.. O da biliyo bunu, ona kıyamadığımı biliyo. Ama benim sinir olduğum şey o değildi. Bugünde söyledim. Sana nasıl davranmam gerekliyse yazılı olarak elime ver dedim. Olmaz öle şey ben senin davranışını seviyorum nomal davranıyosun ama sana azcık ciddi ol dediğimde de olmuyosun dedi :( O da haklı bu konuda

belki gergindir bu aralar
çok fazla üstünde durma

çok yorgunmuş sizde üstüne gitmeseydiniz..
abartmışsınız biraz..

diğer zamanlarda böyle yapıyodu. Yani son 1 aydır böyle. Üç kere şaka yapmaya kalktım ve ü.ünde de aynı cevabı aldım. İki kere soru sormaya kalktım off yinemi soru ee sor bakalım bu sefer ne sorucaksın tarzında bir cevap aldım.

Arkadaşlar çok kötüyüm :( Nolur bi akıl verin çok yıldım, mutsuzum. Az önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Bir iş için, daha doğrusu sevgilime yollıyabilicem güzel bişe bakmak için ( fazla param yok en azından kart gibi bişeler bakmak için) 15 dakkalına nete girdim. 10 dakka saf saf bakındım nete. son 5 dakikada msnsini açtım. Kimlerden mail gelmiş görebilmek için. Tam iki tane gereksiz maili sildim çıkmaya hazırlanıyodum ki, sevgilim benim msn mi açtı :( Şaşırdım kaldım. Hemen durumumu çevrim içi yaptım. O çıktı ve hemen geri geldi. Tartışmaya başladık. Ne var bunda ne diye tartışıyosunuz diceksiniz hemen söleyim:( Kendisi askerde olduğu için o yokken nete girmemi istemiyo :( O orda zar zor nete girebiliyo ve girince bana haber vermesini istiyorum. Az birazda olsa görüşürüz ederiz diye... Ama kendisi ben nete girmeden 50 dakka önce nete girmiş ve son on dakikasında benim msn mi kontrol etmek istemiş. Nete girme amacıda bana sevgililer günü için, yarın için çiçek yollayabilmekmiş.. Bu çok ince bir düşünce çok duygulandım bu düşünce karşısında ama sanırım bir sorun var ortada:( 50 dakika nette bana çiçek yollamak için uğraşmış. Soruyorum size çiçek yollamak bu kadar uzun sürer mi? Hadi uzun sürdü diyelim... Sabah erkenden beni aradı bugün. Sesi öyle şefkatli, öyle masumduki.. :(:( Beni çok özlemiş. Sabah uyanır uyanmaz resmimi öpmüş defalarca.. Ama bugün zarzor net sırası buluyo ve beni görme imkanı olduğu halde haber vermiyo :( Siz olsanız ne düşünürsünüz? Nolur bişe söleyin

bence çok abartıyorsun gibime geliyor,çok üstüne gidiyorsun canımya

ikinizde çokmu gerginsiniz bu aralar

neden ayrıldınız şimdi ben ayrılma sebebi göremedim

ya canım bu pazar yani geçtiğimiz pazar nete girdi yani girdik beraber. O zaman haber verdi bana aşkım canım hadi gel ben nete giriyorum diye. Çok sevindim uça uça gittim :( Ona daha önce defalarca söyledim. Benle konuşurken başka bişeyle uğraşma diye.. Ama o kısıtlı zamanımız olmasına rağmen sürekli bişelerle uğraştı. Bana çok az vakit ayırdı. Yazı yazardım çok geç cevap verirdi.. Bugünde çok özledim onu. Annemin yanında çok ağladım anne özledim diye. Dışarı çıkıp arayamadımda hava kararmıştı. O arar diye bekledim ama aramadı. Meğerse netteymiş :( Nette, beni görme imkanı var ama haber dahi vermedi :(

Söyledim :( Askerde bir arkadaşı var. Benim oturduğum yerde oturuyor. Önce ona danışmış. Onun bu konularda fazla bilgisi yokmuş. Sonra tekrar bizim memleketten başka bir arkadaşı gelmiş ona yardım teklif etmiş gel ben sana yardım ediyim, tanıdıklarım var gibisinden. Ama o arkadaşını hiç sevmiyorum ben, bana hiç güven vermiyo :( Onla fazla muhattap olma dediğim içinde olmamış. Zar zor net sırası bulmuş ve bana sürpriz yapmak istediği için haber vermemiş...

ya canım bence doğru söylüyor ayrılmaya kadar gidecek bişey yokki bunda

bence onu çok özlediğin için hassas bir dönem geçiriyorsun,

bak bu sabahta aramış seni ,çok güzel şeyler söylemiş,resimlerini öptüm demiş belliki süprizi bozulmasın diye düşünmüş ve sana haber vermemiş bence bu kadar ince birine sahip olduğun için mutlu ol,

bunaltma onu

ablacım çok kötüyüm :( Malum dönemdeyim ve sinirlerim tavan yaptı resmen :( O benim böle özel günlerimi bana belli etmeden takip eder biliyorum. Çünkü o günlerde daha ılımlı yaklaşır bana :( Tamam ince düşünmüş ama 50 dakikaya rağmen yinede yollayamamış. Annemde insan nette vaktin nasıl geçtiğini şaşırıyo, bilemiyo öylede olmuş olabilir dedi :( ama aklım çok karıştı. Heran aldatılıcam korkusu yaşıyorum :( O benim nete girmemi istemediği halde ben genede bi kaç kez girdim. O kızıcak olasada söledim ona hep. Bugünde aramasını bekliyodum ama aramadı. Ben ancak onu yakalayınca aradı :( Bu seferde suçu benim üsyüme attı. Asıl sen beni aldatıyosun kim hayatındaki adam diyip durdu

Back
X